Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Ansiktet är själens spegel och kroppen är vårt tempel...

Kategori: Allmänt

Idag var jag riktigt arg. Men svalde det rätt bra och låtsades som inget. Från alla håll förväntar sig folk att jag ska vara på ett visst sätt. Nu får det vara nog!!!! Jag har struntat i min kropp och själ nu i flera månader. Jobbat och jobbat, sprungit omkring som en jäkla ekorre. Idag sätter jag punkt. Jag har blivit bättre men folk har trott att jag har bara haft en period. Nu så struntar jag i allt. Tänker inte framföra min åsikt till något bara flyta på. Mmmm så ska det vara nu fram till 1januari iaf. Full fokus på träning o min halvfärdiga uppsats.

Idag blev det första tuffa passet på gymmet. Löpband trodde jag skulle dö, men jag klarade mig. Och inser att vägen kommer att bli lång. Det är bara o bita i det tuffa löpbandet. Besegra det helt enkelt. Nu gäller bara JUST DO IT.


Inga jobb på fronten. Klar med skolan är jag iaf. Får väl åka till Dubai o gifta mig med mina rika vän shejken. Neee jag menar inte allvar. Skojar såklart.  Det händer inte mycket hos mig. Har sprungit runt i mitt lilla ekorrhjul. Nu ska vi se vad som händer i världen när hjulet stannat. Hello World Im baaaaack!!!!

Shoppingen var viktig igår. Allt till mitt FACE :-)
Jag var i city en sväng med en vän. Både jag och hon behövde shoppa lite småsaker. Kul att köpa foundation. Blev den nya från Kanebo Fuid Finish Lasting Velvet 455kr. Har haft kanebo foundation innan och alltid lika nöjd och mitt ansikte mår bra. Det viktigaste.
Verkan:
- Innehåller rent vatten från berget Fuji (Fuji Sensui water). Innehåller 55 % rent källvatten för att milt omsluta huden med fukt.
- Innehåller den revolutionerande ingrediensen Weightless Moist Glow Factor, ett utmärkt fjäderlätt och genomskinligt pulver som ger en silkeslen, lätt täckning för en hud med härlig lyster.
- Unikt återfuktat pulver som milt skapar ett fuktskikt på huden
- SPF 15.
Mycket bra. Huden blir silkeslen. Love love it. Jag har testat allt från billiga foundations till väldigt dyra. Den här är den bästa hittills. Kan vara värt att investera. Oftast är dom väldigt dryga. Tänk att ansiktet är det första en människa lägger märke till samtididgt som det är superviktigt med bra produkter.


Köpte ett läppstift för 270kr Eliazabeth Arden. Jag som aldrig använder det impulsshoppade ett läppstift. Är väldigt nöjd med färgen. Det blev nästan samma nyanas som jag har på mina egna läppar, ett transparen.Fint är det iaf. Kanske inte så nödvändigt


Andra tips på riktigt bra produkter för huden är Clarins.  Själv använder jag Clarins natt och dagkräm. Jag använder ibland ett fantastiskt serum som boostar upp huden i ansiktet. Max 2 gånger i månaden. Mascara makeup borttagning använder jag clarins samt skrubb och mirakelkrämen 1gång i veckan Beauty Flash Balm som också kallas :Askunge-creme som ger ett exeptionellt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet; ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Ger ett långvarigt och otroligt vackert makeup resultat. Idealisk om du har en lång arbetsdag framför dig, eller som uppfräschare innan du går ut på kvällen. Innehåller bl a trollhassel, olivextrakt, algextrakt, bisabolol och risstärkelse.

Ja nu tänker ni såhär gud vad pengar hon lägger på sina krämer. Då kontrar jag med att dom här krämerna jag anväder är dryga och håller längre än alla dom andra. Det är bra grejer som jag använder i ansiktet. Ja jag gillar att ta hand om mitt ansikte och det förtjänar bara det bästa. Nästa gång när ni fyller år eller varför inte julklapp önska er en kräm, presentkort. Det är så värt att ha fina produkter för huden.

Till dagens ghosthändelse :Går omkring och tittar i en skoaffär när jag plötsligt  känner någons blick på mig. Jag tittar upp och personen tittar på mig som om jag var ett spöke. Okej visst någon skönhet var jag inte. Regnet hade förstört min omsorgsfulla sminking och det blöta håret hängde runt mitt asikte såg mest ut som något katten släpat in. What ever a weird moment. Sånt är livet. Och helt plötsligt inser jag hur liten den här stan är. Ja jag får nog dela den med människor som tror jag är ett spöka. Hmmm blir stan ghostcity om jag är personens spöke?

Inte en helt okej dag men kanske välbehövlig för att få mitt huvud o förstå att det är dags att sätta mig själv först.

Hoppas ni tar hand om er därute!!!!