Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Jobb helg plus annat smått och gott...

Kategori: Allmänt

Heeej mitt favvo folk som läser detta och om ni läser detta..
Helgen har varit bra men torsdagen var bäst..Japp äntligen så har jag gjort lite dyra investeringar, japp köpt en mini hp sötaste ever :-) en ny tv till mitt rum som snart ska få stå i min freemale lya :-) håll tummarna för mig, behöver en lägenhet för att inredaa och fixa, dags o stå på egna ben :-)) fast jag måste erkänna att när jag tittar tillbaka i min grymma backspegel så har jag älskat att bo hemma, men det kanske känns så bara för att jag har de underbaraste föräldrarna i universum :-) jag är ingen konstig människa, men pluggar man och har man möjligheten att bo hemma och lägga pengar på resor och njuta av livet så ska man göra det..Men det är dags att bli vuxen för min del. Bra för mig att bo själv, det var faktiskt för 6år sedan, och det var inte så genomtänkt med boendet , flyttade för att jag ville bo själv,blev bara en röra, jobbade mer än vad jag pluggade, tappade mycket i skolan och svårt att komma ikapp, men nu är jag ikapp och jag stormtrivs med mitt liv.

Idag efter jobbet så hade min syster bestämt att hon skulle laga mat och hennes smoochi boy skulle komma över...Japp nu är det officielt de är mina smoochisar :-) sötaste ever, sådär härligt nykära och gulliga så man kan inte göra annat än le när man ser dem, fast bäst är det när de ska säga hejdå på morgonen det tar evigheters evighet och en massa smckande hihihihih, japp ni förstår smoochisar :-)) hoppas det blir smoochis jr någongång..

Som sgt det blev en ny mobil, lite avancerad för min nivå, men jag har bestämt att nu så är det bara avancerade prylar som gäller. :-)) Som ni märker så är jag glad idag eller det blir en hel del glada gubbar, men livet är härligt, ja solen skiner o fåglarna kvittrar, japp allt är här men jag är inte kär. Hahaha, ett litet rim också känslan är på topp, mitt alterego blir bara bättre och bättre.

På tal om jobb så står jag i proven så går en kille o hans tjej in och hon ska prova kläder han ser mest uttråkad ut :-) stackare tänkte jag, borde inte tänkt det, han stannar till vid mig och börjar småprata lite, han verkade va en trevlig prick tills hans konstiga kommentar, jaha så de är inne igen, jag tittar lite förvånat på han och undrar jaha du menar byxorna, han ler stort och säger neee men såg att du hade fixat dina bröst med, som min tjej, jag stod bara och tittade på han, visste inte om jag skulle skratta eller slänga en kall hink vatten på han. Inte nog med det, så ropar han på sin tjej och säger gumman kom o se, dem är riktigt schyssta, assååå allvar har folk blivit heeelt loco, jag stammar fram de är mina egna och jag ser nog väldigt generad ut, jag blir inte generad så lätt by the way. Jag hade inte ens något urringat på mig. Jaha hans tjej kommer ut och tittar, och han säger de är hennes egna, jag önskade att marken kunde öppna sig så jag kunde försvinna eller att jag hade ett magiskt trollspö så jag kunde knyta hans tunga så slapp fler konstigheter komma från hans mun.. Hon vänder sig o säger är de verkligen dina egna, då är de grymt snygga. Okej såhär är läget, jag har bröst som alla tjejer, alla har vi olika storlekar, det är väl inget man har kommentarer, har människor blivit så ytliga att de tom tittar på bröst när de ska gå och prova kläder, själv så vill jag bara säga till alla tjejer att ni ska vara glada att dem är friska oavsett storlek. Jag vet att det låter urtjatat , men det är så jag tycker..Efter en stund så gick det konstiga paret och kunden som stod näst i kö tittade på mig och log och sa folk kan säga det mest pinsamma utan att ta hänsyn till andra, måste vara solsting..En liten parantes det var nog säkert runt 28grader idag , underbart... Japp det var jobbet snacket...
 
Vad har hänt i mitt privata liv ja ni det är lugnt ordning och reda hos mig. Jag och mina små smoochisar skulle ut igår en sväng, men jag var inte så sugen på det, men båda tjatade på mig, och jag var mest sugen på att slappa hemma med en schysst film och mina gubbisar(jordgubbar) men men bestämde mig för att hänga med, vi kom ut lite efter tolv och då var det kö till twin city, orka stå i kö och vänta, bestände mig för att dissa stället och åka hem till mina gubbar, på väg hem ringer en kompis o tjatar om att jag måste komma till en fest för nån kille hade frågat eller bett henne att ringa mig, hihiihihi, freemale som jag är så tackar jag nej och säger att mina gubbar och sängen lockar mer än killen och hans smöriga kommentarer..

Good for me eller hur..Orka gå ut här i jönköping, känns roligarem stockholm, göteborg, barcelona. Jönköping är so different but same same people :-)) Lite så är det alla ser ut på samma sätt, man ska umgås på ett speciellt sätt och sen så springer alla omkring och låtsas, det känns som teater, folk som inte ens hälsar när man träffar i tex på träningen eller i affären kommer fram o säger meeeeeeeeeeeeeeen guuuuuuuuuuuuuuuuuuud gumman vad kul o ses...hahahahhahaha, så dåligt, blir bara trött på det..Så därför tycker jag det är skönt o gå till andra ställen eller i detta fallet andra städer...

Jag kan vara mig själv, istället för att hälsa o låtsas bry mig vad de här människorna egentligen gör. Därför dissar jag lite facebook,somliga skulle kalla mig för tråkig, men jag är ärlig, orka sitta och kolla vad alla gör eller vem som pokar eller lagt upp bilder, jag tycker det är trevligt när man har kontakt med människor som jag vill ha kontakt med, de har jag på messenger, fast iofs så kan det kontaktnätet man har på facebook vara bra att ha i livet, men eftersom jag inte har det, så får jag väl kämpa lite extra för vissa saker kanske..Antar att jag inte bestämt mig angående facebook :-) Men människor som håller på med det får väl göra det, inget fel på det, men jag har bara detta liv och jag vill leva och njuta av det . Jag får återkomma om det en annangång.

Imorgon så ska jag med min fadder på mitt första uppdrag :-) passvärd på friskis,(jag ska läras upp och jag kommer att regera) till hösten kommer det att vara mitt andra hem :-) Jag har ett mission och jag ska inte sluta förrän det är uppnått, fast egentligen så har jag flera, men det är my top mission :-) Ni kommer att förstå allt till våren 2010. Yes gullisar det kommer ni..Kärlek till alla er som jag älskar../ThisFace

You gonna see me in your dreams tonight...My face is gonna hunt you all the time....

Midsommar mm...

Kategori: Allmänt

Hej alla ni underbara som läser min blogg
Ja för att förklara midsommarkvällen så tror jag inte det är möjligt, man måste ha varit där..Hollywood släng er i väggen:-) Det var ett smörgåsbord med allt från grymt god mat till ett litet urartat bråk, som slutade väl. Jag fick se vissa sidor som jag inte gillade så värst, men jag visade nog en sida av mig som ingen hade sett. Vet att många blev förvånade, en del irriterade, men det var dags o sätta ner foten. Jag är en person som skojjar på min egen och andras bekostnad, jag går inte över gränser o blir elak eller dum, jag skojjar bort det mesta oavsett vad det handlar om, men jag känner att jag är 30år och en viss respekt förtjänar jag thats the way it is :-)
 
Känns som att jag äntligen går min egen väg, gör sånt som jag alltid velat göra, bryr mig inte så mycket vad andra tycker och tänker. Jag håller nu på och läser Zahiren av Paulo Coelho(jag älskar hans böcker) det är såååååå grymt välskrivna böcker, helt fantastiska resor man gör med den här begåvade författaren.

Han svarar i boken varför människorna är ledsna. ´Det är enkelt,de är fågna i sin egen historia. Ingen frågar sig om planen är deras egen eller skapad av någon annan.. Det är sant, såfort man gör något som andra anser att det är inte okej eller annorlunda än vad dem själva har valt ja då är det något fel på än, men vet ni vad lev på det sättet som gör att ni är lyckliga här och nu, vem vet vad som väntar, man har ett liv ha kul och bry er inte om vad andra tycker och tänker, men såra inte och gå inte över lik för att få det ni vill ha. Med andra ord, dem som tycker om er kommer att göra det oavsett vad ni gör för val här i livet.

Jag sitter inte inne med all vishet, tro inte det, men man lär sig av att vara på botten, häftigaste upplevelsen i mitt liv, det kan jag säga nu när jag tar en titt i backspegeln o ser helheten och resultat av kraschen :-) Jag är helt enkelt för tuff för att se mitt liv bara vara, inte leva det.. Därför är det viktigt att låta vissa saker lämna en. Släppa taget. Skaka av dem av sig. Man måste förstå att ingen spelar med märkta kort. Vi vinner ibland och förlorar ibland.Vänta dig inte någon belöning, vänta dig inget beröm för dina ansträngningar, att din talang ska bli upptäckt, att din kärlek ska bli förstådd. Allt handlar om att sluta cirklar. Inte grund av stolthet, vanmakt eller högmod, utan helt enkelt för att något inte längre passar i ditt liv, det betyder inte att det inte kan ändras eller att man inte kan hitta tillbaka men man ska städa ur det som varit och är skräp.Stäng dörren, byt skiva, städa huset, skaka bort dammet. Jag säger bara SLUTA ATT VARA DEN DU VAR OCH BLI DEN DU ÄR.... Jag har storslagna planer för detta livet, mitt liv. Detta är bara början..Ni får se vad nästa steg är..

Den här gången tänker jag hylla alla underbetalda och bortprioriterade människor som jobbar och jobbar och får skräplöner, trots det väl gjorda jobbet, ibland så räcker inte en klapp på axeln, ibland så behöver man se att något händer med lönen, oftast så räcker det med en liten höjning och några väl valda ord av chefen. Så alla alla chefer skärpning därute!!!! Visa dina anställda att dem är viktiga för jobbet och ta er tid o ge beröm när dem ska ha det och när det inte går så bra ge uppmuntrande ord det är inte mycket men ibland är det skillnaden mellan bra ledarskap och dålig ledarskap. Så ni chefer som har god ledarskapsförmåga tummen upp för er och stor påse godis :-) ni andra skärp till er, det kan hända något en dag att ni inte är chefer utan vanliga arbetare, då vill ni inte ångra er hur ni har behandlat andra människor, för what goes around comes around. Ni vanliga arbetare, säg ifrån ställ krav, för rättigheter det har ni..Keep fighting.. Me love you guys..

/Jag är på väg att födas på nytt, jag måste ta nya risker-This Face loves you...Laku noc

En hyllning till alla underbara mammor därute, speciellt till min egna mum som jag älskar över allt annat på den här jorden..

Kategori: Allmänt


En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.
Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.
Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.
I livets alla skeden
förblir hon dock densamma...

Hey..

Kategori: Allmänt

Idag är inspirationen på noll, vet inte varför, jobbet gick grymt fort idag o sista timmen så stod jag i proven, folk verkligen panikprovade kläder, hahahah, så skönt att vara på den andra sidan, ha kläder o veta vad man ska på sig på midsommar, fast iofs så förstår jag inte varför det ska vara så hysteriskt. Bara man är ren och hel :-) hahahhaha, nu låter jag nästan som min ubercooola mormor, som är uppe och hoppar med tuppen och fixar iordning sin frisyr och sminkar sig, assåå ni förstår inte vilken tuff mormor hon är. Hon lägger underlagskräm, lite ögonskugga, läppstift och rouge-sötaste ever :-) och hennes kommentar är: bara för att man är sjuttio så är det ingen ursäkt och inte se bra ut för sin ålder, förstår inte er unga, man ska alltid ta sig tid för sitt utseende och sig själv...

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee love her och hennes grymmaste kommentarer..Hon frågar mig alltid om råd och så kan hon ibland säga nu är det dags o shoppa lite smink, du vet vad jag gillar här får du pengar så fixar du det okej...Jag önskar att när jag är sjuttio att jag e så tuff och cool som hon...Häftigaste mormor ever ...Go granny...Jaha sitter här och imorgon kommer min häxvän och vi ska äta frukost och göra en liten inköpslista för midsommar sen så kommer vi springa omkring som små crazy girls och handla :-) Just nu så snackar jag med min lilla pojke(Vän) han är sååå rolig , han har skaffat en liten girly you go boy, go and rock her world I know you will :-)

Jaha vad är mina tankar för idag har säkert haft många funderingar idag, ja just det hur kommer det sig att man tar människor som man har i sitt liv förgivet? Tror man att de ska vara kvar hela livet o bara vara där utan några ansträngningar, nehe ni folket det funkar inte så, för alla har sina gränser.

Jag hade en gräns, och när den var nådd, då bröt kraschen ut. Ni vet börskraschen 1929, så kraschade jag 25oktober 2007, hela min värld hade gått under den dagen.Jag kallar den Nattakraschen, det tog lång tid att lära känna den tjejen igen , men vet ni vad jag ångrar inget. Jag fick äntligen lära mig att ta tag i mitt eget liv, eftersom jag fixar gärna alla andras, jag har nog ställt upp för allt och alla, sällan krävt någonting tillbaka, men vid Nattakraschen så började jag från botten och jag stolt säga att jag är en bättre människa, bättre syster, dotter, kompis, bättre student och bästaste bästa mot mig själv :-)

Det var ingens fel att det hade blivit så, man kan inte förvänta sig att någon ska vara lycklig med dig, eller göra dig lycklig om du inte är det själv. Jag ger ett råd och det är det viktigaste, glöm ALDRIG bort er själva för inget kommer att funka då, jag kan lova er det, för efter lång tid så kommer ni börja sakna personen ni var och smått avsky den ni hade blivit. Idag så är jag en lycklig tjej med underbara föräldrar, tack världens bästa mum o dad för all er kärlek.(självklart mina häxor, Min homie, min syster,åsa och awa ni har alla varit där på olika sätt) 

Till den starkaste kvinnan och människan jag någonsin mött*min mamma* det är styrka i henne, allt hon har gått igenom, alla sjukdomar och vissa av dem fajtas hon ff med, men ändå har hon aldrig givit upp. Det är din styrka mamma som har gett mig styrka och mod att gå vidare, det är din förtjänst, du är det bästa i mitt liv , mitt trygghet, du är allt jag hoppas bli när jag får egna barn . Detta var en hyllning till min mum. Glöm inte bort att säga eller visa någon hur mycket ni bryr er, speciellt eran egen mamma..Nästa gång så ska jag hylla någon annan, det kan bli du som läser det. Vi är så dåliga på att hylla människorna i våra liv, ändring på det okej? Snart kommer en hyllning tilla alla underbara mammor på den här jorden..

I Just Did It :-)

Kategori: Allmänt

Heeey peeps...Idag har det varit en systerdag som heter duga :-) Syrran körde min moster och min kusin till landvetter, medan jag välbehövligt fick min skönhets sömn :-) alla som känner mig vet att jag måste få mina minst 9h sömn för att jag ska va det bästa jag kan vara. När syrran kom hem runt 11 idag så bestämde vi oss för att äta lite lunch på ett supermysigt konditori, enligt min kära syster så borde vi inte äta mycket för grejjen vi skulle göra. Ja antar att ni vill veta vad vi har gjort...

Vi har TATUERAT oss...Japp det har vi och grymt snyggt blev det..Ska lägga in en bild så ni får se..Min syster har tjatat i säkert 9år på mig, och tillslut så gav hon upp, när jag några dagar efter min födelsedag sa till henne att japp now is the time :-) Hon blev sååååååååååååååååååå förvånad och sa bara så good girl gone bad :-) hihiihihihhi, neee men jag innan så var jag inte så sugen , ville inte bara ha en för att ha utan jag ville att den skulle betyda något och peeeeps den betyder massa. CCJM och sen står det under det zauvek fast på kyriliska och det betyder för alltid. Min syster var som en speedad liten kanin, heeelt galen och kunde inte förstå att vi faktiskt skulle göra det, hon trodde in i det sista att jag skulle chicka ur, men nope storasyster är tuff så hon genomförde det :-) utan några som helst större problem.

Det gjorde lite ont, men inte alls den smärtan jag hade förväntat mig, eller så har jag helt enkelt en grymt hög smärtgräns :-) måste vara det istället, har gått igenom så mycket smärta så nu är jag nog förhoppningsvis smärtfri säkert 20år framöver förstår ni människor hur mycket kul jag kommer att tills jag fyller 50 år , sen så får vi se men det kommer nog bli ännu bättre säkert :-) Sen efter det så fikade vi på waynes jag o syrran, det va kallt och molnigt, sveriges sommar underbart :-) vi bestämde oss att åka upp till a6 o shoppa lite..Det blev lite inköp iaf. Jag köpte en kofta, och ett myslinne vitt och härligt sådär härligt soft :-) Syrran köpte en bikini och klänning :-) Nehe nu är det dags att titta på u 21 fotboll serbien spelar mot italen...Hejjjja serbien!!!!!!

stavfel...

Kategori: Allmänt

Typiskt är så trött att jag missar en hel del bokstäver, dem bara förvinner lite här o där, påminner lite om mitt liv, sen så kan dem dyka upp när man minst anar det, if you know what im talking about..hihihi. but I dont kiss and tell ;-) imorgon blir det bättre stavning..Sorry peeps...

Jaha då var det dags..

Kategori: Allmänt

Jag börjar det tredje kapitlet i mitt liv så jag tänkte börja med att börja blogga..Jaha tänker ni, har hon inget liv.Det är just det jag har återfått eller tagit tillbaka mitt liv. Neee ingen har tagit det egentligen, men jag har hittat tillbaka till min favvo tjej o det är me and only me :-) Har kommit fram till att livet är underbart och härligt om man faktiskt lever det och inte oroar sig så mycket om imorgon, utan här och nu. Ha kul njut o älska livet med allt vad livet erbjuder dig. Jag har alltid varit ordentlig, inte gjort sååå crazy stuff, men nu så känner jag mig mogen att släppa loss o bara älska att jag hara fyllt 30år .Grattis mig i efterskott, ni som har grattat mig stora pussar och kramar till er, och ni som glömt ja vem bryr sig , ni är nog inget som jag vill ha i mitt liv :-) japp det lät hårt men så är det, Jag har lärt mig vem som är värd att ha i mitt lilla underbara liv. Imorgon den 16juni kl 13 så händer en kul systergrej. Jag ska inte berätta, men tro mig det är good stuff :-) Jaha dagens hänelse, jag har jobbat, shoppat och fikat med en häxvän, jag åt värlsens godaste choklad bakelse, den var gjord av mörk choklad, sådär lagom kladdig, mjuk och helt enkelt det godaste jag ätit i chokladbakelse väg :-)) *jag har ätit ett antal*  Ni som känner mig vet att jag har blivit ett tränings freak :-) Jag älskar och svettas o träna, speciellt mina älskade boxpass då känner jag att jag äntligen lever, fast jag nästan kryper ut när passet är slut och trors det så återvänder jag gång på gång japp ni måste testa, man blir fast direkt :-) Måste krypa ner o sova lite, imorgon är dagen inne kl 13 :-) Jag tål smärta, nej jag är inte rädd..Brrrrr muffasssaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Glömde det viktigaste....

Kategori: Allmänt

3 kapitlet i mitt liv har börjat sweeeet 30 :-) bästa åldern looovar, ni som börjar bli nojjiga sluta upp med det, det är nu livet börjar på riktigt, smart vet vad man vill och 30 dessutom..Kan det bli bättre? Nej det tycker jag inte, men en del har säkert andra åsikter , dela med er.. Nu måste jag sova lite.. Imorgon kl 13 gäller det..