Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

En bra alla hjärtans dag eller en helt vanlig bra dag

Kategori: Allmänt

Hej alla ni gullisar där ute.
Sådär dagen efter alla hjärtans dag antar jag att leenden är större och bredare hos dom flesta av er. Jag hade en helt vanlig dag med många småfix. Bilmekanikern som är världens bästa. Tänk om alla vore hälften så bra och ärliga som min Vianor mekaniker. Jag hade böcker att hämta, lämna och sedan traskade jag och gulle Meda en riktigt långpromenad. Härligt. Snön hade lagt sig som ett vitt duntäcke över marken. Fantastiskt. Det här gråa som jag har tröttnat på fanns inte längre. Det var rena sagolandet där snön öppnade upp och gjorde den gråa vardagen till ren lycka. Hämtade mat, köpte blommor till mum o dad. Syster fick också en blomma, hon är min stora lillasyster. Gosade med Bella och pussades. Jag blir verkligen lycklig när jag pratar med henne och hon sträcker upp sina små händer i luften som betyder ja men ta upp mig då moster. Hallåååå moster kom igen nu! Japp och moster faller för det gulliga leendet och tar upp henne och vi pussas allt vad vi kan :-) Ja lilla mosters guldklimp står helt själv. Wohhoooo duktiga bebis bara 8månader! *stolt*

Efter en helt vanlig men mysig kväll med min familj som ja oftast gör mig galen, men som är det bästa i mitt liv. En syster som hejar på mig i alla lägen och är min tekniska support med prylar. En pappa som jag tittar på idrott med och diskuterar politik,religion och världsfrågorna som  han alltid anser att han har rätt i (det går rätt hett till som ni förstår), och en mamma som alltid oavsett vad jag har ställt till med finns där för att vägleda, trösta, laga hennes tröstmat till mig, retas, bry sig och ibland göra mig helt galen. Har fått en bonus bror (systers sambo Daniel, som kör min soffa på sitt tak, som hjälper mig att borra hål och hjälpa mig med typiska bror saker, och sedan har vi Meda det gulligaste som har gått på 4ben, ständigt på hugget efter tofflor och ut och leka  hans favolek, kasta boll han hämtar jag kastar osv. Isabella är verkligen familjens lycka.Hon gör så lite och vi tycker hon är den mest fantastiska lilla människan på jorden. Jag har fantastiska morföräldrar som jag älskar och en fantastiskt gullig moster och teca som alltid har ställt upp. Fina kusiner har jag också. Fina vänner. Åh jag har mycket att vara tacksam för. Ibland skäms jag över att att jag har allt det och en del människor är helt ensamma.

Pratade med en av mina vänner sedan lång tid tillbaka som jag inte haft kontakt med på flera år. Det visade sig att livet inte alls var bra. Separation, sålt hus, varannan vecka barn hos sig och det värsta av allt är att min vän inte alls mådde bra. Min fina vän. Det gjorde ont i mitt hjärta. Ja jag har också haft det jobbigt och vet hur tufft det är. Alla är vi olika, men jag tänker iaf kämpa mig tillbaka till min väns liv och visa att jag finns där oavsett hur dagen är eller hur min vän känner sig. Jag bryr mig och har alltid gjort det men vi hade kommit ifrån varandra sedan många år tillbaka. Bådas fel kan man säga. Olika städer, olika liv. Men det ska inte behöva vara så. Jag ska ta vår vänskap tillbaka till samma plats där vi en gång var förrutom att vi ni är äldre. Vänner ska faktiskt vara där förvarandra oavsett vilka vi dejtar, vart vi bor eller hur våra liv ser ut. Nu är din Dr Phil tillbaka( min vän kallar mig det). Kom ihåg det.

Idag hände en gullig grej, en pojke vid namn jag inte tänker nämna frågade om jag vill vara hans Valentine varje 15februari. Hur gulligt är inte det. Jag sa Ja. Det är väldigt stort för att vara jag. Ni som känner mig vet. Nu vet inte han att jag inte är en sådan Valentine girl som blir helt till sig om jag får blommor eller storslagna presenter. Jag är en enkelt flicka med ett väldigt stoort hjärta. Jag är mer en tjej som uppskattar dom där galet småtokiga idèer som personen har eller gör, ja dyker han upp med en diamant blir jag glad för det med men jag ska självklart vara hans universum allt ska kretsa kring mig*ironiskt nu*. Jag försöker visa min familj och vänner att jag bryr mig. Jag överraskar med en present här o där utan någon speciell anledning. Det jag vill säga är att familj väljer man inte det får man på köpet. Däremot vänner är en alldeles egen och utvald familj. Ta hand om den också så ni inte står där alldeles själva när livet är tufft och ni behöver någon o dela er Ben & Jerry med (jag delar aldrig med mig av min B&J bara så ni vet)

Hoppas ni får ett fantastiskt kärleksår vilket kommer att innebära skratt, sorg och lycka. Ta tillvara på allt eftersom det är faktiskt dom små spåren som kommer att forma er till den fantastiska människan du har potiential att bli.

Puss på er gullisar



Jobbhelg, tjurig och jacky chokladpudding till middag...

Kategori: Allmänt

Hej alla fantastiska därute,

Trött trött på mig själv. Haft en helt okej jobbhelg. Lördagen gick rätt fort inte så mycket att göra. Idag smackade det till och det blev en hel del att göra. Irritationen grundar sig kanske på människor som ska springa omkring och hålla koll på andra, skvallra och vara nyfikna. Why? Om alla sköter sitt och har ordning på sitt eget liv då kan man inte ha tid och ork för att ha åsikter om andra. Aja ska inte gnälla över det. Jag har annat att gnälla över.

Har lagt en beställning på en liten gåva till mig själv, fick igår besked att det har strulat till sig att jag måste göra en ny beställning o vänta 2-5dagar. Ja då har jag vänat redan o 5dagar. Tjurig som jag blev,vägrade jag göra en ny beställning.

Ja det här vädret är katastrof. Jag fryser hemskt mycket. Tänder massa ljus och vill att det ska bli vår, men helst sommar. Ja jag vet att det är Sverige jag bor i, men en flicka får väl önska vad hon vill. Efter jobbet blev det massa tända ljus och en jacky chokladpudding till middag. Ja visst är det en fantastiskt middag. Sköljde ner det med cola zero.

Just nu är jag inne i en period där jag behöver endast mitt sällskap för att hinna ikapp lite  Uppsala universitets kurser, hinna träna mina 3pass i veckan och fokusera på me, me and only me. Det är inget fel att ta ett avbrott i den galna världen där man springer runt i sitt ekorrehjul. Så februari månad blir endast min månad där fokus ligger på MIG. (För att avsluta februari och ha något att se fram emot, så är det tjejdag den 27februari med bubbel, ansiktsmasker, bastu helt enkelt tjejspa i Bankeryd där det hela handlar om att ta hand om kroppen och umgås) Bilder utlovas senare för det tillfället.

Vill passa på att säga välkommen finaste och gosigaste hund Meda. Det var 2tuffa veckor i Serbien där inget gick som det skulle, men vi hade bestämt oss. Att hem till oss, din familj skulle du. Som vi har saknat dig. Men nu är du äntligen här.
Ps Förlåt för flygresan men  det var inte vårat fel. Tänker på det varje dag. Här är han våran bortskämda vovve.