Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Wiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee reser den 7juni...Love my life....

Kategori: Allmänt

Hej alla sköna peeps.
Nu känns det som om det bara blir längre o längre mellan mina inlägg. Det beror på en mängd olika saker. Främst att jag har haft massa i skolan, försökt komma ikapp med historia kursen som jag har släpandes efter mig. Det går, sakta men säkert.

Träningen har gått sådär, med en skadad hälsena så blir det lite svårt att köra på och sen så har jag varit för trött. Först så har jag sooovit hur mkt som heltst till att inte kunna somna förrän 4-5 på morgonen. Katastrof. Tankar bara snurrar och snurrar , hela tiden allt som ska göras, stackars hjärnan går på högvarv. Fick uppsöka läkaren där jag fick mig en ordentlig omgång av utskällning att istället för att vara supergirl så borde jag ta hand om mig själv istället. Han hotade att ge mig sömntabletter, jag som inte ens tar en alvedon. Buuuu för han. Sköter mig lite bättre iaf, men tankarna borde få lite sömntabletter iaf :-) Inte jag.. hihihiihih.. Om det skulle gått att skilja på dessa två så att säga.

Ja just det fyllde år. I 9år av mitt liv dagen innan eller på min b-day så har alltid något tråkigt hänt som gjort att jag varit lite lessen, trodde inte så detta året, men så fel man kunde ha. Hahahah... Tur att jag kan hantera sånt och separera det från känslorna när det väl kommer till att jag behöver fokusera som på min b-day på mina vänner. En människa som man har höga tankar om och som använder den lilla ångesten jag har mot mig är inget att ha. Det är en människa som är patetisk. Nog om den personen, finns inte i mitt liv längre och det är verkligen den personens förlust.

Min b-day blev lugn med tanke på vad doktorn har sagt. Jag gjorde en italienska sallad med kyckling och bacon. Smakar ljuvligt gör den, blev chokladfondue med massa färska frukter och mashmellows..Mumma..
Fick så personliga presenter de känner mig verkligen. Fick lite olika skönhetsbehandlingar, ett uberuppskattat maryk satin hands set och en weekend i gtbg till hösten där vi ska gå på greese..Ohhhh my god vad bra dem människorna känner mig my girls :-))) Av min kära syster fick de nya reebok easytone skor. Mkt fina och bra träning när man går i dem.

Lördagen var det dop i Gtbg där queenie(jag) snäckan(samantha) pinuppan(miranda) hade en liten gilrtrip och vi sov över hos snäckans bror. En partykväll där jag körde och mina girls hade en helkväll. Det blev en mkt trevlig söndag i gtbg där vi mös omkring och åkte lite färja, traska omkring och åt på ett kondeco tror jag fiket heter.. En mkt bra helg på alla sätt o vis.

Nu återstår mkt plugg och en reda som väntar till Turkiet Side 7 juni, där vi ska titta på massa kul och bada, sola och helt enkelt njuta av livet. Inte lätt att ha ett så bra liv som jag har nu, för livet ska njutas för de små sakerna me. Vännerna, systern, släkten, familjen, regnet och allt det underbara vi har i sverige. Ibland behöver man byta miljö för att uppskatta det man har här hemma.

Ja just det en 23årigt lammkött friade till mig på min B-day..hahahahah..Japp jag är 8år äldre..Tack vad söt du är, men nejtack eller kan man vara lite förlovad ??? Hmmm vad tror ni?

Detta är allt för denna gång..
/ThisFace