Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Long toooo loooooong..

Kategori: Allmänt

Hey mina vänner..
Livet har gått i ett..Nästan som en Ferrari på en fin motorväg. Vi är alla säkra att det bara kan sluta på 2 sätt, antingen med en krasch eller en böter av polis. I mitt fall så hade böter varit en lycka(har redan fått böter, 2850kr tror jag kalaset gick på förra året dagen efter min 30års dag) Den här gången så blev det totalkrasch. Fick besök av en släkting som aldrig hade varit i Sverig. Hade verkligen sett fram emot det. Mycket fel att hoppas på något what so ever. Jag hade hamnat i HELL..Hon höll på att genomgå en kris som i normala fall händer däromkring när man är 20år där man försöker o klura ut sitt liv, pojkar, vänner, party och ja allt annat vad det innebär att vara de härliga men ack så förvirrande 20. Hon ska fylla 31!!!!!!!!

Jaha tänkte jag hon lugnar väl ner sig efter några dagar, men nepp det gjorde hon inte. Tyvärr så allt hon gjorde fanns det ingen gräns för. Om hon sov så sov hon bort hela dagen, åt hon så åt hon som om det vore den sista gången hon såg mat, rökte hon så rökte hon heeela dagen lång japp och det mest jobbiga av allt var att hon shoppade som en besatt. Ja ja jag vet tjejer gillar att shoppa det gör jag med. Men sånt som jag tycker e fint eller det jag faktiskt behöver. Ja klart jag har något onödigt i min gardarob vem har inte det..Men allvar hon tittade inte på en prislapp en gång hon bara plockade och plockade och jag var packåsnan..Så höll hon på 9/12 dagar. 26000 kroner spenderade hon, och när dagen kom att köra henne till Arlanda så såg jag mord spelas upp i mitt huvud. Hon hade 50kg bagage. Kan ni förstå det????? Jag trodde jag skulle stypa henne.. Checkade in henne, gullade lite med incheckningspersonalen och hon behövde inte betala ngt. Därefter kände jag en enorm trötthet. . Jag o min kära syster hade vinkat av mina föräldrar i samma veva. Väldigt trötta och sega åkte vi hemåt.

Detta skedde den 13april, och jag kan inte få tillräckligt med sömn. Jag kan sova alltså säkert 13h per natt. Det har jag gjort nu i några dagar. Jag är trött, trött och trött. Plugget ligger jag efter med, min träningen också.. Känner mig helt slut. Tur att Milano resan närmar sig tom det blir jag litte stressad över för jag kommer missa i skolan lite..Orkar inte missa, har missat en hel kurs sen jag hade besök. Inte bra.. Jag ska äta gelato och träffa Alessandro min drömprins(han finns i mina drömmar, någon Alessandro finns inte i mitt liv) Min syster sa såhär: Jag har aldrig sett dig så stressad som när kusinen var på besök..(eftersom jag aldrig stressar upp mig så tyckte hon det var jättekul) Ja tur att man kan roa någon.

Jag har ingått ett vad..Japp jag är en sucker för vad. En kompis till mig tror inte jag kan klara av att inte dricka till 15juni. Detta är en kompis jag har känt länge, som jag har festat med när jag var 20, han tror jag festar så nu med, det visar bara hur lite han känner mig, eftersom vi inte har umgåtts på flera år. Förlorar jag vadet och dricker innan 15juni så ska vi ha en heldag ihop där jag betalar för hela kalaset från 13-02. Förlorar han vadet ja då ska jag få brunch hemma gjord(med tanke på att han inte kan laga mat så får han börja träna) gäller o göra det till en plåga för han. Sen så ska jag ha champange och jordgubbar. Ska det va lyx ja då ska det va real lyxbrunch. Sen så är det middag och bio på kvällen..Hahahahha, stackaren han vet inte att han redan har förlorat vadet. Inte lätt alltså.. Han kommer att lära sig att han har med en mastermind att göra och aldrig mer slå vad med mig..Så det är vad som händer i mitt liv hittills..

Ja just det jag har en tenta om globala miljö och överlevnadsfrågor..Boooooooring som jag inte kommer att göra..

Thats for now..

Kärlek till er alla från mig..

/ThisFace