Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Är jag bäst eller är jag...

Kategori: Allmänt

Fick mail idag av min lärare och han skrev du har missförstått lite med fackföreningars grundande, men din uppsats är så pass bra att jag godkänner den..Waaaa Waaa Wiiieeeeeeeeeeeeeee...Hahahahhaha..Har seminarie på torsdag och sen så måste jag skriva en uppsats om stadsvandring och b-uppsatsen då har jag överlevt...Just nu har jag överlevt till 75%. Duktiga och bästa jag..

Idag har varit en bra dag köpt sista klapparna i det underbara regnet..Love it...Hihihihihi...Inget kan förstöra mitt goda humör..

Mamma har bakat världens godaste lussekatter..Yami Yami in the Tummy 
                                                  
Hihihihiih erkänn att du skulle vilja smaka...Nehe nu ska jag gå o ta en katt och en te och njuta av regn o rusk..

/ThisFace

Christmaszillas...

Kategori: Allmänt

Jaha då var det första advent..Jag skulle jobba, och kände en viss oro att lämna de mest julgalna personer jag vet hemma att gå loss och pynta..Hihihihiih...Började jobba 11..Kom upp till jobbet, segt o jobba när jag väl var där då var det bara o köra. Det var relativt lugnt, det var julskyltning i jönköping så det gjorde nog sitt..

Efter mina avklarade arbetstimmar så begav jag mig hemåt..Jag kliver in i lägenhet och är lagom nervös, för oftast så ser hela lägenheten som tomtens verkstad, och så fel hade jag inte..Hihihiihih..Syster och min mum hade hängt upp gardiner, sprayat någon cristal på fönstret så det såg ut som frosten slagit till på riktigt..Hahahah, julblommor fanns också, stackars pappa hade blivit skickad till stan att köpa adventstjärnor. kan ni tänka er han fick inte komma hem utan fina stjärnor...Hahahahha.En del tjejer blir bridzillas, min mamma och syster blir christmaszillas det är SANT... 

Öppnade dörren till köket och där satt dem tomtemor och far och bara njöt...Hihihihihihih...Lilla nissen(min syster) var på julskyltning med en kompis..Klart det var tvunget att besöka..För vad vore en julskyltning utan den viktigaste nissen av dem alla..Min SYSTER såklart...Hahahahahhaha...Jag är balansen till christmaszillas..Måste försöka att hålla den annars skulle hela familjen bli helt tokiga utan spärrar..Hahahahahha...

Jag har idag nästan köpt klart min klappar..Har bara syster kvar...Vet vad hon ska få..Jag älskar julen, men inte för pyntet eller klapparna jag gillar att bara vara o mysa..Äta hela dagen lång..Hihihihiih...Ska försöka träna en del i jul nu..Skönt med balans..

Ikväll blev det clementiner, lussekatter som jag köpt på seveneleven(usch den var inte god, kändes som en degklump i magen) julmust och mys med familjen framför tv där vi kollade på mitt feta grekiska bröllop :-)) Hahahahahahah, jag älskar den filmen..Har sett den så många gånger att jag kan den utantill, men den är så verklig och man känner verkligen igen sig :-)) det här med hela släkten...Hahahahahha...Underbart..De kan få än att skratta och bli arg, men alltid finns dem där :-)) Japp så är det like it or not.. :-)) Ja just det 6januari kommer fortsättning på filmen som heter Min feta grekiska semester. Längtar redan ska bli kul o se den..

Hoppas ni alla har haft en mysig första advent...3veckor kvar till jul...

Här kommer lite bilder från julstugan jag bor i... :-))

    
                                                                                                                                                                                               
   



Detta var allt för ikv...

Jag har haft många härliga skratt ikväll..Tack till er :-))

/ThisFace



                                

Bjöd på motstånd..

Kategori: Allmänt

Med rätt tunga steg gick jag till friskis, ute öste regnet och jag kände bara att jag ville vara hemma och mysa lite. Jag var rätt seg och inte alls sugen på ki-box 85min. Men men är man passvärd så är man..Ki-box ledaren kom och såg ut som han hade badat med kläderna på, han hade cyklat..Han var lite stel i kroppen och rätt sliten det var hans 4:e ki-box pass för veckan..Yeeeeeees tänkte jag det blir nog inte så tufft..Sååååå fel jag hade..

Alla övningar som de andra skulle göra basic så la han till mer på mina, det var verkligen uppförsbacke hela passet igenom. En tjej gick ut från passet hon mådde illa och hade blivit yr. Jag kollade till henne då låg hon på golvet och vilade, hon mådde bra..In igen och köra vidare..Han kör rätt mycket ben så i slutet så kände jag inte ens mina ben..Var bara slut helt enkelt..

Visserligen så tycker han jag är snabb som en kobra vid en övning där man ska ha guarden uppe och skydda axlarna samtidigt som man ska röra sig smidigt och försöka klappa den andra personen på axeln..Mmm så snabb som en kobra är jag :-)) Det var ett pass som hette duga, jag var helt slut..Jätteskönt med en lång varm dusch..

Hemma så blev det tacos och jag frös lite så det blev en dusch till..Hääärligt...

Köpte en ny plånbok 399.50 på Vila-superpraktisk den är plånbok och så har den ett mobilfack på andra sidan..Eftersom jag avskyr väskor så är den som gjord för mig :-)) ett litet men bra inköp...Jaja inte superbilligt men jag unnade mig..Det har jag förtjänat..

Min kära syster shoppade loss rätt bra(med expert hjälp som mig är det svårt att inte göra det) Jag hittade ett par ubersnygga boyfriend jeans-satt läckert på henne, lite lagon slitna och hål här o där -Me like, det blev en tunika blommig och en guldig, en liten bolero, en rutig skjorta och en het liten pumig kofta..Hihihiihih..Allt detta på 1h.. Behöver ni hjälp med shopping så är det bara att höra av sig, det är min gåva jag har känsla vem som passar i vad..Loooovar..

Jag kom fram att jag ska inte skaffa boyfriend jeans, blir på det hela taget billigare att skaffa en boyfriend och använda hans..Hiihihihihi, jag har huvudet på skaft, bara o ge mig credit :-)) En smart liten sak är jag...Hihiihihihi..

Dax att sova nu iaf...

Lite kloka ord till folk som läser min blogg angående deras lördag:
T-drick inte för mycket och uppför dig
S-njut av dagen och ta hand om dig
M-slappna av ibland, allt behöver inte vara perfekt
Syster-drick inte för mycket på företags partyt(lördag)

Det är allt för ikv...
Godnatt och dröm om mig..Hihihiihihi...

/ThisFace

4h och 42minuter vadå supergirl....

Kategori: Allmänt

Så lång tid tog det mig att göra
sammanfattningen och den kritiska granskningen..
Woooooooooooow...
Tröttheten hänger som alla världens problem över mig..
Tungt just nu..
Ska åka hem dra på mig mina mjukisar
och bara mysa i min härliga säng.
(Fast egentligen så  ska jag hem o göra mig av från kryptoniten)
Eftersom jag är supergirl..    
Orkar inte skriva något mer.
Är som en urvriden trasa just nu.
Någon som vill ha trasan?
Hihihihih, trodde väl inte det heller..
Är det någon som har lite extra värme
så skicka det gärna till mig.  
Jag har fått frostskador...
Brrrr kallt assåååå...
/ThisFace

03.30...

Kategori: Allmänt

Då tittade jag på klockan sist, innan jag somnade..Klockan ringde 07.15 Gäääääääääääääsp...
Allt var kaos i huvdet massa grejer att fixa mitt ämne krånglar lite det blir korståg men vet inte i vilken form riktigt..Thats life.. :-))

Seminariet gick jättebra, ibland så ville man bara somna och ibland så höll man på att somna. Nu är det äntligen klart..Ska sitta med att skriva en sammanfattning och lite kritiskt granska avhandligen..Jiiiipeeeeeeeeeeeeee....
Underbart...Hmmm känner mig inte så jätteglad fast jag försöker...Har inte fått mitt lördags godis.. :-)) Måste bero på det..

Nehe dags att vara effektiv igen...Det blir ett litet längre inlägg ikväll om jag inte somnat framför datorn, så folket do your best för att hålla mig vaken...Hihihihihi..Vi får se vem som lyckas bäst...

Vanmakt och styrka-check
Sammanfattning-pågår

/ThisFace

På taskigt humör...

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse och visste att det inte skulle bli en bra dag..Kände mig tjurig, måste drömt något konstigt, skönt att jag inte kommer ihåg vad jag drömde..Lika bra..Gick omkring och tyckte synd om mig själv..Det är något jag gör väldigt bra för en liten stund, sen så blir jag arg istället på mig själv..Jag har ingen anledning att tycka synd om mig själv..Japp en liten bortskämd sessa är jag. Erkänner :-)) Finns ett serbiskt ordspråk som går såhär. Den som erkänner blir hälften förlåten..Så hälften är jag förlåten, resten är upp till andra o förlåta i min omgivning..

När jag tyckte som mest synd om mig, eftersom avhandlingen stirrade på mig med de elaka svarta bokstäverna så ringer min chef..jag kallar henne Terror -------..Hihiihihih...Hon ringer alltid massa o frågar om jag kan jobba..Härligt att vara så Wanted..Hihihihihi...Såklart att det fanns lite jobb till mig idag, orkade inte tycka synd om mig själv mer, tänkte att jag kan lika väl göra lite nytta istället..Så jobba fick det bli...

Det blev jobb till 20.20...Innan jobbet tog jag mig lite tid att köpa 3klappar, från mig och min kära syster till pappa.. :-)) Vet att han kommer att bli glad...Fick lite papper till och det skulle man fixa till fina lådor :-)) Ja ni höll på med det en liten stund innan jag fick ihop lådorna, jättesöta...Så jag tog kort på klappar jag har köpt..Det finns till Samantha, Miranda, min mamma, min kusin och pappa såklart..

                                                             

Nu ska jag fortsätta med avhandlingen...
Jippie vilken lycka..NOOOOOOT...

/ThisFace

Seminarie på torsdag...

Kategori: Allmänt

Japp nu är det bara det stora seminariet kvar på torsdag och en liten muntlig redovisning den 4december. Jag är sliten och trött som aldrig förr. Efter det så är det B-uppsaten kvar..Vet inte riktigt hur det ska gå..Har ingen ork till det..Blir trött att bara tänka på det..Ska inte klaga, jag har kommit en bra bit på vägen, och jag är nöjd, vet hur mycket det har kostat mig..Det har tagit mig tid att hamna på banan, inga planer på att hamna snett igen(hihihiihihhi jag låter nästan halvkriminell)

Det är rätt kämpigt just nu men jag vet att snart så kommer jag att vara på gång igen..Det känns inte som att det kommer att bli en så familjejul jag vill, kommer att sitta mest med min uppsats..Usch, men det är verkligheten..Ska se om jag inte vara jätteeffektiv efter den 4dec så jag kan ha skrivit mer än halva uppsaten på 14dagar..Vi får se.. 

Hmm jag gillar inte hur jag låter, som ett gnälligt barn som inte fått sitt lördagsgodis..Hihihihihi...Så illa..Jag vill ha lördagsgodis...Hihihiih..När uppsatsen är klar då ska jag mig själv en underbar weekend till något spa och bara njuta av massage god frukt och bara njuta...Det får bli mitt B-uppsats godis...Får se om jag hittar något roligare eller bättre B-uppsats godis då byter jag..Behöver något o se fram emot..Borde nog komma på något lite galet, så jag känner att jag lever.. :-))

Blev ingen fortsättning på min tuffa dröm..Kanske inatt..Hihiihihih...Hoppas hoppas...

Godnatt mina medmänniskor

/ThisFace

Trött, tröttare, tröttast..

Kategori: Allmänt

Jag är alla dessa tre..Vid 16 var jag trött. Vid 19 var jag tröttare och nu är jag tröttast..Usch behöver lite D-vitamin..Jag är så trött att jag kommer somna med kläderna på om jag inte byter om... Det är allt från tröttaste mig..Dax att krypa ner jag längtar...

/ThisFace

Glass, glass i stora lass...

Kategori: Allmänt

Jag vill sitta på en parkbänk och äta en god mjukglass...Sååååååå sugen...


                                                    

Jag vet vem som skulle uppskatta den här glassen och mig :-))

Ska sova nu...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

/ThisFace

Det viktigaste förhållande har du med dig själv...

Kategori: Allmänt

Ja och det stämmer verkligen..Jag är jätteduktig på det..Jag hittar på saker hela tiden, ibland med vänner ibland med mig själv. Det är skönt att känna att jag mår bra och jag älskar att umgås med mig själv. Ibland så säger folk jag är inte rädd att vara själv, och det kan stämma till viss del, men för att verkligen veta det så behöver du vara själv och lära dig trivas med dig själv. För du kommer att träffa dig själv så länge du lever..Så sluta upp med att få det att funka med alla, jobba mest med dig själv så kommer allt annat att lösa sig..

Idag var det salsa time.. :-)) Vi började med att värma upp rulla höfter, nacken, händerna.. Sen så jobbade vi med basic stegen..Man räknar 123 pause 456 pause...Nyttigt det där för mig.. Vi fick lära oss steg och snurr , tills det blev något som började likna salsa.. :-)) Samantha tyckte salsa instruktören var fin(han var hennes typ) med andra ord inte min, men han var charmig.. Jag fick äran att dansa med han, ni skulle se han jobba med sina höfter..Hihihihihihi... Själv så fick jag beröm att jag verkar kunna det där med höfter och stegen satt väldigt bra, för att vara första gången, men jag måste vilja ha mer kroppskontakt tyckte instruktören inte vara rädd, hahahahha, assåå det är ju sant det är ju det salsa handlar om det ska vara hett och passion..hahahahhaha...Jag erkänner, jag är inte den hängiga och klängiga tjejen..Kanske borde lära mig att bli, jag skulle nog behöva lära mig det där :-))

Hade en härlig stund ute med Isac, det regnade och han sprang runt som en lite vilde och åt blad :-)) supersöt sen så gick vi på en kort promenix jag o han, det regnade och han nosade och sprang och gömde sig såfort det kom bilar som lät, stackars liten han blev rädd :-)) 

 
                             


Jag har haft en helt okej helg..Blev en del träning, men nu är det dags att öka på den här veckan.. :-)) Träningvärken är borta..Jiiiipppiieeeeeeee...

Vi hörs snart igen, jag vet att ni längtar... :-))

/ThisFace

Vid minsta motgång så ger man upp...

Kategori: Allmänt

Ibland så undrar jag vad som gör att man ger upp så lätt..Den här frågan har varit aktiv och kommer alltid att kännas viktig att röra vid..Vet inte om det beror på att folk är rädda för svaret eller vad det handlar om..Minsta lilla motgång i livet så kraschar man..Varför är det så?

Min teori är att vi är en generation som har fått mycket gratis och utan att ha kämpat för vissa saker. Tänk våra mormödrar/farmödrar vilka liv dem hade och vilka liv vi har idag.. Nu utgår jag ifrån det kvinnliga perspektivet..
Vi förväntar av oss själva väldigt mycket.. Jag förstår inte man behöver inte vara perfekt eller gå någon så pass till mötes att när den personen inte finns i vårat liv så har man inget kvar för sig själv..Kom igen girls..Det är inte fel att vara lite oldschool, låta han svettas om han vill ha dig, våga ställa kraven för det är du värd.

Jag tänker inte påstå att jag inte vill ha det här drömbröllopet med den finaste klänningen och mannen i mitt liv, men kom igen, det är inte så att jag vill så gärna ha det att jag glömmer bort vilken tönt han egentligen är. Våra kvinnliga förebilder har jobbat hårt för att inte det ska vara så.. Tänk såhär, bättre sent ute med det mesta men väldigt lycklig, än tidig och olycklig.. Många människor påpekar väldigt ofta för mig att jag aldrig kommer hitta någon o sånt, oftast är det folk som redan har förhållanden o bara gnäller hur jobbigt det är, han tar mig förgivet, jag får dra det största lasset vad det gäller barn,hund och hem. Då säger jag såhär: Ni har gjort erat val ändra på det eller kämpa på. Låt mig göra mitt eget val, för ingen har ju valt åt er.

Jag funkar på det sättet..Har du valt red ut det, klart jag ställer upp, men gnäll inte hela tiden på att det inte är bra, ryck upp dig fundera lite på om han är värd det och sen stå på dig för vad du har beslutat.. Är det verkligen så hemskt ja då kanske man behöver en pause för att fundera.. Jag tror att folk har blivit helt galna i vad som är viktigt här i livet. Mina killkompisar känner oftast ångest och stress för de vill ha mycket pengar, ha tuffa prylar och samtidigt va macho..Jag brukar bara säga att i grund och botten så vill hon ha dig, inte dina pengar eller din tuffa tv om hon är vettig, sen vet jag hur världen ser ut, jag är ingen blind liten skrattande tjej som många tror. Jag väljer att inte lyssna på alltför negativt snack..Det rör mig inte i ryggen direkt..

Jag är old school så det går inte att vara nästan mer än det, och jag är stolt. :-)) Jag tror på äktenskap, traditioner och jag tror på att ibland så måste man kämpa med varandra och inte mot varandra. Ja många skulle kalla mig naiv, men so då får dem väl tro det. Jag är sådan, jag kämpar för det jag verkligen vill ha. Jag ger inte upp så lätt, man kan nästan säga att jag aldrig ger upp..Man ska inte ge upp, man ska ha hopp, det finns alltid någon som har det värre..

Vi har mat på bordet, vi reser, vi köper prylar, kläder, mobiler, bilar , hus, lägenheter då är detta bara en kort liten lista. Men folk är inte mer lyckliga nu är förr. Hallå människor stanna upp och njut av livet. Vem bryr sig om prylarna egentligen eller vad du har eller inte har..Det är inre ro man vill ha. Det får man inte av prylar. Tro inte att jag inte vet, för jag har testat att köpa mig lycklig. Jag tänkte jag behöver: ny tv, data, ipod och mobil..Gick in i affären och köpte prylar för nästan 20.000..Visst är det kul med nytt, lyckligare var jag inte för det..Same same..Nu var det så att min tv hade börjat bli konstig, mobilen levde sitt eget liv stängde av sig och på hur den själv ville, data hade jag ingen och ipod ville jag helt enkelt ha en rosa(gillar rosa och rött)

Jag ångrar det inte, men jag hade förväntat mig någon lycka ni vet när ni mår så bra..Men nada...Jag brukar säga att inget i mitt liv ångrar jag och det gör jag inte. Inget är ett misstag allt är en lärodom. Om man inte kan njuta av det man redan har hur ska man kunna njuta av mer? Fundera på det ni 

Låt det förflutna var förflutet, lämna också framtiden ifred, lev i nuet. Det är något att verkligen ta vara på..

Ja nu får det räcka med den djupa sidan av mig själv..Det har VARIT en omtumlande vecka för många i min omgivning och tankarna bara maler, kan bero på det..

Vill bara säga att jag hade en grym dröm, som jag tyvärr inte fick drömma klart..Men inatt så hoppas jag att den dyker upp igen...*HOPPAS HOPPAS*

Imorgon är det salsa time på friskis 10.30-12.30 då ska det jobbas med höfterna..Tänk 2h träningen för rumpan och höfterna hihihiihihih(träningsvärken har inte försvunnit än)Ska verkligen bli jättekul :-))

Dags för mig att få lite sömn..

/ThisFace

Borde åka buss oftare...

Kategori: Allmänt

Japp idag hade jag en lunchdejt med tjejerna, men klart bilen skulle krångla just då, när jag hade bråttom..Eller handen på hjärtat så hade den inte olja. Ja jag erkänner jag önskar jag hade någon som kunde sköta det där åt mig. Tänk vad skönt en tankad bil, sommardäcken bytta till vinter och någon som kollar oljan då och då åt mig..Hahahahah...Jag är inte lat, gillar inte bilar så mkt, mer ett nödvändigt ont för min del.. Bra o kunna röra sig så fritt så jag hinner med alla mina grejer jag har på gång..Tog bussen(något jag aldrig gör i vanliga fall) Klev på och skulle betala ber att få en vuxen biljett och killen säger: Är du verkligen så gammal, hahahaha, ne jag vill bara betala mer(tänkte jag, men sa inget) Snacka om komplimang, eller något..Halllååååååå jag har faktiskt rynkor vid ögonen, visserligen skrattrynkor, men det är iaf rynkor och vuxenpoäng till mig...

Ikväll har jag träningsvärk som heter duga i mina lår. Promenad 1,5h, sen direkt löpning i 25min och idag box i 85min..Usch assååå kan inte böja mig eller gå känns det som, det gör ont hela tiden..Hahahahah..Aja vill man vara fin så får man lida pin, tror jag..Eller i mitt fall vill man bli tränad så får man bita ihop helt enkelt.. En massage skulle sitta finfint..

Jag har varit massa duktig denna veckan :-)) Är nöjd med alla mina dagar.
Måndag skolan-fick massa gjort
Tisdag skolan-seminariet plus lite smågrejer
Onsdag tror jag hade skola, är lite trött nu så jag kommer inte ihåg.
Torsdag lite läst hemma och umgåtts med mina föräldrar :-)
Fredag effektiv och bra dag..Säger bara jag är bäst på battleship..Hahahhaha, va inte så kaxig nästa gång...
Lördag och Söndag återstår att se hur dem blir jag tror dem blir massa bra, planerat en massa plugg..Men först ska jag sooooooova länge...

A dream is a wish your heart makes,
when your fast asleep,
In Dreams you will loose your heartaches,
Whatever you wish for you keep..                                 

Have Faith in your dreams and someday,
Your Rainbow will come smiling through

No matter how your heart is grievin,
If you keep on believin..

The dream that you wish will
come true


Ha en härlig helg..


/ThisFace



Ne znam, decko moj, da li si moj broj...

Kategori: Allmänt

Kom precis ur duschen, det var underbart...Jag har idag varit ute och traskat med Samantha :-)) 1,5h blev det, jag och och hon. Följde henne hela vägen upp för den tunga backen..Vi pratade gamla minnen när vi var yngre, bara för att vara kvar ute tills ställen stängde så gick inte bussen upp till henne hela vägen, så vi gick kan ni tänka er..Hihihihihihi snacka om att det har förändrats nu tar man tom den tidigare bussen hem bara för att slippa gå hela backen upp..Hihihihihiih...Det kändes precis som old days, där vi snackade om allt och inget och traskade upp för backen förrutom att nu var vi nyktra :-)) Hihihiihih, det var tider det, och det är det nu med, fast nu är vi lite mer mogna...Hahahahahahha...Japp efter vi hade kommit upp för backen så kände jag att jag har lite till att ge..

Så jag bestämmer mig för en löprunda och det blev det..Trodde inte jag skulle klara det, det gör ont att springa , jag har kronisk benhinneinflamation sen jag var 15år. Men jag tänkte att försöka kan inte vara så farligt, jag erkänner, löpning har inte varit det bästa jag vet har alltid kunnat få upp flåset lätt, men det ändras med åren..Hihihihi, men jag är en fighter :-)) mig vill ni inte möta i ringen :-))  Hahahahahah...Löpningen gick jättebra, det blev en rätt intensiv men kort runda på 25min :-)) Rockey Balboa släng dig i väggen, jag är på GÅNG....

Nöjd med ännu en dag som  har vandrat förbi..Det är så härligt att veta att dagarna som har vandrat förbi har varit bra och att jag har fått ut massa från dem, att kunna släppa dagen sen när kvällen kommer för att se fram emot en ny dag...Blev lite djup där, men det bjuder jag på ikväll..

Vaknade och kände att jag sovit bra.. Det är rätt mysig att träffa sina föräldrar och umgås så mycket som vi gör just nu, med tanke att de åker bort rätt långa perioder ner till Serbien där vi har vårt underbara hus och vår sötaste vovve Meda(betyder honung)..Jag har verkligen de härligaste föräldrarna. Vi bestämde att gå en sväng på stan jag mum o dad, kära syster jobbade..Det blev lite shopping för oss alla..Pappa köpte en svart jacka och ett par Reebok shoes, mamma köpte en jacka och en tröja och jag fick en jacka av världens sötaste föräldrar.. Dem tyckte den satt så fint att det är klart att dem skulle köpa den till mig..Hahahahhaha...Ibland tror jag att dem ser mig som en 10-åring...What ever väldens bästa är dem iaf...Jag älskar dem härifrån till univerums slut..(Och nej kära syster jag är inte onykter) Är min syster som är den kärleks björnen i familjen hon älskar att kramas o pussas..hihiihihi...supersöt hon me...

En summering av dagen..
Helt enkelt en toppendag, där man verkligen är glad över livet..



Hans helighet patriark Pavle har avsomnat

Vet inte om jag har nämt det. Den serbiske patriarken Pavle(det vandrande helgonet kallades han) har avlidit efter 2års sjukdom i Belgrad.Den 15nov 10.45 på militärsjukhuset i Belgrad. En enkel man, som verkligen levde som han lärde. Levde ingen lyx och omgavs sig aldrig av livvakter. Man såg han ofta vandra omkring i Belgrad. En gång så satt han på en bänk och matade duvor och åt av brödet själv, en reporter frågade han hur han han äta det gamla brödet och han svarade vänligt men bestämt att vad är han bättre än fåglarna, de är också guds skapelser som han och att de har samma värde som han. Svaret ger mig gåshud än idag..Den lilla mannen med så mycket kärlek och tilltro till världen..Han blev patriark under en svår tid i Serbien år 1990 och med hans död så förvinner en viktig människa, men han finns där han ska vara. Han har sin plats.. Jag kan inte ens tänka mig hur man kan vara så osjälvisk som människa, som han var. Det är väldigt främmande för oss människor med tanke på hur vi lever idag..

Patriark Pavle kännetecknades av stor askes och kärlek gentemot Gud och nästan, i slående likhet med sin ärorike föregångare helige Sava, Serbiens första ärkebiskop. I likhet med helige Sava sågs Patriark Pavle även som en Gudsman och kallades för ”den helgonlike Pavle”. Många är anekdoterna om Patriarkens askes, fattigdomsideal, hans kärlek till Gud och nästan. Han firade dagliga liturgier och umgicks, så länge hans hälsa medgav, med människorna ute på gator och torg. Är det egentligen möjligt för oss vanliga utan den kallelsen och den tron som han hade att leva enkelt och uppskatta allt vi har..Helt plötsligt känns julklapparna väldigt obetydliga måste jag ärligt säga...

Några citat som är bland det vackraste och finaste jag någonsin hört..



”Vi har inte valt landet i vilket vi skall födas, eller folket inom vilket vi skall födas”, kunde han säga, ”inte heller den tid inom vilken vi skall födas, men ett har vi att välja – huruvida vi skall vara människor eller icke-människor”.


”När en människa föds, gläder sig hela världen, bara hon själv gråter. Men hon behöver leva så att, när hon dör, hela världen gråter, medan hon själv gläder sig”.

Hans citat säger allt tycker jag..

/ThisFace(stolt över att tillhöra den Serbisk ortodoxa kyrkan)

Personligt ska det vara...

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit väldigt duktig måste jag erkänna..Är ibland bäst..Mm så är det..
Har varit på föreläsning..Efter det bestämde jag mig för att dyka in bland Hi- hyllan i bibban bland alla härliga Mc Scary kungar och Mc Crazy people och inte lämna den världen tills jag visste vad jag skulle skriva om. Det blev en bra stund bland massa bläddrande och letande till slut så hade jag hittat B-uppsats ämnet. Det ser ut att bli Korstågen(västerlandets heliga krig) Båda sidornas perspektiv..Vi får se om jag hittar allt jag behöver.. Nöjd gick jag därifrån..

Idag så regnade det och blåste något galet..Jag älskar att mysa hemma när vädret var som det va idag..Bestämde mig för att köpa några klappar..Lika bra o börja i tid..Orkar inte stirra sen..Det blev 3 julklappar och 2plagg till mig..En klänning och en svart top..Klänningen blir nog underbar till sommaren, går att ha nu också men jag vågade inte chansa att den försvinner till sommaren, så nu befinner den sig hos mig..Den sitter rätt bra faktiskt redan nu, men till sommaren kommer den att sitta som en andra hud..Hihihihiih...Ja just det min klappar ska vara personliga och påminna om mig, lite ego sådär..hihihiih...Inte för att någon kan glömma fantastiska mig..
Här är lite bilder på mina inköp..
                                                 
                                                                     
                                                                    
Den svarta med knappar är top som man kan ha när man går ut och massa kedjor till..Klänningen är ganska urringad i ryggen, men den täcker rätt mycket fram..Den ska få göra succe till sommaren, eller kanske på en resa till något varmt land..Tänk vad härligt att ha den klänningen och ett par sköna ballerina till...Jag vill utomlands NU! 


Ikväll så är det fotboll på tv, med Sveriges nya förbundskapten. Italien med några unga och nya spelare, alla i världsklass..Gillar att titta på Italiensk fotboll och Spansk..Härlig fotboll det är..You just have to love it...

Imorgon så ska jag börja med att läsa avhandlingen Vanmakt och Styrka 200sidors läsning..Något kommer jag väl o lära mig..Hoppas, hoppas..

Imorgon kommer jag ge lite tips till klappar ni kan köpa som kommer att uppskattas...


                   God Bless teachers, for they take a hand, open a mind and touch a heart
                                                                  



Någon som vill äta lite brunch med mig på lördag?

/ThisFace

Gamla vänner, dissar och missar...Behövde detta galna minne..

Kategori: Allmänt

Såg något som fick igång mina minnesbilder, något som var svårt att tackla eller ens kunna föreställa sig..Jag uppfattar mig själv som en grymt stark tjej med båda fötterna på jorden..Jag innenhåller en Stooooor Dos av envishet, annars så skulle jag inte vara den jag är idag..För att få bort tankarna från det tuffa, så kom jag på en sak jag brukar tänka på som alltid får mig att skratta..

Jag hade inte besökt en gammal vän på ett bra tag, vi brukar inte träffas ofta, hon bor i Sthlm hon brukar oftast komma hit för hennes föräldrar bor i samma stad. Vi har alltid galet mysigt ihop, folk missbedömmer mig och henne tillsammans, vi brukar oftast bara sitta hemma eller fika på mysiga fik på kvällarna, medan många tror att vi festar tills vi svimmar :-) hihihiihih, tänk vad fel folk kan ha egentligen...Ja där har ni storyn om gamla vänner.

Jag hade lovat en kille att nästa gång jag är i Sthlm att vi ska träffas och umgås lite, efter massa tjatande från hans sida,sms och telefonsamtal så tänkte jag att jag kan höra av mig så har jag det gjort mitt.. Jag skickade ett mess och sa att jag skulle vara i Sthlm i en vecka och att han kan höra av sig om han vill ta en fika..Snabbt gick det också för inom loppet av några minuter så skickade han tillbaka tid o plats o allt..Jag var inte så sugen , men tänkte ahh det är en fika bara så det borde inte bli något problem..(måste säga att jag hade träffat han på några fester kände hans vänner)

Efter massa sms så kom vi fram till att vi skulle ta en promenad och sen gå ut och äta. Jag tänkte väl först jaha han är ivrig och tror att jag inte har koll på vad han gjorde, men pojkar FLASHNEWS jag är alltid steget före. Träffade han och vi tog en riktig lång promenix, men han ville inte att vi skulle gå tillbaka, det visade sig att han inte orkade..Kan ni förstå detta? Hihihihiih, han var så olik mig som man kunde vara. Jag försökte skoja till det lite o säga att åldern tar väl ut sin rätt till slut(Han var 38) Han såg väl rätt bra ut och i mångas ögon ett kap, men så boooooooooooooooooring jag trodde jag skulle börja springa tillbaka så trist var han, för jag skulle lätt sprungit ifrån han..Vi hittade ett ställa att sätta oss och äta utan att han behövde gå så långt. När vi sedan sitter och pratar så säger han: Du har tur att du ser så ung ut, för jag träffar aldrig tjejer över 25. (Ni som inte vet så är jag 30) Där kom missen

Jag ler lite och säger att ja vad ska man göra när man ser så ung o fräsch ut. Jag reser på mig och säger, du verkar inte ha en spegel hemma eller kan du inte se dig själv eftersom ditt ego tar all plats, jag log lite gulligt, han såg lite undrande ut, men han sa inget och inte jag heller.(Lite detaljer så ni förstår att han inte skojade, han berättade om sina fd tjejer han hade träffat och de flesta var alltså max 22-23år, och det var lätt att läsa mellan raderna för mig(Inte konstigt att han bara träffade yngre tjejer för vilken lite äldre tjej vill umgås med en kille som är 38, men uppför sig som 17??) Jag tog en taxi till min kompis där jag bodde och efter ungefär 1h så får jag ett sms där det stod: Vad hände? Vart tog du vägen? O det mina vänner är dissen...

Får ofta höra att det är taskigt och så gör man inte, och det stämmer säkert, men efter att ha lyssnat på hans gnäll att det var långt att gå och att han var trött och alla de andra barnsliga kommentarerna. Borde bara sprungit ifrån han egentligen från början, min magkänsla sa ifrån direkt från början, men jag tänkte ne jag ska ge han en chans, för jag vet att jag kan vara galet kräsen och avvisande..Så från den gången så går jag på min magkänsla vad det gäller pojkar..Med andra ord han var inte min Mr Right..Hihihihihihi...Inte så konstigt kanske han är nog ingens Mr Right...

Ps Vill bara tillägga att jag gillar pojkar som kan vara goofy och barnsliga men inom rimliga gränser inte en 38-åring som har en kris där han själv inte har kommit underfund med sin egen ålder..

Japp nu ler jag igen...

Tjejer gå på magkänslan..
Killar lämna gärna ditt ego hemma om du vill imponera på en tjej..
Två av samma kille kan vara en för mycket..

Mina visdomsord ikväll är:

                          "Det är gott om ja-sägare i världen. Efterfrågan på typen är stor."


Godnatt
/ThisFace









Kompletteringarna är klara..

Kategori: Allmänt

Japp, lagom stressad och irriterad så satte jag mig vid datorn och kände att det här måste ordnas. Efter ca 3h så var det klart. I vanliga fall så brukar man känna en viss lättnad, men inte jag, inte just nu.

Direkt dök det upp 100 andra saker jag är tvungen att fixa..Inget ämne än till min stundande B-uppsats, min handledare var inte så orolig, han sa bara du fixar det säkert, du har massa bra tankar. Härligt när han är så positiv. Skönt för min del.

Har massa negativ energi i kroppen. Funderar på att köra ett pass, måste bara se vad som går de närmaste timmarna. Undrar om det går ett pulspass ikväll, precis vad min kropp skulle må bra av. Skön musik och pulsen jobbar som aldrig förr..Love it :-) Jag blir alltid så glad av att träna.Det är min stund på dagen då jag tränar. Det är då jag tar hand om mig själv :-)) Har tom funderat att åka iväg på en såndär härlig hälso camp  där man bara tränar, äter,sover och går på lite föreläsningar om kost :-)) Tänk vad gott att göra så. Bara ta hand om kroppen på det sättet..MMmmmmm underbart..

Känner mig inte lika pigg o glad som jag brukar göra..Kanske lite bortskämd att jag är pigg o glad för det mesta..Aja, kanske blir piggare och gladare framåt kvällen..

/ThisFace

Final countdown...

Kategori: Allmänt

Japp äntligen hade vi det näst sista seminariet idag :-)) Skönt att ha det gjort..
Nu är det bara en avhandling som ska läsas och granskas kritiskt..
Vanmakt och styrka heter den..
Vi är några stycken som har bestämt att läsa ett visst antal sidor, sen träffas och diskutera vad vi har läst om..
Vi kommer nog träffas 4gånger innan själva seminariet äger rum, det är mycket text som ska läsas och granskas. Ibland kan det vara skönt att göra på det här sättet för då får man flera perspektiv. Det gillar jag :-)) Man kan lätt bli insnöad på det man läser att vadå flera perspektiv vad är det? :-)) 

Igår blev det en långpromenad med Samantha på 90min, det var skönt med frisk luft efter en lång dag med arbetet i skolan som vi blev klara med 19.30. Det var tidigt, för i vanliga fall så har vi fått sitta till långt inpå natten.Så det var nästan lite julafton :-))



På tal om julafton..Jag har varit en snäll flicka så jag borde få massor av klappar :-)) Hihihihihiih. vi får se om tomten tycker detsamma.. Snart är det dax att köpa julklappar och titta på stressade små människor.. Alltid lika kul..Jag har också varit en liten stressad nisse, där jag har sprungit omkring o försökt att hitta de perfekta julklapparna..Jag har ofta hört att jag är jätteduktig på det..Jag hittar oftast väldigt personliga julklappar, och jag tycker inte det är svårt..Själv är jag väldigt kräsen och jag vet att jag är svår att köpa till, men vet ni vad, i år så kommer jag att skriva ner min lilla önskelista på bloggen..Så ni vet vad jag vill ha..Jag har inte funderat på mycket på det, min syster har börjat plåga mig med det, vi skriver alltid julklappslistor, och hon har förbjudit mig att önska mig presentkort..Jag tycker presentkort är superbra, för då kan jag köpa vad jag själv vill ha. Men jag förstår att det inte är så roligt att ge bort och inte så personligt, så i år ska jag försöka vara lite mer konkret..Önskelistan kan se ut såhär: Min egen Mr McDreamy, ett eget flygplan, en egen ö i söderhavet, en lägenhet, fred på jorden, och mat till alla stackare som svälter. Tycker ni att det låter realistiskt...

Aja kisten är tom, och det gäller att fylla den nu, så jag orkar skriva lite i eftermiddag..

Till er alla från mig, en riktigt God Dag..Hihihihiih...Fyndig jag är eller hur?
/ThisFace

Träning och plugg= mår toppen, Plugg och ingen träning= blir deppig...

Kategori: Allmänt

Det har varit en konstig vecka må jag säga såhär när jag tittar tillbaka på dagarna..Det har varit en omtumlande vecka i vänskapskretsen..Ibland så händer saker som är tuffa, det är då man måste ta fram överlevnadsinstinkt..

Jag har varit lite off, det vet jag...Skolan sliter verkligen på mig väldigt mycket nu..Kanske därför man ska plugga när man är yngre..Hmm vet inte riktigt men jag har ifrågasatt väldigt mycket denna veckan..Gång på gång så kommer jag fram till samma svar att alla besluten jag har fattat, har varit rätt. Jag måste säga att några av de besluten förändrade mitt liv drastiskt, och gjorde livet tufft för mig, men jag ångrar inget.. Jag visste att jag var tvungen att ta dem, jag var stark och gjorde det, men det betyder inte att jag inte har känslor som många tror eller känslokall som folk ibland kan säga att jag är.. Whatever jag bryr mig inte längre vad folk tycker och tänker om mig, det är mitt liv och jag har bara ett.

Hihihihiih, jag lever ett lugnt och väldigt odramatiskt liv..Utelivet existerar inte alls just nu, men jag är sommartjej då tycker jag om att gå ut och umgås, sitta och fika, softa med mina girls, grilla med mina kusiner och min familj.
Älskar att bara njuta av livet, så då brukar jag inte träna så galet mycket. Hösten och vintern är min ide period, då tränar jag, pluggar, tittar på filmer, jobbar. Det räcker tycker jag..

Jag letar lägenhet och det är inte det lättaste i den här stan, folk tycker jag är för kräsen..Hihiihihihih, inte bara vad det gäller lägenhet utan det mesta i mitt liv, och helt ärligt så har dem rätt. Jag vill bara ha det bästa, för det är jag värd :-) Letar inte efter en perfekt lägenhet, men det måste kännas sådär rätt, som att komma hem..Ni vet den där mysiga känslan som kan infinna sig ibland när man umgås med sin familj eller sina nära friends..Det gillar jag..

Måste berätta en kul grej, en del människor städar, springer o sånt när dem blir stressade, och vad gör jag, jo jag bakar..Älskar att baka och fixa o trixa i köket, min omgivning brukar säga att jag borde öppnat eget...Hihihihiihih...Det räcker med folk som får vara mina försöks kaniner, min kusin han är min favvo, allt jag gör äter han och säger Mmmm detta var gott..Har inte klurat ut om han säger det för att vi är släkt eller för att han gillar det..

Ett tips på en härlig tjej/kill middag smidigt och smakar MUMS är: Kycklingsallad med chokladfondue till efterrätt.. Jag kan lova att om ni är en kille så kommer ni att fånga tjejens hjärta och tänk vad lite ni har fått slita för att få henne så lyrisk, jag lovar hon kommer att berätta för alla sina tjejkompisar hur duktig du var och hur härligt det smakade..Grabbkväll/tjejkväll så kommer ni att tycka det är supergott och ni kommer att ha en fantastisk tjej/killkväll. Killar förstår om ni inte vill ha chokladfondue till efterrätt, men det kan vara kul att vara lite show off för grabbarna vad du kan och de kommer säkert att använda receptet och work their magic på sin tjej om dem har, det samma gäller tjejerna.. Hihihiihihih...Så den här måltiden kan bli grym, beroende vad man är ute efter..TRY IT AND GOOD LUCK..I mitt fall så har luck inget att göra med mig, det är känslan det handlar om..Hihihiihihihih...

Recept till kycklingsalladen
Tärna och stek kycklingfile med kryddor som tex grillkrydda el vegeta(köpes på willys eller balkan mataffärer)
Lägg 2 paket bacon på en plåt och in i ugnen på ca 200grader tills dem blir sådär härligt krispiga
Skölj och hacka isbergssalladen, blanda i gröna jättens majs, hacka 2-3tomater, blanda i Apetina fetaost i tärningar(finns att köpa i tärningar eller köp en hel bit och fixa själv) avocado kärnas ur och hackas fint och slängs i skålen.
Ta en baguette, kan vara dagens eller gårdagens (stor) skär i skivor och sen skär skivorna i tärningar, lägg det på en plåt klädd med bakplåts papper, ringla över rikligt med olivolja och släng över lite havssalt, glöm inte att slänga lite över axeln, det ger tur*ler* In i ugnen i ca 200grader, när brödet börjar bli sådär krispigt med en härlig gyllenbrun färg så är det klart.
När allt är klart så blandas allt i en stor skål eller ett läggs upp på ett fint fat(bacon ska delas i massa bitar så ni inte lägger hela bitar bacon) 
När ni har lagt upp det så toppar ni brödet ovanpå salladen, simsalabim så är maten klar..

Efterrätten
Smält 400gr fin choklad i ett vattenbad(välj gärna den chokladen ni tycker om, det kan vara ljus, men godast blir det om man blandar ljus och mörk choklad. Ta ca 50gr smör och blanda med chokladen och häll i 1.5dl grädde och blanda allt det tills allt har smält. Häll över choklad i fonduegrytan tänd ett ljus under så chokladen håller sig varn hela tiden.
Till choklad himmelriket har du köpt färska jordgubbar, annans, banan och marshmellows. Lägg upp det i olika skålar o sen doppa de olika härligheterna i chokladhimmelriket.

Har ni tur så kommer jag att bjuda på den här maten, tänk vilken lyxkväll du får uppleva då maten och mig som sällskap :-))

Nehe dags att sova lite, skönhetssömn behövs people....Nothing Can Go Wrong When Im Standing Strong...
/ThisFace

Fredag den 13:e...

Kategori: Allmänt

Jag tror inte på otursdagar och datum i vanliga fall , men idag använder jag denna dag som en ursäkt.. :-( Hade sista seminariet för den här delkursen och den gick strålande, Historiebruk och Historiekultur..Vi fick tillbaka våra andra seminarie uppsatser, jaha fick komplettera på 2 av 3. Kul liv just nu..Så boxen blev väldigt bra ikv att få slå av sig ilskan och irritationen. Usch jag har ingen bra dag..Jag är trött och kinkig...Surt...Ikv ska jag gosa med Isac och sen ska jag sova.Imorgon jobbar jag från 8.30-16, sen ska jag sitta i skolan tills jag blir klar med resterna. Finns inte tid till att softa..På söndag så börjar jag plugga till ett annat seminarium. Det är på tisdag..I samma veva så ska jag skriva klart mitt PM-till B-uppsatsen, och jag vet inte ens vad jag ska skriva om..Några tips o ideer? Aja thats it..Från en trött och sliten tjej...

Men jag fortsätter att använda mitt motto..When Im Standing Strong Nothing Can Go Wrong...

/
ThisFace

Jag vill, jag vill, jag vill ha....

Kategori: Allmänt

Mina kusiner ska få hem lilla Isak(en hund) Så hundhysterin har börjat här hemma hos oss också. Min kära syster surfar o tittar på hundbilder något galet..Själv så har jag hittat en liten sötnos jag också skulle vilja ha. Inget jag kan köpa nu, med tanke på att jag aldrig är hemma, men en vacker dag kommer han att vara min :-) Titta vad söt han är..  Är han inte det sötaste ni någonsin sett???

Jaha idag var det D-day(D=dress) Äntligen så fick Miranda sin dreamdress :-)) Hon var jättefin i den, den satt som gjuten, så härligt..Nu ska vi träna och få fasta läckra kroppar..Superkul..Hihihihiih...

Det händer inte just nu så mycket hos mig..Jag o Awieeeeeeee var supereffektiva satt på ett fik och fick massa gjort, medans det regnade utanför, brrrr i hela kroppen..Det blev Historiebruk om Ikea :-) Ett starkt och stort företag som grundades av Ingvar Kamprad..Ja du Miranda nu vet du kanske lite mer, än att du bara har hört talas om han...Hiihiihihihi...

Kära vänner mina visdomsord ikv är: Du får den bördan , du orkar med att bära...(Inte alltid lätt att förstå varför, men det klarnar med tiden) Oftast är man starkare än man tror..Samantha du vet att jag finns där för alltid...

Se till och gör en grej innan ni lägger er eller det första ni gör när ni vaknar imorgon, hör av er till någon som ni bryr er om..

Mycket kärlek till er från mig...

/ThisFace-Nothing Can Go Wrong When Im Standing Strong(mitt nya motto i livet)

Jag o bilar...

Kategori: Allmänt

Asså jag i bil på skolans område kan inte vara bra..Var lite sen idag till seminariet, dök upp på skolans parkeringen såklart inga lediga parkeringar..Efter nån minut så ser jag en kille gå mot sin bile, o jag täker jaha nu ska jag var först, börjar backa utan att titta så noga, och då hörs det KRASCH...Japp jag hade backat på en bil som skulle åka ut...Assåååå jag lovar jag känner mig förhäxad på skolans parkeringar...Allt negativt händer då..

Seminariet gick jättebra, den gruppen innan oss hade tydligen haft det tufft och blivit ganska grillade, så kände inte våran grupp alls..Kanske för att vi använder oss av varandra som stöd och vi bygger hela tiden på varandras argument :-)) Ett tips till er som ska ha seminarie..Använd varandra..Det funkar verkligen...

Nu är det dags att sätta sig med grupparbetet..Det regnar ute, så vi ska välja ett mysigt fik där vi ska jobba med den här uppgiften, me and Awiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee.*skrattar* Uppgiften handlar om Historiebruk utanför skolan :-)) Spännande värre...

Det får räcka just nu... En liten blomma som lyser upp vardagen..  






Ps. Samantha du vet att jag love u keep it strong...Pussar            

/ThisFace

Oldschool...

Kategori: Allmänt

Jaha idag är jag allmänt arg på världen..Känner att världen är så orättvis..Jag har svårt att bli arg , men när någon nära mig såras, japp då blir jag på krigsstigen..Jag blir offensiv och vill gå till attack..Men jag vet jag måste tygla mig, jag har säkert hur mkt tålamod som helst, men just nu så måste min fokus läggas på annat..

Helgen har gått fort..Jag var på friskis-utbildning hela lördagen o sen så blev det lite party..Alltid härliga människor man träffar..Vi hade kostutbildning i ca 2h, sen så tränade vi för ovanlighetens skull :-) på kvällen var det tävlingar och mat o sist men inte minst party.. Jag hade en jättebra och givande dag..

Kaoset är igång i skolan igen..hiihihihih...asssååå inte klokt, nu bara rusar dagarna förbi o jag springer efter o säger väääääääääääääääääänta på mig.... :-)) Denna veckan är det 3 seminarier, sen ska det skrivas PM till nästa vecka för jag ska börja med min B-uppsats.. är ni avis på mitt spännande liv?

By the way blir ingen girls night out..Vi valde att skjuta på det tills alla i sällskapet kan...Så kan det vara ibland, man kan planera men det blir inte alltid som man planerat..Gör inget..Jag funderar på att ha en spahelg, gå och bubbla lite, massage och bara njuta lite av helgen :-)) Häääääääääääääääääääärligt...Me love it...Skönt att värma sig lite...

Det var inte mycket bloggande för den här gången, blir bättre nästa gång..

/ThisFace

3 lördagar i rad är det utgång...

Kategori: Allmänt

Hihihihiih, eller hur är ni förvånade..Detta är så jag...Jag går inte ut alls mycket, nästan aldrig nuför tiden. Men när jag går ut ja då blir det på det här sättet..Jag blandar verkligen nytta med nöje :-)) Imorgon blir det utbildning någon föreläsning om kost, vilket är jättebra med tanke på bantningshysterin som finns överrallt.. Sen så kommer vi att få lära oss hur man använder en defribillator som finns i varje friskis stuga :-) Det känns jättebra att kunna det, förhoppningsvis så kommer man aldrig behöva använda den, men ifall det behövs så har man gått igenom hur det går till..Sen så kör vi ett pass, där de säkert har kommit på en hel del massa bus :-)) efter det så har man ca 30min, duscha smink och kläder o sen så är det mat och party som gäller.. Ska bli kul, har hört att värdfesterna brukar bli helt galet roliga..

Jaha söndagen så ska jag träna med Miranda och Samantha sen så blir det fika efter träningen där vi kommer att snacka om allt och inget som vi brukar göra..Vi försöker att träffas så ofta vi bara kan..Nu väntar vi på med spänning att Mirandas bröllops klänning ska komma..Det ska bli jättekul, för det är hennes drömklänning..hihiihihih...Oavsett vad så är den dagen en sådana dag man får känna sig som en prinsessa..Ska bli jättekul att gå på bröllopet, fast hennes blivande man har nog inte insett att han säger inte bara ja till henne utan till mig och Samantha också..Stackare..Hihiihihiih...Neee så illa är det inte..Men vi har hängt ihop länge..Vi hänger ihop i vått o torrt, när man haft pojkproblem, när man har varit glad eller gjort något galet, ja oavsett vad, så finns vi där för varandra..Vi dömer inte, vi stöttar och alla vi tre fyller olika funktioner :-)) Därför är vi ett perfekt gäng.. Man kan väl säga såhär Samantha är lite av FN i gänget, gillar att hålla allt på plats, gillar att man håller sitt ord, hon älskar att dricka rödvin och har en grym krok på boxen :-)) Finns det ett problem ja då läser hon en bok i det ämnet o sen så ska det fixas. Miranda är den känsliga, den som har sådan ordning och reda jag aldrig har sett någon ha, lagom flörtig och när man frågar vem ler du åt då säger hon, men han log ju först, jag är bara trevlig..då kommer Samantha med sin kommentar och säger, men han var ju inte ens fin :-)) så ärlig och härlig så man kan inte annat att le åt mina friends..Jag vad tillför jag då..Hmmm inte alltid så lätt att svara på det..Jag tror att jag är lite av en ganska envis art. Jag har svårt att dela med mig ibland och är inte så enkel att ha o göra med. Jag ger alltid människor flera chanser, men när jag tröttnar då är det kört..No more..Jag tror jag är sällskapets impulsiva och lite galna tjej..Jag har alltid massa på gång, o jag försöker alltid att stötta mina girls i det dem gör, sen så måste jag ge mig själv beröm att jag är grym lyssnare och väldigt logisk..Jag försöker alltid att se saken för vad det är. Lättare sagt än gjort..Miranda är den som är den mjukaste av oss. Samantha är alltid rak på sak.Jag är diplomatisk och använder rätt ord vid rätt tillfälle.De är mina girls häxor o babes vi har många namn beronde på vem som talar om oss.Vi håller alltid ihop.Fler människor borde ha det som vi har.Vi är inte perfekta ibland så kan vi råka i luven på varandra, men oftast så löser vi det väldigt snabbt. Önskar fler hade det som vi, men jag kan säga såhär, att vänner behöver också tid ihop, jobba på vänskapsförhållandet och prioritera varandra..Det är inte alltid lätt. Men det är helt klart värt det..

Vänskap är något ovanligt i denna värld, har ni nån som ni anser är er vän, se till att göra något gulligt för den personen. Det kan vara skicka ett gulligt sms, ge bort favvo blomman, ibland så räcker det med ett fint ord..
Så gör det direkt vänta inte till någonannan dag...

Jag o Samantha har varit friends i  ca 13år
Jag och Miranda har nog varit vänner i ca 10år..

Det här är några av mina närmaste vänner..Sen så har jag Homie också..

Jag har många underbara människor i mitt liv..

Må änglarna vaka över er inatt

/ThisFace

Popcorn och Hockey= En härlig kväll

Kategori: Allmänt

Var på hockey med min daddy :-) Det var trevligt..Något som jag tänkte på när jag satt där är att när man tittar på matchen live, så går den såfort, men när man tittar hemma i sängen i mitt fall, så tar matchen aldrig slut. Måste säga att det var en bra match..Stefan Liv räddade Sverige i första perioden..Tjeckerna var steget före svenskarna hela första perioden, de hade en grym snabb omställningen ,från försvar till anfall..Men Sverige jobbade sig in i matchen, och det var kul att se. Matchen slutade med 4-3 till Sverige..En bra hockeymatch..Hihihihi, har nog fått en blodad tand att se hockey live... :-)) 

Idag så hann jag med en promenix med Homie och lilla ruffset..Sen så var vi hemma hos dem och jag o ruffset busade i soffan, han e riktigt soft assåå..Riktigt söt min lilla homie jr-vi kommer nog att busa rätt mkt när han blir lite äldre, jag kommer att lära han alla tricks och busiga knep...hiihihiihih...jag älskar verkligen barn, de är så glada och fulla av liv..Oftast bara lessna när de är sjuka, trötta el hungriga..De skrattar, leker o njuter av livet..Härligt att umgås med dem.Jag har rätt mycket av barnasinnet kvar så det kommer nog bli underhållning med mig och Homie jr :-)) Stackars Homie och hennes man...

Imorgon på morgonen är det en promenix som gäller kl 9 med homie och ruffset igen..Sen så blir det fika eller frukost i mitt fall...Läsa till 2 seminarie nästa vecka är det som gäller imorgon..På kvällen är det ki-box som gäller där jag är passvärd..

Dags att drömma vackra drömmar för mig..

Godnatt och sov sött mina sötnosar...

/ThisFace

Topp 10-city resemål...

Kategori: Allmänt

Läste någonstans att dessa är top10 weekend städer.. Jag började genast fundera vem jag skulle vilja åka var med..Är ni nyfikna läs vidare, så kommer ni snart att se om ni finns med, eller om det finns någon plats där jag inte har någon bestämd person. När en del dörrar stängs, så öppnas många..I mitt fall så tar det tid o öppna min dörr, om ni har lyckats, så har ni en vän för livet..Har du turen att vara Mr Right, ja då har du ett underbart liv att se fram emot, because I have it all...hihiihihih..låter kaxigt kanske, men jag vet vad jag har att erbjuda...

Här kommer städerna och listan:

1. New York, USA- Samantha, Miranda, Charlotte tänk o dricka cosmos där, jag kan dricka bubblor
2. London, England-hmmm vet inte
3. Paris, Frankrike-har redan varit där med några kompisar, helt okej stad, men inget jag drömmer om
4. Berlin, Frankrike-Miranda hon kan språket, julmarknaden skulle vara supermysig att besöka
5. Barcelona, Spanien-LOVE IT,LOVE IT, kan åka dit när som..Varit där med Åsa(hon var sjuk alla dagar) så åsa skulle jag vilja åka dit igen med...
6. Chicago, USA(jag lägger in en egen bubblare is för Chicago) Belgrad-helmysig stad, kaffer, byggnader , parker och alla uteställen som får dig att le konstant..Jag guidar runt helt klart..
7. Tokyo, Japan-wooooooooooow prylresa med min kära syster
8. Istanbul, Turkiet-historisk resa med mycket att se som blivande historia lärare och religion vet inte med vem
9. Rom, Italien- Med min egen Mr Right-öppen plats för tillfället
10. Sydney, Australien-Sol resa med soldyrkare som jag...måste älska värme och hav... 

Nu på hösten och vintern så är det helmysigt med en cityweekend, om man inte har tid att komam iväg en vecka, skönt att bara komma iväg lite...

Jaha det var listan...Jag tror att det finns någon plats ledig..Någon stad som jag gillade var Milano, härlig shopping, vackra byggnader och grym fotboll..Jag såg matchen Milano-Juventus..Skön stämning..Värt att gå på en match...

Detta var inte min egen topp 10 lista..Det var från någon tidning jag läste och då började funderingar vem jag skulle vilja resa vart med... :-))

/ThisFace

Skräckvälde=ki-box

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från träningen..Ni ska vara glada att jag överlevde..Det är allvar..Jag kom dit, hade ingen sparringpartner..Klart brandmannen var där, vi skojjade lite o sen när de skulle dela in så fråga han mig, men du o jag kan väl köra. Jaha välkommen till the nightmare..Ni som inte vem han är så kan jag väl säga att det är en grymt vältränad brandman som brukar gymma ca 1h innan han kör ki-box i 85min!!!! Kan ni förstå detta fenomen..Han skulle lätt kunna äta mig till frukost utan att bli mätt..Japp så tränad e han..Jag sa att han får va lite snäll mot mig, men han sa bara nu kör vi...Det var ord och inga visor..

Det var bara ta de blåa mitsarna och hoppas att överleva en övning i taget..När han slog så flyttade han hela mig..Nu vet jag hur människorna som levde under skräckväldet kände sig..Men som vanligt så är det min envishet och överlevnadsinstinkt som styrde mig, så jag hann få en hel del slag, mot mitsarna ska jag väl tillägga och sen så hann jag nog imponera lite på brandis..Han frågade by the way efter min vänner..(Samantha och Miranda) Hihihiihihihihih, så ni ser..

När passet sen var slut så låg jag som en blöt trasa på golvet..Men skönt...Alltid skönt att få ur sig lite skräp o sånt som ligger under ytan, sen så är man lyckligast i världen igen...

Hihihihiih, jag är inne på något trevligt rus...
Där allt är härligt o bra..(Fast jag egentligen borde känna mig grymt stressad) Min kära syster brukar säga: Inte konstigt att du inte har så många rynkor och att alla tror att du är yngre, du vet ju inte ens vad stressa betyder :-) Kan nog ligga lite i det kära syster :-) Du stressar för oss båda..Puss på dig...

Jag har varit duktig på att blogga sista dagarna, men det beror på att jag ligger rätt bra till skolmässigt, det kommer ni att märka när jag går in i en skoldvala :-))

Thailand är något jag har skjutit på för tillfället, säger hela tiden att jag ska leva här o nu..Då är det väl dax att jag lever efter det jag lär ut...

Ikväll är jag på ett mysigt humör people :-)) Vill krama hela världen just nu..Men jag får börja med mina päron o syrran..Sen så får vi se vem som kommer efter dom...

Nähe dax o duscha av mig skräckväldets boxen...

Ps Idag fick jag min första komplimang av brandis.(Annars är han oftast bara kaxig mot mig) Han sa att du ser grymt fräsch ut efter ett 85min pass..Hahahahahah..om man kan kalla det komplimang...

/ This(Fräsch)Face

Fortsättning på Thailand to be or not to be...

Kategori: Allmänt

Blev ett hastigt avslut innan när jag skrev..Datasalen på skolan var bokad, så det blev ett hastigt loggoff.. Sitter hemma i sängen, med min mini-baby och skriver. Utanför så är kylan bitande och det har börjat snöa lite..Jaha då är det dax att pälsa på sig..Jag som älskar sommarkläder, kjolar flipflopp och linnen..Nu tänker ni säkert kan hon sluta prata om kylan vädret och den blivande vintern..Tyvärr styr jag inte över vädergudarna..Hihiihihih...Tur det kanske tycker en del för då skulle det jämt vara varmt och skönt..Jag antar att det finns en anledning att inte vi människor får ha ett finger med i spelet överrallt..

Idag så blev det Thai mat till lunch, efter en hel del övertalning så fick Awa med mig dit.. är inte så förtjust i Thai-mat..Hihiihihihi..Hur skulle jag klara mig i Thailand...Ja får väl knapra nötter o äta en massa färsk frukt och grönsaker..Blir som en 5veckors detox kur...Hahahhahaha...Galet bra..Då har man verkligen inget val i mitt fall.. 

Kvällens schema :
16-17 läsa artiklar till seminariet nästa vecka
17.30-18.25 Ki-box
19-20 Äta en god sallad eller något annat mumsigt.
21-22 Efterrätt

Vem behöver något ätbart till efterrätt när man får sånt härligt ögongodis på Tv eller vad säger ni :-))

Vad skulle ni välja ?
 eller  


Nu är det dax för mig att softa lite..
Ha det så skönt i vinterkylan..
/ThisFace

Thailand-to be or not to be :-)

Kategori: Allmänt

Idag så började dagen bra, jag skuttade ur sängen och var jättepigg-NOT...Hihihiihihih...Dagen började segt..Hade en bra föreläsning på högskolan med gruppen, intressant och nyttigt..Efter föreläsningen så satte jag mig ner o skulle kolla min mail :-) Hade ett mail från Thailand..tänkte inte så mkt på det, utan öppnade det o där så stod det : Hej Natasja, du är välkommen att göra din praktik hos oss. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeee, asså ibland kan livet bara vara härligt...Men typiskt hade ställt in mig på att inte åka..Så vad gör man nu då? hörs senare..pussar till mina kära...

Mc Steamy eller Mc Dreamy...

Kategori: Allmänt

Sitter här i skolan och väntar på att kl ska bli 15. Borde egentligen plugga, har säkert något som jag kan läsa.. Känner inte för det..Tankar går hela tiden till Mc Steamy eller Mc Dreamy :-)) Ja livet kan inte vara lätt.. Vi har haft den här diskussionen några gånger, me and my girls.. Olika tycke och smak.. Jag har kommit fram till att jag fastnar ofta för en sorts pojke :-) Kommit fram till att det är ett vinnande koncept så då ska jag inte byta inriktning :-) Vad vill man egentligen ha.. Killar kan vara rätt så klantiga när de är intresserade av en tjej..Inte så värst smidiga..Inte mina killkompisar..De blir så tuffa och coola att tjejen blir bara konstig också..Hihihiih..Inte direkt ett vinnande koncept..Japp jag väntar på min Mc Dreamy...Den här kanske man skulle införskaffa ;-)  Nehe nu ska jag  ner till fiket o dricka lite te o snacka lite strunt...
Kanske hör av mig senare igen om tristessen håller i sig..
Hälsningar från
Miss Dreamy :-)

Effektivitet-det är mitt namn ni ser när ni slår upp ordet :-)

Kategori: Allmänt

”De flesta människor lever sina liv i det förflutna eller i framtiden. Lev i nuet, det är det bästa sättet att förbereda sig för en framtida händelse. Kontrollera då och då med några timmars mellanrum var du befinner dig mentalt – är det i uppgiften eller i resultatet av uppgiften? Fäst dig inte vid resultatet, utan håll dig till processen.” -Något för alla att fundera över...

Japp vaknade lite innan sju :-) trött som alltid så tidigt på morgonkvisten.. Kollade igenom min mail..Hade ett ganska kul blogginlägg, där jag drog på munnen...orkade inte ens det, så trött var jag..Bestämde mig att fortsätta vara duktig, åka till skolan och göra klart lite små saker..Lite inlämningar o sånt som behöver fixas...

Har suttit i skolan nu och fått allt gjort..Assååå förstår ni vad jag fryser om mina stackars händer..Hatar o skriva på datorn i skolan, iofs så fryser jag jämt :-)) Solen lockar allt mer.. Har verkligen funderingar att ta en resa till lite värme, bara för att värma mig lite..Har sänkt mig så lågt nu att jag tom kan tänka mig bara en vecka..Kommit fram till bättre någon än inget..Hmmmm varit lite sugen på Miami, hade en kompis som var där förra året och ville att jag skulle åka dit, vi kunde bo tillsammans men plikt trogen som jag är, nejdå jag jobbade hade lovat att jobba ist för en tjej på jobbet så min jul gick i jobbets tecken..Usch vad fort det går nu, helt galet..

Snart är det jul igen...Hmmm vad önskar jag mig i år.. Förra året var jag en snäll flicka så det blev en del klappar :-))
Måste nog fundera lite kring årets klapplista..Tror inte jag önskar mig något såhär när jag tänker efter lite snabbt..By the way jo det gör jag :-)) Men det får va en hemlighet..man kan inte berätta allt här..Vissa delar av mitt liv måste få vara lite privata, fast jag tycker att jag delar med mig rätt bra ändå:-)

Idag blir det lunch med Samatha och Awa redan kl 11.45 Blir mysigt att träffas lite har inte träffat Samantha på så länge, känns som att tiden inte räcker till just nu. Måste prioritera skolan för tillfället..Fast jag jobbar bäst under press..Vet inte varför men när jag är tidspressad då kan jag åstadkomma hur mycket och bra material som helst..
Bästa jag.. :-))

Japp sen jag klippte mig kort så är det ett evigt pysslande med håret på morgonen..Uschhh vilken miss. Håret står verklien åt alla håll o kanter, ser ut som det där lilla penntrollet.

Jaha och vad ska man ha på sig på partyt på lördag som går i 80-talets tema..Usch inte min grej assååå..Får väl försöka hitta något..Känner mig lite förkyld, så är väl inte på topp för att gå ut på lördag, men det är utbildning hela dagen med friskis o sen tränar vi ett pass o sen på kvällen är det party.. Nästa helg är det part med my girls :-)) Vi har bokat bord, vi ska gå ut och äta och vara umgås sen så stannar vi kvar på stället tills man känner att det räcker med utelivet. 21nov är det julmiddag med jobbet också..Hmmm önskar jag hade fler timmar per dygn...

Detta är målet

Det får räcka för idag.
/ThisFace 

Brrrrrr vad kallt...

Kategori: Allmänt

Uschh vad kallt det är..Jag fryser, behöver värme NU....
Tänk att ligga här o njuta av livet.... 

Hallå där i mörkret....

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och jobbar med en gruppuppgift...Änligen klar..Det är uppsats efter uppsats , seminarie efter seminarie, men jag känner mig pigg och glad.. Har fått för lite sömn, för lite av allt :-)) hihiihihihi, jag är trött snurrig och har stenhård koll på allt.. Kan det bli bättre än så ? Nope tror inte det...Jag är på en härlig plats just nu, snurrig plats, men det passar mig massa bra..

Helgen har varit mysig vi firade vårat hemma helgon, satt och åt med släkten och hade en och annan hetsig diskussion. Om ni har sett Mitt feta grekiska bröllop så lever jag i den filmen ibland :-) så känns det. Min verklighet ibland. Där släkten har kommentarer när ska du gifta dig, tiden går...Hihihiihihih, jag brukar säga att jag kommer att gifta mig i hemlighet, ihihiihihihihih, då ska ni se reaktionerna. De ser helt förstörda ut. Skulle aldrig göra det :-)) Kul att retas med dem iaf..

Jaha träningen går sakta men säkert, borde nog skaffa mig en PT som håller lite koll på mig..

Detta får räcka för idag...
Pussar till min innersta krets../
ThisFace