Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Helgens citat...

Kategori: Allmänt

I den tidigaste ungdomen vet alla människor vilket som är deras levnadsöde.
I det skedet av livet är allting tydligt.
Allting är möjligt, och människor är inte rädda för att drömma och önska allt det där som de skulle vilja se hända i deras liv.
Men medan åren går börjar mystiska krafter att försöka bevisa för dem att det är omöjligt att förverkliga sitt levnadsöde..

Ett av mina favorit citat...:-)

Något att tänka på....

Ha en underbar helg mina vänner..
/ThisFace

Ibland så blir det inte som man planerar...

Kategori: Allmänt

Hade ett bra seminarie idag, det var verkligen givande, trots mitt gäspande hela tiden..Jag försov mig, så med ruffsigt hår,(jag har klippt mig kort) ingen frukost i magen så dyker jag upp 7.55 i klassrummet. Andas ut och sätter mig, magen vill ha frukost..Kilar bort till skolfiket köper en fralla och te, klart att te vattnet inte är klart o det börjar krångla..Typiskt...borde sett varningstecken redan där...Står och väntar, klockan tickar, har inte tid att vänta så det blev kaffe med massa mjölk och honung, eftersom jag försöker undvika det söta sockret(mitt liv är sött utan det så jag behöver inte söta på det mer) trodde jag.. Ja just det jag dricker ALDRIG kaffe, men jag skulle somnat under seminariet.. Gott var det verkligen inte, usch hur kan man hälla i sig sånt....

Seminariet var klart.. Kollade mailen, väntade på det positiva svaret från Koh Lanta.. Åkte och storhandlade, vi firar vårt hemma helgon på lördag..Så det blir familjen, mat och lite traditioner..Härligt..

Kollar mailen efter handlandet, och såg svar..Blev glad tills jag öppnade mailen. Det stod : Tyvärr så hade den förra tjejen ångrat sig så platen är hennes, hoppas du hittar något annat ställe. Tack för att du hörde av dig.

Jag blev jätte besviken. Det känns att nu så kommer den här hösten och vintern att vara tung. Koh Lanta var min present till mig själv en möjlighet att vara 5v utomlands medan studierna pågår. Ge mig själv lite utrymme och slippa vara den här skötsamma tjejen..Aja det är väl inte menat antar jag..Sånt är livet..Så jag gick på ett boxpass jag och häxa3..Det blev galet svettigt och hårt, men när jag gick ut därifrån så var jag inte besviken , bara lite sorgsen..

Kom hem år chokladglass med en mjuk och härlig brownie..Mums...Jag jobbar imorgon 9-17, sen så ska jag vara på friskis 17.30, passet börjar 18. Det är ett 85min pass... :-)) Behöver nog svettas bort mitt deppande...

14november är det spikat GIRLS NIGHT OUT...(mobiler och kameror är förbjudna)
Godnatt och dröm vackra drömmar
/ThisFace

En liten kommentar till Mr McSecret; Ja du verkar ha skrivit några kontaktannonser under ditt liv :-)) Det var en bra beskrivning om dig, ett gott försök att inte svara vad du jobbar med, ganska diplomatiskt, men jag är duktig på det där. Har haft många diplomater i min omgivning, för att inte tala om den slugaste av dom alla. MIG själv såklart.. :-)) Så med andra ord så har du ff inte svarat på min fråga vad du jobbar med. Spelar egentligen ingen roll, du verkar ganska soft oavsett vad ditt yrke är. Så do tell...Ditt yrke är inte din identitet, utan din identitet om jag har förstått dig rätt är din skruvade humor och att du är principfast..Ett litet tips, om du inte har skrivit en kontakt annons så testa, du har nog bra kvaliteter, du kommer säkert att få många svar :-))

Seminarie uppsats klar...

Kategori: Allmänt

Ska göra det enkelt för mig.. Hade föreläsning igår från 10-12 och 13-16, åkte hem tog en kort promenad med min kära mum, bytte om till mina favvo mjukis byxor packade om väskan åkte till skolan, skulle träffa awa där, vi skulle sitta med uppsatsen tills vi blev klara. Deadline idag kl 12. Japp, min skickades in 05.33 alltså nyss... :-) Kom hem från skolan 5.20 , nyss det me. Ska ha föreläsning 9-12 och 13-15, sen så ska jag jobba 15.30-23. Vi har inventering på jobbet, spännande värre.. Igår fick vi reda på att den här kursen som precis har börjat är på 7.5p, tror dem har räknat fel, jag tycker jag borde få minst 15p iaf(önsketänkande) alltså 5veckor innehåller 7seminarie och 5st inlämningar :-)) Thats it...Måste sova , ska upp 8..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz/ThisFace

Grattis mig 2år :-)

Kategori: Allmänt

Detta har hänt mig på 2år:
-utbildningen närmar sig slutet
-jag har blivit friskis passvärd
-jag har tagit 55Hp på en termin
-jag har varit i Barcelona(jag förälskade mig i staden)
-jag har varit på Cypern(Agia Napa)


Detta har jag kvar på min lista:
-New York resa
-Thailand( 5veckors praktik med skolan)
-En resa till Jerusalem
-Dyk utbildning
-Simma med delfiner

Det finns 3 saker till på listan, men det stannar på min hemliga lista...
Ni vet det bästa sparar man till sist. ;-))

Jag kommer att vara sämre på att blogga de kommande veckorna...Mucho to do..


GRATTIS TILL MIG PÅ 2ÅRS DAGEN!!!WIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......


/ThisFace


Lördags kväll...

Kategori: Allmänt

Kan det bli en bättre kväll, tärnings spel, hallon. kikiriki och Stef the man(kusin) Det ska bli en riktigt soft kväll.. orkar inte göra något, borde plugga och vara duktig, men orkar inte..Jag ska bara njuta av min härliga kväll.. Hoppas ni har en lika bra kväll som jag..Här kommer lite bilder..detta är min lilla mysiga kusin....Det manliga ärret :-))Hittat en liten juvel SMOKI...hihiihih, mums...

Äntligen fredag....

Kategori: Allmänt

Häääääärligt...Min fredag betyder chilla i min säng..Titta på tv och äta mumsig frukt...Fast jag egentligen vill äta massa godis..Inget sånt, har fått för mkt sånt..Så nu är mina borttränade kilon tillbaka..Uschhh vad onödigt, men men nu har jag levt som en riktig GODIS o FASTFOOD RÅTTA...Nu ska jag få en bra balans på kosten och träningen igen..Man ska inte ångra något man har gjort , utan lära sig av det....Ha en härlig fredag alla människor..Det är ni värda..
Lots of Love...
/ThisFace

Ps nu kommer lite bilder på min lilla sötaste ever love...

Sötaste ever o jag e glad..

Kategori: Allmänt

Mina två tänkvärda idag. Söstaste gulligaste lillebror ever...Bilder kommer till helgen...Gör mig glad..
Sen så blir jag glad av människor som tar hand om han, de är guld värda..Love you...
Sista dagen på praktiken imorgon...
Kommer att sakna de små härliga monstren...
Puss och godnatt

Carpe Diem....

Kategori: Allmänt

Idag så fick jag omdömet i handen av min handledaren. Oj vad skönt det kändes. YesBox bästa omdömet också :-)) vad trodde ni..hihihihiihih...The best is what you get from me :-) Om ni har tur som sagt.

Lite tankar som störde min sömn inatt, låg och vände och vred mig flera gånger om. Jag har en nära släkting som är döende. Känns konstigt faktiskt, men det är livet, inget man styra eller påverka på något sätt. Det ger mig lite perspektiv på livet. (inte för att jag inte har det, but you know what I mean) Alla springer omkring och ska hinna med allt och alla. Man ska vara duktig på allt. Man slappnar inte av och gör sånt man njuter av här i livet, och när man väl gör det så tänker man på imorgon eller vad som händer nästa vecka eller en månad. Gör som jag gör för tillfället, lev i nuet. Planera vad du ska göra och vad du har framför dig. När du gjort det så släpp det och njut av dagen. Jag lovar varje dag händer säkert massa saker i ditt liv som du tar förgivet eller ens slänger en tanke på, för du har så mycket annat att tänka på tills i morgon , slutet av veckan eller månaden.

Jag försöker o tänka på minst 2 saker/händelser som har varit tänkvärda under dagen innan jag somnar. Helt underbart faktiskt. Det blir som en dagbok, fast bara i mitt huvud, om ni har tur så kanske jag delar med mig någon dag.. Vi får se..

Jag lever här och nu...

Dags för mig att krypa ner och klura lite på mina 2 tänkvärda..

Pussar och kramar till ni vet vilka ni är :-))

Idag har jag tränat...

Kategori: Allmänt

Wiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, japp det stämmer idag har jag kickat igång träningen på riktigt. Det kändes att jag inte har varit o tränat regelbundet. Från att ha tränat 5-7 pass i veckan, till att träna 1. Ja ni förstår själva hur det gick. Hihihihihihih..Japp svettades och pustade som en 80årig tant...Men jag körde på så gott det gick. Jag var där..

Ja livet flyter på som vanligt. Mycket som ska läsas. Jag har 2 seminarie nästa vecka. Ett är 28okt det andra är 30okt. Så man kan nästan lista ut vad jag kommer att göra den närmaste tiden. Det gör inget, det är bara  ett steg till närmare mitt mål. Jag ska hinna med att jobba 27oktober vi har inventering på HM så några timmar jobb blir det efter föreläsningen den dagen. För att sumera min kommande vecka, så ser den ut såhär: Jag har föreläsningar 26,27 och 28 oktober 2 seminarie 28 och 30okt,(jag har inte börjat läsa till det första seminariet än) jag ska träna minst 4 pass är det tänkt.

Svar till T.
Ja du, beror på vem du ska åka med. Åker man med en partner så kan det vara mysigt o åka till lite lugnare ställen, där det finns massa o se. Åker man med kompisar ja då kanske man har lite annat i tankarna, mer uteliv o party. Ställen att åka till: Egypten, tänk vad härligt snorkla, sola o njuta av livet. Sen så är Spanien ett alternativ. Där kan man säkert få allt. Har lite vänner som varit i Marocko, fått lite blandade åsikter om ställena där.

Nu är det dax att få lite skönhets sömn....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz/ThisFace

En härlig söndag...

Kategori: Allmänt

Helgen har bara flaxat förbi..Har känt mig lite halvkrasslig, ont i huvvet och trött..Somnade igår runt22 och vaknade 11 idag..Började jobba 12, så det blev lite bråttom..Tror jag behöver en resa till något varmt land :-)) Tänk en vecka bara sol och bad...MMMMMMMMMMMmmmm låter som en dröm :-)) Alla mina nära och kära vet att jag älskar värmen, och att den här tiden på året är inte min period..Det är då jag går under jorden..Jag tränar(har inte börjat än iofs) och jag pluggar, har mina myskkvällar med min kära syster och fika stunder hos mina vänner. Charlotte och Samantha brukar ha det riktigt mysigt den här tiden på året speciellt nu när Samantha har börjat träna så pass mycket..

Den här veckan som kommer är sista veckan på praktiken, sen så är det tillbaka till skolan. Ombytta roller :-)) Då börjar pluggandet på allvar igen..Seminare, föreläsningar och snart så är det dax för mig att börja spåna vad jag vill skriva min b-uppsats om.

Idag så jobbade jag efer jobbet så var det söndagsfika med häxklubben(vi kallas så av en sambo till en av mina vänner, han säger att vi samlas o pratar och planerar bus o trix) Stämmer för det mesta, men ikväll så var fikat på en väldigt mogen nivå. Ämnena som dök upp var barn, familj, sambos, singel livet(alltså mitt) :-)) hur bra jag trivs att bara vara själv och vara egoistisk, att göra det som faller mig in, och hur mycket vi alla har förändrats. 

Något jag funderade mycket på medan vi avverkade ämne efter ämne var att jag är så nöjd med mitt beslut att bara ta hand om mig själv, göra grejjer för min egen skull och helt enkelt lära känna mig själv. Många som jag känner efter att ett förhållande tagit slut, så har de kastat in sig i ett nytt. Oftast så tror jag det handlar om rädsla och osäkerhet att vara själv. Efter att ha varit i ett långt förhållande så behöver man tid att fundera och att lära känna sig själv igen. Så där tog jag ett bra beslut. Önskar fler var så modiga att välja sig själva före allt annat, men tyvärr så vågar dem inte det. Vilken hjälte jag är va??? Hihihiihih, jag vet...

Jaha 7nov så är det värdfest med friskisgänget. Det är 80-tals tema...Hiihihihiih...Temafetser är inte riktigt min grej, men jag har lovat att testa en grej i månaden som inte är min grej och i november månaden så får det vara 80-tals festen den grejjen.

Vi som är värdar är dem som hjälper ledaren under passet, skulle något hända så finns vi där självklart så är vi med och tränar hela passet.  Jag har saknat min träning massor. Men imorgon så kör jag igång igen efter 4veckors latande :-))
Im going to be it , live it and breathe it...

Godnatt mina små kära medmänniskor nu har jag ett Hi-prov att sätta ihop..
/ThisFace

HLR....

Kategori: Allmänt

Idag var jag på friskis utbildning. Känns skönt att säga jag har gått HLR-utbildning. Man fick lära sig massa, så nu är era hjärtan i tryggt förvar hos mig.. På alla sätt och vis.

 Det har hänt en hel del hos mig angående min praktik. Min lärare från HLK kom för att se mig hålla en lektion, så man kan säga att min handledare på min praktikplats gav mig det bästa omdömet man kan få. Han sa till min HLK lärare att han tyckte att jag skulle kunna börja jobba direkt. Jag är pedagogisk, nogrann, strukturerad, väl påläst och jag har en bra kontakt med eleverna. Kändes så härligt att få höra det.

Min träning däremot är lidanade. Mycket lidanade. Har tränat 1 boxpass i veckan. Inte bra alls. Jag har alltså 4pass på 4 veckor. Usch känner mig sådär, inte harmonisk alls. Måste göra en föränding där.. En sak i taget då blir det bättre.

Ja just det, en massa miiiisig grej...Mina föräldrar är hemma efter  flera månader i Serbien.. Jätte mysigt o umgås med mina kära päron...

Godnatt på er mina miiiiisiga människor...
/ThisFace

Sena nätter och långa dagar ger resultat....

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig förr sovit så lite och kämpat så mycket som dem här senaste 2veckorna.. Det har varit tufft och slitsamt, men att det har gett resultat..Det är bara för mig att känna stolthet..Det är jag värd. Idag så var jag på min praktik från 8 och kom hem 19.30. Visst är det bra, jag visar framfötterna, få alla att inse att den här tjejen är grymt ambitiös. Jag satt idag på arbetsrummet och små log lite för mig själv. Insåg hur bra jag trivdes där och hur säker jag är att jag har valt rätt utbildning.

Jag älskar utmaningar, och finns det bättre utmaningar än dem du får från eleverna. De testar mina gränser, visar respekt, vill lära sig och söker positiv bekräftelse. Jag sticker inte under stolen med att jag är bra att ge positiv feedback, men samtidigt så ser jag till att få den respekten dem kräver att jag ska ge dom, det vill jag ha tillbaka själv av dom. Det ska vara two way street. Ibland lyckas man jätte bra , andra dagar är sämre, men ingen är hopplös. Kanske naivt skulle en del säga, men jag trivs i mitt härliga land där inget är omöjligt. Möligheternas lärare, det är sådan jag vill bli. För tillfället är jag möjligheternas lärastuderande. Härligt det låter. Ska unna mig själv något miiiiisigt bara för att jag är så bra.

Har inte tränat så bra som jag hade velat, men snart så är jag back där med.

Kan världen hantera en sådan som mig? Någon som älskar rosa magiskt pulver , inte ser några hinder utan bara möjligheter, älskar livet och lever i landet från ingenstans...

Jag är nöjd nöjd med min insats idag :-)) Är du??????? Fundera på det....

Godnatt mina små kära medmänniskor.
/ThisFace

Jag har använt alla mina reserver...

Kategori: Allmänt

Det är sant. Jag är inne på min andra praktik vecka som lärarstuderande. Totalt ska jag vara där 5veckor.  Sliten som en urvriden trasa, trött som dvärgen trötter. Sover ca 3-4h per natt. Livet är hårt. Så nu har jag fått det ur mig också. Men en sak som är toppen, det är min fantasktiska handledare, han utmanar mig för varje steg jag tar innanför skolans väggar. Han ställer frågor vad min tanke var med dagen lektion jag höll, om jag ser några mönster i klasserna, om jag ska ändra på något i min planering osv. Jag känner mig inte pressad på något sätt, utan mer utmanad och det är något jag gillar. Utmaningar i livet gör att jag utvecklas. Hääääärligt... jag var tveksam till mitt val angående studierna, kan bero på att jag är skoltrött och att jag dessutom jobbat hela sommaren, andra sommaren i rad dessutom.

Ibland tror jag att jag är Supergirl, glömmer bort att varva ner. Jag har kommit på att mitt varva ner är att gå och träna. Har varit lite insnöad på ki-box, det är lite kamp sport inspirerat, sen så kör boxningen igång. Man får lära sig de olika slagen och öva på tekniken och simsalabim så är 85minuters passet över. Otroligt , men det passet går fort. Kan vara att man måste vara fokuserad, det är fighting i luften. Ett riktigt härligt fighting pass där man får sig en riktig genomkörare. Sista tiden har jag börjat gilla aerobic och lite basic danspass, för att inte tala om det grymma pulspasset på fredagar. När jag går ut från det passet så ser det ut att någon har hällt en hink vatten över mig. Inte såvidare kul kanske, but I dont care, jag går ut därifrån flytandes på små moln, för det betyder att nu så har jag laddat mina reserv batterier.

Idag är min dag då jag chillar med min kära syster. Hon har tänt ljus i hela lägenheten, så det blir en riktigt härlig chillkväll. Nu ska jag iväg och värma mig lite, köpa lite godis till syster yster och sen så blir det en girlsnight at home..Lovely...

Ps. Till min bloggläsare T :-)
Menade inget illa, men skulle vara kul att få reda på lite om dig med, eftersom du känner till lite om mig. Bloggar du? Men okej, om du inte vill berätta så är det så det är. No biggie :-)) Kul att du gillar mitt sätt att skriva.

Thats me and only me..What you see is what you get :-))


/ThisFace