Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Mindmap för mitt 2012. Allt från Ego Boost till Kärleks Boost..

Kategori: Allmänt

God fortsättning till alla fantastiska små prickar därute!!

Jag tänkte skriva hoppas ni får allt ni önskar er och att det nya året blir toppen. Istället skriver jag: Hoppas detta året blir det året som du jobbar lite mer på attityden och sätter upp mål att sträva mot, och glöm inte när det blir jobbigt då biter du ihop och kämpar lite extra och poooff så är det jobbiga över och du är bara ännu mer nöjd och stolt över dig själv. Vilken ego boost!!

Sätt dig ner och börja göra en mindmap på dina delmål och mål och strävansmål. Med lite roliga färger är du tillbaka till barndomen där idéerna finns och inget är omöjligt. Skriv ner allt du vill göra och låt inte den vuxna människan ta över din kropp, den människan förstör mer än hälften av nöjet..



På min mindmap finns det bland annat: börja träna 3-4gånger / vecka, avsluta småsaker(eftersom jag är tvilling älskar jag att börja på nya roliga projekt, tröttnar ibland lika fort) Bra ursäkt va? Jag vet den är inte hållbar men what to do.. Jag vill hitta mitt drömjobb, bo i ett varmt land och hjälpa utsatta människor. Detta är bara en liten del av min mindmap, jag har också sådär härliga tokiga idéer där jag ska åka iväg på en träningscamp en vecka, jag vill lära mig segla och jag vill skriva en bok. Sedan finns det såklart en hel del idéer som skulle skrämma slag på er och är privata. Det är mellan mig och min Gud.  

Jag har också belöningsssytem: mitt fab stjärnsystem. Utan det så försvinner halva nöjet för min del.
Funkar hos barn och vuxna och det är kul att se det glittra. Man kan använda precis vad man vill. Bara fantasin sätter stopp för vad du vill ha. När jag har kommit upp i några stjärnor så belönar jag mig med vad jag har skrivit som belöningsmål. Ska bli ett spännade 2012 med mina mål och delmål. Klart jag ska fixa det!! *Clap Clap* för mig.



Ja om 2.5h bär det iväg till Landvetter där flyget mot Nikola Tesla(Belgrad flygplats) avgår 11:20. Nytta med nöje ska blandas på den här resan. Härligt att få byta lite miljö fast miljön är kallare än här hemma i Sverige och ingen snö. Fast jag har beställt snö tills onsdag morgon.

Ska se om det finns en möjlighet att se HnadbollsEM i Belgrad när jag är där, äta på Novaks Djokovic restaurang, shoppa och bara mysa omkring i BG. Love Love Love. Slår ett slag för säkert ett av Europas härligaste storstäder med något att göra för alla åldrar( föredrar sommarperioden) Ja jag är partisk och stolt. Ett besök i Belgrad är ett måste. Jag ställer gärna upp som en liten guide med mina smultronställen sedan finns det massor av folk som bor där och kan ge en rundtur.  



Mysa och gosa med världens finaste hund Meda ska jag göra när jag kommer hem till Smederevo det är jag säker på, sedan blir det nog lite puss och kramkalas  med finaste deda o nana i Vranje när vi åker dit. Jag börjar året med att kärleksboosta i mängder. Gör ni det med. För om det är någongång jag behöver mest kärlek då är det just i januari eftersom januari är en evighetsmånad för mig.

    


Tills dess må väl därute i den underbara, underbara snön.
Lånad bild men SAGOLIK VACKER är den..



Nu är det dags att duscha och börja göra sig iordning inför resan.
Hörs snart igen ako da Bog.
Live life!!!