Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Är Joe Bennet vår nya Mr Big....

Kategori: Allmänt

Japp denna fundering är kanske löjlig, men på ett sätt inte...I alla filmer och serier och In the real life så finns det alltid en Mr Big, en mystisk man, som är rädd att binda sig, men ändå söker han upp dig, precis när du minst anar det. Det borde finnas en handbok i hur man ska vara när din Mr Big eller dagen Joe Bennet dyker upp. Det känns att dem dyker upp när man minst anar det, men iof allt som är bra ska dyka upp lite. Varför ska allt vara så krångligt med Joe och Mr Big? Ja du sådana kommer alltid att finnas, det gäller bara att bestämma sig och hantera dem.(Ni som såg Lipstick Jungle förstår vad jag menar)

Jaha vad har annars hänt i mitt såhär spännande liv...Massa som alltid :-) Var på KickAssKickoff med friskis i lördags, hela dagen var jättelyckad.. Idag så fyllde en kompis år, hela 24år är hon.. Grattis dig.. Helt nojjig över åldern har hon börjat bli, hihihiihihihih, ja för det behöver hon verkligen. Jag  har också varit 24år, bra tid i mitt liv, men jag skulle aldrig vilja vara det. Trivs med att vara 30år, konstigt nog. Man har landat på något sätt, allt känns bra. Hahahahahhaha, alla som känner mig vet att jag har alltid varit sen med alla stora händelser i livet. Så mina 30år kanske är bara 25. Hihiihihihihi, med tanke på att jag är sen med det mesta. Idag så var vi och åt på Anna Gretas med b-day girl och lite folk, vi pratade ålder och självklart så började dem prata ålder...Nästan bara kids alltså och den stirrar upp sig för vad jo den ena fyller 24, den andra är 25 boooohooooo lixom...Hahahhahahahaha. Man ska njuta av alla åldrar o här och nu, sluta oroa er hur gamla ni blir, vad ni inte har gjort osv...Njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut istället...

Ny bild som min kära syster har tagit...Vi rule sister!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Idag skulle en uppgift vara inskickad till min lärares mail 12 prick. Jag satte mig igår på förmiddagen kl 12 och tänkte att nu så kör jag. Jag ska inte lämna huset eller datorn förrän jag uppgiften är inskickad. Japp imorse kl 06.05 så skickade jag in den. Så ni förstår 18h people så satt jag, ögonen och hjärnan höll på att kollapsa :-)) jag jobbar bäst under press.. Man kan säga ca 250 sidor bok plus en massa artilkar skulle plöjas genom, uppgifterna handlade om första och andra världskriget och massa teorier kring vem som startade det, varför , hur och varför forskarna tyckte det dem tyckte. Uppgiften i säg var väldigt intressant, men kom igen people om inte forskarna kunde riktigt reda ut det, hur skulle jag göra det, med en genomläst bok, men hör och häpna så gjorde jag det..Vem kan annars fixa det, än just det THIS GRYMMA FACE...hahhahahahhaha, galet blev det. Jag vet meningen med uppgiften är att jobba under press och knäcka oss, så vi blir som alla de andra loco forskare(fast vi har lång till forskarstadiet) loco finns naturligt i oss...hihihiihihih....Ne vi ska lära oss att kritiskt granska texter och att argumentera för sin egen uppfattning, man ska lyssna till olika tolkningar och uppfattningar, där man ska bryta uppfattningar mot andras.

Är det något som jag har fått gratis som gåva, så är det att argumentera för min sak. Men det är inte bara att snacka strunt, utan det krävs ett proffs som har tränat det sen födseln. Tror jag började redan när jag var i baby -stadiet. Japp en del föds med gåvan, ni andra som inte har den, va inte lessna, det går att träna upp. Gör såhär, tyck alltid olika än någon annan, även om det handlar om ett äpple och päron. Börja med baby steps och jobba dig uppåt ,efter en tid så kommer du märka att det går. Ge inte upp. Ni kommer aldig att bli lika bra som jag.

Men det finns faktiskt bara en THISFACE....

Samo za moav i cvle...hiihihihihihiihihihihiihih...lubim te mali moave....

Ja sam excluziva, kazu da sam mrak
kao filmska diva, ego manijak
ja sam excluziva, glavna premija
obaram sa nogu, to je hemija
ne znam, decko moj, da li si moj broj

Vänner ska inte vara påträngande....

Kategori: Allmänt

Så fick jag höra av en vän idag.. Citerer "Vänner ska inte vara påträngande" Det svaret fick jag tillbaka, av en vän som hade haft det jättejobbigt en lång period, jag fick inget svar så jag skickade något mail och några sms, var orolig, men där fick man. Kom underfund med att sådana vänner behöver jag inte, så jag raderade mob nr :-) japp det är den hårda vägen som gäller. Finns inga genvägar längre.. Om man inte visar att man bryr sig då är man en dålig vän, när man visar och är orolig ja då är man påträngande.. Ahhh sånt är livet. Synd för den personen som just förlorat mig som sin vän... Nu har jag fått skriva av mig..

Jaha annars så var jag på 3:e kibox passet i rad idag :-) har ont överrallt , men det är en underbar smärta.. Känns verkligen att jag inte har tränat så bra under sommare som jag borde, men okej, man är människa :-) Nu börjar the real thing... Sommaren är över, skolan börjar och träningen har jag kickat igång med :-) hihihiihih verkligen kickat igång...

Nehe dags o få sin skönhets sömn.. Pussar till er alla...

Hur vet man att det är kärlek?

Kategori: Allmänt

Japp den frågan har jag ställt mig själv många gånger, men olika svar. Träffade några av mina vänner i söndags och som vanligt så skulle vi prata om olika saker som händer i våra liv, runtomkring oss och i andras. Själv så kan jag se med andra ögon än jag skulle gjort 2år sedan. Vi hade olika tankar kring det här med kärlek. Under samtalets gång så kom det fram att om man älskar någon så står man ut lite med deras egna konstiga beteende. Det kan stämma till en viss grad, men jag känner mer att ingen är perfekt, men att stå ut, nja det vet jag inte riktigt.

 Om du stör dig mycket i början eller om personen inte kan acceptera för den du är då har jag en sak att säga NEWSFLASH, det kommer att  bli värre, för oavsett vad så tonar man ner sig i början, man ser inte fel och brister hos varandra. Det kommer med tiden när man inte längre bor på det rosa molnet.. :-) man måste förstå att ingen är perfekt och vi ska sluta låtsas vara det. Alla har vi fel och brister, några är mindre, några är större. Respektera varandra så pass mycket att ni lär er leva med varandras olikheter, so what om han inte gillar att sitta i soffan och gosa varje söndag, eller om han inte varje gång vill följa med till din familj, för handen på hjärtat så vill du inte heller besöka din familj varje gång :-) Jag älskar min familj och min närmaste släkt, men ibland så är dem bara för mycket, dem vill väl , har åsikter och kommentarer om allt mellan himmel och jord, men va glada, för oavsett vad så bryr dem sig. Fast du ibland vill adoptera bort dem :-)) Så nästa gång din kille säger vi ska besöka mina föräldrar så får du säga ifrån om du inte vill följa med, du har andra planer. Du kan göra vad du vill med den tiden, ta en promenad, ring någon kompis o bara prata om allt o inget, ta en fika eller tappa upp ett härligt bad o njut av livet.

Tjejer bli bättre på att ta hand om er själva, jag har blivit såååå grymt bra på det att jag nästan ibland inte förstår hur jag har kunnat inte göra det jag gör för mig själv nu. Det behöver inte bli jättedrastiska förändringar, men små förändringar gör mycket med ditt liv.  Så bit inte ihop och gå omkring och tjura, utan säg istället vad du har på hjärtat, du kommer att må bättre och han kommer inte att stå som ett fån när du drar upp något som han gjort för ett år sedan.. Då vet man att det är kärlek...

Godnatt och sovgott....thisface ska drömma sött inatt...

Jag är tillbaka...

Kategori: Allmänt

Efter lång periods frånvaro så är jag tillbaka, med kortare och mörkare hår, härligare attityd och ett leende på läpparna. Nu känns det änligen heeeelt rätt. Mitt hår har varit ett sort problem för mig, långt , kort, mörkt eller ljust... Ljust hade jag aldrig haft, så jag och min frisör bestämde oss för att satsa på en ljusare mig.. Jag blev ganska nöjd , men tänkte att oj vad konstigt annorlunda jag kände mig när jag gick ut från frisören. Efter många om o men så kände jag att jag är inte ljus, jag behövde komma tillbaka till mig, och jag är den mörkhåriga tjejen med det breda leendet.

Så i tisdags ringde jag min underbara frisör och fick tid redan på onsdag, direkt dagen efter, underbara underbara hon. Jag va där och färgade tillbaka till min egna hårfärg och klippte mig väldigt kort, det kändes heeeeeeeeeeeeeeeeeeelt rätt, alltså galet rätt. Jag gick ut därifrån nöjd såååå galet snygg blev jag också.

Snacka om att få komplimanger, en söt komplimang som jag fick av en jobbarkompis var, vad fin du är , du bara lyser..hihiihihih....sötaste du, you know who you are...

En stor skillnad jag har märkt med mig själv är att när jag får en komplimang så ler jag och säger tack, för det känns bra o få det. Jag skäms inte för det. Det låter kanske egoistiskt och folk som inte känner mig kanske tycker men vad hon har fått mycket luft och blivit divig och allt sånt. Bla bla bla...

Men ni som känner mig och är min vänner ni vet hur jag är. Jag tänker inte ens förklara. Man ska ha rätt att känna sig fin o läcker. När man får en komplimang, ta emot den o le stort, för det gör jag :-)
 
Jaha och vad har hänt på min träningsfront, jag har varit baaaaaaaaaaaaaaaaaaaad folket. Inte duktig alls, men jag känner att jag har varit såååååå duktig under vårterminen, att det är helt okej och kanske slappa lite, men inte såhär mycket..Hihihihihihihh....Aja men gjort är gjort...Jag har jobbat rätt mycket och ätit dålig mat, inte så bra. Dålig mat är inte bra för kroppen eller hjärnan.

Snart är det dax för kickass kick off med friskis :-)  Jag ser fram emot det, det ska bli spännande.. Något nytt i mitt liv , något jag inte gjort förrut.
 
Jag ska vara passvärd på friskis fredagar kl 18 i jönköping, kom så får du det största leendet i dörren, sen när dörrarna stängs då är det kick ass kibox :-)

Det finns ett citat som berör mig jätte mycket och som jag tycker är jättevackert. Läs och fundera...

Ljusets krigare glömmer aldrig att vara tacksam. Under striden fick han änglarnas hjälp. De himmelska härskarorna lät falla på plats så att han kunde ge sitt yttersta. Därför faller han på knä i solnedgången och tackar Den Skyddande Manteln omkring honom.
Kamraterna säger : Han har sådan tur! Men han förstår att turen är att se sig omkring och söka rätt på sina vänner. För det var genom
dem som änglarna talade.

Godnatt och sovgott mina älskade vänner, thisface har en underbar mantel.......