Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Nytt år nya löften..

Kategori: Allmänt

Vackrare väder får man nog leta efter. Snön har lagt sig över Jönköping..Ser ut som Narnia..Magiskt..

Vill önska er alla ett GOTT NYTT ÅR..

Skåla för att förlåta och gå vidare, drick bubblor så ni minns det underbara..

Om ni ska ge nyårslöften ge något som ni vet är möjligt så ni inte blir besvikna. Gör delmål, fundera hur viktigt det är för er och se till att kämpa för det om det är viktigt för er.
Jag har 2 nyårslöfte..Men dem stannar mellan mig och universum :-))



GOTT NYTT ÅR OCH HOPPAS ATT ALLA ERA ÖNSKNINGAR GÅR I UPPFYLLELSE I DET NYA ÅRET...

/ThisFace

All I want for Christmas is Choo*ler*

Kategori: Allmänt

Hejsan alla mina människor..Hoppas julen har varit underbar..Snö har vi haft så det har varit julstämning på hög nivå..Jag har varit en vääääääääääääääääldigt snäll flicka i år det märktes under granen. Inte att jag tvivlade. Hihihiihih..Inget tvivel här inte.

Bästa av allt är att jag köpte ett par så läckra Jimmy Choos till mig själv för jag tycker att jag är helt enkelt underbar..Åja vad är ett par Choos? De är bara ett par skor nej de är alldeles alldeles underbara..(askungen) Hihihihi, detta är askungen innan hon fick sina Choos..Eller i mitt fall köpte dem..I love dem..Det gör jag..Blev kär vid första ögonkastet och det har aldrig hänt mig..Så ett par Choos blev det..Mina ben ser längre ut :-) Eftersom jag inte är så lång..Dem skorna ska få uppleva världen med mig...De är magiska..Vänta ni bara till sommaren då kommer ni få se hur magiska(den som väntar på något gott väntar aldrig för länge-inte när det gäller mig) Här kommer några bilder på granen, klapparna och mina Chooos... Rätt heta eller hur?
Granen med klapparna..  Underbara.. Fina underbara alldeles alldeles minaaaaaaaaaaaa... Från sidan..

Japp vi ska uppleva mycket under 2010 me and my Choos..

Fick jättefina klappar i jul. Jag ska försöka nämna alla, men ifall jag glömmer något så I loved it all..Hiihihih..
Jag fick prestentkort kicks, bodyshop, scorette,triumpf(underklädes affär) träningsrygggsäck, parfym med tillhörande bodylotion och shower, 2 mössor en vit med lite silver i, den andra var lite blå vit-so cute, halsband med vita pärlor och en ängel hängandes som berlock, ögonskugga guldrosa- so min färg och mitt dröm armband från disney couture silverärgat det står sådan söt text( A dream is a wish your heart makes) Jag älskar verkligen sådana fina texter och ord...
Sötaste ever min kära syster köpte arbandet till mig-jag fullkomligt älskar det och känner magin..
Magin finns i det här armbandet.. Lyxig påse till mitt magiska armband

Tack alla ni underbara människor för de finaste presenterna(keep them coming) Hihihihiih.. Rätt kul att folk har träffat rätt i år angående mina presenter har nog sänkt mina krav..Hiihihihihih..Ribban måste höjas till nästa år :-)

Min uppsats har det gått sådär med ska lägga fram den v12. Ska dock skriva klart den till den 18januari..Har skrivit nästan 8sidor, hunnit jobba 100h på HM, tränat lite..Jag har varit massa duktig jag är supernöjd med mig själv..Ja just det komplimangerna har börjat hagla in..Bra slut på detta år, har en känsla att dem kommer att fortsätta strömma in under 2010 vilket är mitt år enligt universum..I sooo Rock...Hihihihiih...

Den 27februari ska jag på en stor gala friskis och svettis fyller 25år, så en underbar liten inbjudan kom förra veckan att det ska firas på stort. Plats Stora Hotellet Spegelsalen..Så vill ni se hur en disney prinsessa ser ut då kommer ni att se mig..Träningen är i full gång, håret låter jag växa..Fokus är det som gäller fram till 27februari..

En liten weekend är planerad till Paris i början på mars, jag och Samantha ska åka hon behöver komma bort och jag behöver ge Mr Big en knäpp på näsan..If you know what I mean...Tuffaste och kaxigaste jag enligt en del...

Som ni märker är jag tillbaka mer underbar, kaxig och charmig än vanligt...Kan bero på att jag älskar mitt liv och jag skulle vilja krama heeeela världen...Speciellt alla föräldrarlösa barn de behöver mest kärlek..

/ThisFace back and better than ever...

Till Tomten- Du lyckades verkligen skrämma iväg en del, fy skäms på dig..Jag tror jag vet vem du är och du borde skämmas..Antar att du inte fick så många klappar..Konstigt? Noooooooooooooooot..Du har varit elak..

Till T- Vart försvann du mucho macho? Jag fick det bekräftat att du inte är så mucho macho som du påstår..1-0 till mig..Samantha har saknat dig..Hmm skärp dig nu..Vill se inlägg från dig BUMS....

TIMEOUT tillsvidare..Börjar 09.12.14 kl 22.53

Kategori: Allmänt

Jag har prioriterat lite annat än uppsasten sista tiden..Så nu är det bara den som gäller. Mina åtagande mot alla har jag skött rätt bra så jag behöver en break bara..

Det är ingen som har gjort något..Man har bara sig själv att skylla..

Jag kommer att dyka upp som jokern i leken när man minst anar det.. :-))

Tills dess så får ni njuta av julmyset med era favvomänniskor..

Ifall inga blogg inlägg görs innan jul så önskar jag er en härlig jul med massa klappar och mycket snö så ni kan göra snöänglar...

I'm dreaming of a white Christmas
With every Christmas card I write
May your days be merry and bright
And may all your Christmases be white.

/
ThisFace

Lite klarhet...

Kategori: Allmänt

Fick detta inlägg: 

Postat av: LejonetTill T.
Jag kan lova dig att den här tjejen kan flörta.
Jag har försökt nu en längre tid
svår är vad skulle vilja kalla henne.
O du sötnos jag bor i Stockholm du behöver bara ringa så kommer jag till Jkpg.
Jag har velat några gånger du har dock dissat mig kraftigt. Eftersom jag sa att vi kunde tillbringa natten på ett hotell o sen fika. Ändra dig nu eller du kanske är fegis som T säger?!?

Jag gillar inte att behöva förklara mig. Är inte min grej. Tyvärr så kan tolkningarna bli lite olika, men idag så gör jag ett undantag..

Den här killen som skriver ser rätt bra ut. Har har råkat ur för en mindre bra tjej i sitt liv som har satt ett ärr som kommer finnas kvar sålänge han lever. De har dessutom ett barn ihop. Jag tycker inte synd om han utan jag tycker synd om hans barn som inte har en normal pappa att se upp till utan en person som averkar tjejer på löpande band. Antar att om man säger nej så ser han det inte som ett nej, utan mer klart hon vill fast hon är bara svårflörtad. Sådana personer går fett bort. Whats the deal dude???? Grow up and get a life.. Så tycker jag om den lilla patetiska pojken som tror tjejer är leksaker..

Han har varit rätt okej när vi träffats på fester..Han verkade rätt normal..Visserligen flörtig som bara den, men jag har alltid ignorerat hans kommentarer, så det har på något sätt runnit ut i sanden eller så har han hittat någon stackars tjej som är utsvulten på flört och behövde det massor så då lät han mig vara för det tillfället.( Vi har träffats några få gånger, han är inget jag umgås med eller vill umgås med, inte min typ av pojke)

Han har fått för sig att jag egentligen vill vara med honom han kan dock inte lova mig att bara vara med mig...Hur dum tror han att jag är?? hahahahahha...Stackare, han har nog inte förstått vilken smart liten puma jag egentligen är och att han skulle endast duga till att få tvätta min bil... :-) Sanningen kan ibland vara hård men thats life.

Han har skickat sms och velat komma och hälsa på men under förutsättningen att jag sover med han på hotell..Vad tror han att han  är Richard Gere och jag Julia Roberts?? Den lilla killen lever i en bubbla som heter duga. Gång på gång så har jag tackat nej..GET IT...Jag är inte intresserad på något sätt..Bara för att han ser bra ut betyder inte att jag skulle vilja vara med en liten sexmissbrukare som inte kan något annat i livet..Tycker mest synd om honom att han inte inser att han har problem..

Usch fy för sådana dryga killar som inte har någon verklighetskoll..Så jag säger såhär: Håll dig till Stockholm och ditt patetiska sexmissbrukar liv där..

Så nu hoppas jag att jag har klargjort lite om Mr Sexmissbrukaren..

My life's a fantasy
That you're not smart enough to even dream
My ice is making me freeze
You can try and try you can't beat me

/
ThisFace

Poledance...

Kategori: Allmänt

Idag så vaknade jag rätt sent. Hade sovit skönt och underbart underbart härligt..Drömmen var som den skulle inatt..Hihihiih..Varför tror ni jag sov så länge..

Idag så skulle jag på lite tårta hos Miranda, hon har fyllt år...Tårtorna var goda, men choklad tårtan var min favvo..Hmm om jag fick välja mellan den och något annat(häxorna vet vad) då skulle det bli tårtan..Japp det stämmer så god var den..Tummen upp, så varje år från det här året kommer jag och äter den mumsiga tårtan..

Nu till poledance snacket..Självklart så dök det upp när vi satt där och pratade(2pojkar var också med) Det skulle vara superkul och testa och ha lite skoj..Tänk vilka kul moves man kan lära sig.. :-)) Jag tyckte det verkade som något man kan göra ett gäng tjejer ihop..Det var nog mest jag och Miranda som var för den tanken..Ska nog få med flera girls..Det kan bli en riktigt busig girlhelg..Lite poledance på dagen och sen en utekväll..Why Not?? Tror jag får jobba lite på att få med en del, men det kommer att gå jättebra..Har några jokrar jag kan använda som alltid..

Jag har haft en bra helg..Det blev rätt bra träning på fredagen, lite bastu o sen rusa till bussen..Skönt var det iaf..Lördagen blev min uppsatsdag, kände mig rätt nöjd..Idag lite myspys på stan med S o sen tårta hos M..En mycket trevlig söndag..Så helgen få 8 pussar av 10 möjliga..Det ni..(Har infört en skala, jag gillar skalor)

Imorgon är det min beauty dag, ska ta hand om mig själv..Sen så blir det uppsats som gäller..Är laddad, känns jättebra..

I need no permission, did I mention
Don't pay him any attention
Cause you had your turn and now you gonna learn
What it really feels like to miss me

/ThisFace

Relationens byggstenar....

Kategori: Allmänt

Läste någon tidning och jag fångades av detta..Ni förstår följer man bara dessa råd ja då kommer allt vara som i ett la la land..Hihihihihihi..

Känslomässig kontakt och värme(något en del människor får när de är ute och festar)

Fungerande kommunikation( öhhhh, vaaaa, okeeeeeeeeej, hick)

Att kunna lyssna på sin partner(jag vill gå hem! Gå hem då!)

Att vara medveten om sina känslomässiga behov( Vill du ha en pepparkaka? Nej tack! Men jag bor bara 2min härifrån fill du följa med)

Närhet( daska till någon på rumpan när man är ute)

Fungerande konflikthantering( Står och vinglar o säger om du inte kommer hit så får du en smäll)

Humor och glädje( Kolla på de där människorna va fula de är, de borde stannat hemma)

Tid tillsammans(kommer inte ihåg vad som hänt under kvällen/natten men tid ihop blev det)

Ibland kan det se ut såhär när man går ut.  Jag tycker det är rätt sorgligt. Det mest patetiska som finns är när fulla människor försöker flörta. Tyvärr så blir det oftast dessa fraser..Snacka om vilka skämt dem är. Jag köper inte det där, men jag är så blyg när jag är nykter..Jaha tänker jag då måste jag se till att han är konstant full...Hahahahah...

Sittin' here, eatin' my heart out waitin'
waitin' for some lover to call
dialed about a thousand numbers lately
almost rang the phone off the wall

Passande text till kvällens blogg inlägg... :-))



Det har skrivits 3sidor på min uppsats. Ca 15 kvar..

/ThisFace




My day today...

Kategori: Allmänt

Jobbade idag från 9-16 det var rätt mycket att göra, men skön stämning. Jag och min chef skojade rätt mycket idag så vi hade superkul..Alltid skoj med galna terror T som jag kallar henne..Hihihihih..Hade på mig min persikofärgade kofta fick så mycket komplimanger att den har idag blivit min favvo kofta.. Skojar bara.. Men rätt nöjd var jag med mina kläder idag..Nu låter jag lite ytlig men det får man vara ibland..

Åkte vid 1630 till träningen, lagom inspirerad..Men kul var det och få var vi.. :-) Vi var 8pers inklusive mig och ledaren, men det var svettigt värre idag..Jätteskönt..

Kom hem och åt hembakad pizza..Världens sötaste mum, min mum..Pussar till henne..

Imorgon blir det rätt mycket uppsats och en powerwalk på 2h har jag tänkt mig..Duktiga jag..Vad jag öser komplimanger över mig själv...Hääärligt... En film på kvällen om jag har varit duktig..Vi får se vem som överraskar mig..Alltid kul..

Det blir rätt mycket jobb nästnästa vecka..Ska ladda..Jag ska på bio juldagen-älskar att gå på bio då..Det är min biodag..Går varje år..Så mysigt först en lång fika o sen bio...Me love...Får se vad det finns på duken då..

Ha en hääärlig kväll alla ni som läser min blogg för det ska definitivt jag ha..

Bree-Randa: Hihihihih ja i din älsklings värld så får du vara drottning..I min kan du få vara den elaka styvsystern :-)) hihihihi...Mmmm just det bara trevlig...Man kan nog kalla det något annat också...*vink vink*

Samantha: Sluta sega nu, dax o kicka igång träningen, du kan säkert få experthjälp från Mjukis T. Hihihih..O du inte dricka upp allt vatten innan träningens ens börjat för att du spanar runt..Det är inte bara ögonen som ska tränas..Hihihihihihih....

Mjukis T: Där ser man så du bor i lilla stan..O du tränar på friskis..Sluta lyfta skrot träna som en mjukis istället :-)
Samantha behöver nog lite hjälp med att komma igång..Ge lite råd nu istället...Mina slag stannar alltid mellan mig och den personen..Jag är inte den som kiss and tell...


Who knew
That you'd be up in here looking like you do
You're making staying over here, impossible
Baby, I must say your aura is incredible
If you don't have to go, don't

/
ThisFace

Arkiverad....Hihihihihih....

Kategori: Allmänt

Mitt förra inlägg skapade lite intressanta kommentarer..Det är alltid roligt att se vad folk tycker och tänker om speciellt förhållanden.. Jag är inte perfekt på något sätt, men jag anser att allt ska inte behöva vara krångligt eller jobbigt, men man måste förstå att förhållanden är som ett företag, ju mer du investerar mer får du tillbaka. Om du tror att ett företag sköter sig själv japp då kommer det att gå i konkurs i detta fallet så tar förhållandet slut. Man behöver inte sätta någon på piedestal för att få det man vill ha. Alla människor vet att ingen är perfekt. Jag har rätt höga tankar om mig själv, inget fel i det. Finns folk som tycker att jag har näsan i vädret eller tror att jag tycker att jag är bättre än alla. Så är det inte, men jag tänker inte ens försvara mig. Jag har lärt mig att försvarar man sig så blir man direkt dömd och helt ärligt I DONT CARE tillräckligt mycket för att ge dem människorna en förklaring för de är inte värda det.

Jag tror folk är helt enkelt för fega för att säga vad dem tycker och tänker just på grund av vad andra kommer att tro eller tycka..Jag var förr duktig att tillgodose alla andras behov förrutom mina. Jag var trött, sliten och känslan av att aldrig räcka till det var min vardag.. No more. Nu gör jag sånt jag tycker är viktigt i min värld. Det kan vara allt från att slappa hemma(hinner inte med sånt just nu) till att träna istället för fika, eller helt enkelt göra sånt som gör mig glad.

Jag ställer inga krav jag inte kan möta själv, kanske därför många pojkar backar undan. Deras förslust iofs. Jag är ingen tjej som bara nickar och ler och håller med, visserligen så skrattar jag rätt mycket och skojar om nästan allt. Hihihihiih..Då har jag valt rätt ämne..Rätt många strider har jag gått segrande ur, en och annan förlust har det blivit men den viktigaste segern blev min :-))

Vad jag vill ha behöver inte betyda att andra vill..Alla är vi olika och har olika behov..Hihihihih..Japp rätt krävande är jag men oftast med envishet och glimten i ögat så brukar jag fixa det mesta. En killkompis sa en gång till mig: det går inte att bli arg på dig..Hihihihihi...kan nog stämma, men jag blev nog rätt arg på han om jag minns det rätt..Han hade gjort något riktigt galet mog mig, så jag straffade honom genom att inte prata med han på 2veckor, hahahahha, det funkade galet bra för tillslut så fick han verkligen böna och be om förlåtelse och jag förlät han efter han hade bönat...(Han gjorde bort mig rätt ordentligt den fulingen inför hela basketgymnasiet herrlag)

Var idag på min gymnasie skola. Det var rätt kul att se hur det hade förändrats. Jag fick jättemycket hjälp av bibliotekarien på skolan(hon var där när jag gick där me) tog sig tid och hjälpte mig att leta fram böcker som jag behöver till uppsatsen..Bästaste bästa hon..Tur att det finns människor som hjälper andra.. Gick sen till skolledningen och ville ha mina betyg utskrivna, vi prade lite och hon säger: Jaha vilket år tog du studenten, jag skrattade lite och sa 99, ojdå det skulle man inte kunna tro...Dina betyg är arkiverade..Hahahahahha...Då kan ni tänka er..Jag känner mig inte riktigt som 30år, fast iofs så finns det inga skrivna regler hur man ska känna sig som en 30årig..Jag känner mig fräsch, mogen, barnslig och galen..Det är 30åriga jag..

Hur känner ni er?


Tell me what you think I'm one of your kind
You know a girl like me is difficult to find
I bet you've never seen nothing like this before

/ThisFace

Duktiga jag...

Kategori: Allmänt

Efter en trevlig kväll med tjejerna, blev lite middag på vårat ställe (där vi var rätt ofta när vi var yngre) och sen efterrätt på vårat favvofik så var klockan 21. Rätt skönt att bara umgås och chittchatta lite.. Miranda fick sina presenter och det blev en lyckad kväll..Jag kom hem och var rätt pigg måste jag säga..Kom inte i säng förrän vid 02.

Vaknade runt 10 och såg att jobabet hade ringt..Ringde upp och de sa att det var kris, men jag tackade nej till att jobba för det är ju faktiskt min uppsats dag..Ringde lite till biblioteket och försökte få tag på en bok..Gick också rätt bra så idag ska jag åka och hämta den..

Har funderat rätt mycket kring det här med uppsats..Det är rätt svårt att skriva när inspirationen inte är på topp eller när inspirationen är ute och vandrar och letar efter mig och jag letar efter inspirationen, vi verkar gå om varandra :-)) Sånt är livet..Finns inga schema som är spikade fast man ibland hade önskat det..Visserligen så är jag ingen sådan person som klarar av fotboja, behöver min frihet och kunna ta dagen som den kommer..Det betyder inte att jag inte gillar trygghet det är det bästa som finns..

Min McDreamy måste nog vara vääääääldigt tålamodig, snäll, rolig(få mig att skratta rätt mycket) hjärtat på rätt ställe, älska sin familj och tycka att familjen är det bästa som finns, eller iaf förstå att familjen betyder massor för mig..Sen det viktigaste av allt han måste vara min bästa vän och tycka att jag är nr1 i hans liv..Nu tänker ni säkert okeeeeeeeeeeeeej she is crazy..Men är dem kraven verkligen för höga? Vad tror ni om det? Kommentera gärna det..

Nu är det dags att fortsätta med uppsatsen..

She walks the mile makes you smile all the while being true
Don’t take for granted the passion she has for you
If you choose to refuse you will lose, put her first
She will find a man who knows a worth

/ThisFace



Work, Work and Shopping...

Kategori: Allmänt

Idag så var det lite slitsamt på jobbet..Tiden gick fort kan bero på alla härliga medarbetare man jobbar med. Det är ett härligt gäng..Ibland så tänker jag att jag är glad att folk inte hör vad det pratas om i lunchrummet..Hihihihiihih..Folk skulle nog bli chockade..Jag behåller de saftiga historierna för mig själv :-)) Ler gott åt dem ofta gör jag...

Efter jobbet så bestämde jag mig för att gå en sväng i affärerna och titta på lite kläder. Behöver verkligen en ny garderob med kläder. Jag är rätt dålig på att köpa kläder om det inte är träningskläder det har jag rätt gott av. Konstigt att lägga 1000kr på ett par nya träningsskor kan jag göra närsom, men att köpa kläder nja det tar lite emot. Jag är rätt kräsen av mig vad det gäller kläder. Hihihihihi...Mina medarbetare brukar tycka att jag är kräsen i allt..Det är sant jag är kräsen men det är bara för att jag förtjänar det bästa...Only the Best...

Idag så hade jag en man och en kvinna på jobbet som letade efter en badrock(han var blind) Jag hittade en jättefin och han testade och så säger han såhär den har ränder vilka färger är ränderna..Kan ni se min min..Hihihihihih..Jag var lätt imponerad..Han känner lite på rocken och säger det här måste vara 100% bomull, jag tittar på lappen och det stämde. Helt plötsligt var jag mycket imponerad..Han bestämde sig för rocken och säger till sin fru den här tjejen är farlig jag skulle bara titta idag och handla senare..Jag skrattade lite och sa att rocken passade han och han såg stilig ut..Det var sant..Jag är alltid ärlig..Hade inte rocken suttit fint så hade jag sagt sanningen..Om man är ärlig så får man alltid nöjda kunder :-)) Nöjda kunder är det bästa som finns. Jag jobbar imorgon 9-16.

Imorgon fyller Miranda/Bree år..Grattis till dig..Miranda, Samantha och jag ska ha kul imorgon vi ska träffas kl 18-21.15 och umgås o ha kul..Vi ska göra något Miranda gillar...Jag har köpt present till henne..Hihihihiih...Kul :-))  Hoppas hon gillar den...

Det är allt från mig ikv..Ha en bra måndagskväll...Pussar och kramar(till min innerkrets)

Lite ord att tänka på...

"Later that day I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.”

/ThisFace

Work Work and No Play...

Kategori: Allmänt

Hey Everybody..
Vad ska jag berätta..Ja Com Hem är sämst..Bredbandet funkar inte..Så nu ska dem komma imorgon o fixa det..

Min helg har varit bra..Lugn som vanligt, men effektiv..Jag har läst på om korståg, jobbat och jobbat.. Inte lekt alls :-) Hihihihi..Visserligen så är min lekperiod våren och sommaren..

Jobbade fredag 9-16, lördag 8-17, söndag 11-17 och jag jobbar imorgon 9-17. Hihihihihi..Jag tror att jag jobbar för jag orkar inte ta tag i min uppsats..Jag har tid på mig..Hela veckan..Träffade en klasskompis på jobbet. Vi pratade lite om uppsatsen då kom det fram att i måndags så började den här nya kursen som är uppsats skrivning vi har 25dagar. Alla handledare har gett oss ca 2veckor för att inte de ska behöva sitta med uppsatserna under jul lov. Konstigt eftersom vi inte har jullov. Tisdag så börjar det skrivas..Korståg dags att skrivas...

Ja just det höll på att glömma..Vi hade Sonia Rykiel som gästdesigner vi hade fått in 1/3 av plaggen det som de största butikerna hade fått. Jag köpte 2 par superläckra hotpants. Cerise och svarta hotpants..Finns lite fina stenar på troserna det står Belle jag gillar dem massor och supersköna är dem också.. :-)

Jag var och gick igår efter jag kom hem från jobbet..Hihihihihi..Kan ni tänka er mig gå upp en lördag morgon 6.20 för bussen går 7.18..Hhihihihiih...Hoppas ni har haft en härlig helg..

I got a brand new attitude
And I'm gonna wear it tonight
I'm gonna get in trouble..

/ThisFace

Universum kan ibland röra om min värld..

Kategori: Allmänt

Jag känner inte för att plugga, umgås eller skriva här.. Jag gör det för om jag får skriva av mig det tråkiga då kanske roliga jag kommer tillbaka..Men jag har nu officiellt tagit en break från allt och alla..

Har tagit på mig mina mjukisar, gosestrumpor och tröja..Jag fryser..Jag var ute och gick i 55min och det var -6.. Så jag är ff iskall..Kanske lika bra att jag inte tinar då kanske mitt lilla hjärta tinar också..Behöver vara lite arg och tycka lite synd om mig själv...

Nu ska jag krypa ner o bara vara tråkig...Kanske är det universums sätt att säga till mig att ta det lugnt lite o bara vara, genom att ställa till det för mig..

/ThisFace

Crappy Wednesday...

Kategori: Allmänt

Jäkla onsdag...Allt är ju bara ¤3%¤&?#"#¤¤#¤¤...MMM så trött, och inte så värst mycket hjälp från MR Wanna be @school all day long...Antar att jag inte får hjälp för att jag inte flörtar(finns en del som får massa hjälp)... Aja jag klarar mig själv..Behöver inte han..Ska minsann visa han..Jäkla typ...

Nu ska jag o Awiiieeeeeeeeeeeeeeeeeee äta lite..

Order till er alla: Skicka något gulligt och trevligt eller skicka inget alls...

/ThisFace

Jag fattar ett beslut och ångrar det aldrig...

Kategori: Allmänt

Nu tänker ni jaha vad har hon nu gjort.. Jag hade lite att fixa på stan..Kände att bilen var lite sjuk(lät lite skumt) Min syser och mamma sa du får alltid för dig grejer..hahhahaha..Borde ha litat på min magkänsla..På motorvägen så börjar det ryka något fruktansvärt..Såg inget alls bakom mig..Fick nog..Åkte hem, fixade registreringsbeviset åkte bort och SKROTADE bilen..Japp det gjorde jag..Mina beslut fattas ibland lite fort men jag ångrar dem inte..Det första som dyker upp i mitt huvud är det rätta beslutet..Hihihihihi...Ni kanske jag låter som en galen tjej jag är jättenormal till viss del :-)

Min chef ringde och frågade vad jag gjorde och ville kolla lite jobbtider med mig..Jag sa att jag hade skrotat bilen hon började skratta och sa bara: Du ger inte pojkar och bilar någon chans..Hahahah..Min lilla favvoterror till chef :-) Då sa jag nej bilar kostar pengar och pojkar kostar hjärta..Det är inte direkt värt mina pengar eller mitt hjärta..Hihihihi..Så känner jag..This is me...

Det var väl dagens stora händelse. Ingen bil ska köpas på ett bra tag..Tänk vad pengar jag kommer att spara..Iofs så har jag väl inte grymt mycket pengar men jag har så jag klarar mig bra..Nu kommer jag slippa bilutgifter, benisn, parkering och böter..Puuuh vad skönt..

Alla mina beslut som kommer sådär direkt är mina bästa beslut..Hahahhaha...Ja alla kanske inte tycker det, but who cares, I dont..Kaxig är jag också, mmm det har jag rätt till..

Så imorgon blir det bussen, jag som har haft bil sen jag fick körkort för 10år sen, ska bli intressant att se hur det går..Det var till mitt försvar mitt lättaste beslut hittills, ja förrutom att klippa mig kort det gjorde jag efter att ha varit vaken i nästan 30h..

Godnatt alla mina små favvomänniskor som har tillgång till mitt hjärta, sköt er annars så skrotar jag er me :-)

/ThisFace