Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Kaoz, kaoz.

Kategori: Allmänt

Hallå vart tar tiden vägen?? Tiden bara sticker iväg. Pliiiiz ni som hittar tiden skicka den gärna till mig. Nu är jag på väg mot kaklet fast med huvudet före. Noooot gooood Miss Tomic. Jag borde ha lärt mig att va snällare mot kroppen och knoppen. Men nejdå istället blir jag extra jobbig på alla sätt o vis. Önskar jag kunde stanna tiden lite. Jag hinner inte med allt och nu har kroppen sagt ifrån. Näseblod i massor. Asså hur tänker jag egentligen??? Problemet är att just nu tänker jag inte eller känner. Bara kör. Ja det kanske funakde när man var 20år. Inte när man är 32 och sömnen är viktig för mig för att jag egentligen ska kunna leverera till max. Aja om 11dagar så har ett lugn lagt sig i min själ. Då är examen en milstolpe som jag har klarat av i mitt liv. Ahh nog om det.

Nu till roliga nyheter. En liten prinsessa har blivit född. Min syster fick en liten donna som heter Isabella. Ja en liten vacker minidocka är hon. Så petit. Kärlek vid första ögonkastet. Jag som i vanliga fall inte gillar nyfödda värst mkt ja (förrutom Ruffet som jag gillade när han va newbie) föll för den här lilla donnan direkt. Vågade först inte hålla henne när jag träffade henne efter dag 2 på Neo avdelningen, men som nu är den största anledningen att jag åker hem varje dag. Hålla henne och pussa lite på min nya favvodonna i heeeela univesrum. (Sorry mum) men nu är Bellis nr1. Ja så tycker nog alla i familjen just nu. Längar tills hon blir lite äldre ska lära henne allt jag kan. Min lilla favoosparv :-))) Helt fantastisk känsla att bli moster. Kul o hålla henne, gärna så hon kan titta runt lite. En stark liten sak är hon. Ja ja världen vet att jag tjatar om den fina lilla donnan lär nog bli mer av det snacket har jag en känsla. Kanske räcker för idag.

Var i Serbien o firade min B-day, kom hem väldigt trött kände att en semester inte hade suttit helt fel. Folk ja dom är annorlunda jobbigt negativa(inte alla men en hel del) Dom har en rätt tragisk syn på livet som jag inte vill gå in på här med detaljer. Kommer då att sitta halva natten och morgonen. Livet är fint och vackert och bör njutas av för vi har privilegium att göra det. Hylla livet. Ja jag vet det kan vara tufft och ibland för jobbigt. Ta det lugnt , ta ett steg tillbaka och tänk på allt det fantastika du har, inte det du hela tiden vill ha. Ett bra sätt.

Försummat mig själv och några vänner som jag inte träffat sen innan Thailand *dåligt samvete* men det betyder inte att jag inte saknar dom, ibland är det bara så, olika schema, dygnsrytmer och tider. Funderar på att boka en resa bara jag själv någonstans. Nära till havet, inget partyställe. Behöver ladda mina batterier. Är snart helt slut. Några förslag för 1v semester?

Nehe nu är det dax att sova imorgon ska jag luncha med mormor o morfar(som är här o hälsar på från Serbien, eftersom jag tar examen o kuzin tar studenten och ska på bal)

Godnatt världen sov gott och njut av livet!!!!!

Press och stress samt fullt ös medvetslös.

Kategori: Allmänt

Ja det kan man lugnt säga. Dagarna bara försvinner och jag har lust att hitta någon magisk knapp o pausa ett tag. Hinner inte med. Iofs kanske det beror på mitt sjukt häftiga schema. Ja jag vet det är mitt fel. Ibland känner jag som att jag inte lever om det inte händer saker hela tiden. Hur sjutton kunde jag bara njuta av mañana mañana i Thailand? Här hemma är jag tillbaka till samma ekorrehjul jag har sprungit nu i 5.5år. Vilket fantastiskt liv jag har.  Jag förstår inte varför jag gnäller till ibland. *skäms lite, men bara lite* Skolan närmar sig sitt slut det betyder examen är på gång. Typiskt att jag har 2/3kvar av min C-uppsats i religion. Det ska fixas under sommaren. När det regnar och vet ni vad det kommer att regna. Bli inte arga på mig nu vi bor i Sverige. Inte Grekland, Cypern eller Serbien. Wake up call fick ni nu och en taskig ärlighet.

Mm men ärlig är jag. Lite av livets motto. Frågar du mig efter sanningen ja då får du höra den. Ja om personen klarar det. För hur jag än vänder o vrider så är sanningen en grund som jag bygger mitt liv kring. Jag ska alltid vara ärlig mot mig själv till att börja med och människorna omkring mig. Något som har kommit med åren är att ibland så struntar man att ta ett snack för jag är en människa som väljer mina duster. Just nu finns det inga. Jag orkar inte lägga ner varken min tid eller energi.

Flyttat till min underbart gulliga lägenhet. Just nu är det underbar kaos. Som en bomb trillat ner. Sorterar och slänger en hel del. Vill inte ta med det förflutna till lägenheten. Onödigt. För dom fina sakerna finns kvar i hjärtat, det andra skräpar en hel del och tar onödigt med plats. Måste helt enkelt erkänna att jag har dom bästa föräldrarna i världen. Allt har dom stått för vid min flytt. Jag ville inte och det kändes inte riktigt rätt, men dom ville ge mig en bra start och möbler kostar massa kwan. Tack finaste mum o dad!!! Kuzin hjälpte med det värsta och det var toaletten. Kontors S fanns med också och hjälpte till. Sedan har kära syster o svåger hjälpt till med flytt och fått superfina inflyttningsgåvor. Alla tecken gick i städ o mat från deras håll. Dom försöker göra en bra fru material av mig. Tror inte dom lyckas riktigt. Därav mitt smeknamn Miss Takeout. Vilket det har stämt sedan jag flyttade in. Från måndag då är det ordning i Casa Miss Queenie. Bilder kommer efter helgen då allt borde vara på plats.

Jobbat massor i påsk. Av en händelse förrförra lördagen i Citybutiken när jag jobbade så blev jag inlåst. Gick på toaletten skönt o tvätta händerna och smörja in blir torra o fnasiga.(Välvårdade händer är viktiga för mig) Hörde tjejerna utanför sedan blev det alldeles tyst. Öppnade dörren och det var tomt. Skulle öppna dörren till butiken o då sätter det där oljudet igång. Bra jobbat tänkte jag. Det tjöt o tjöt (ingen väktare kom) Jag tog en kopp te och ringde A6 butiken. Snälla A ringde den ansvariga tjejen i City butiken för dagen. Hon kom upp och hämtade mig och släppte ut mig i friheten. Vilken dag på jobbet. Allt slutade bra det jobbiga var det oljudet. Slutet gott, allting gott.

Mitt liv är inte så spännande just nu. Ja just det människor jag önskar mig en PT i B-day present. A girl can wish eller hur? Slarvat slarvat i massor och det märks på kläderna, sömnen och humöret.

Hörs snart igen.
Nu måste jag sova lite för imorgon väntar lite shopping och städ i nya lyan och på kvällen är det dans på friskis och svettis, dans fuego svänga med rumpan. Me like, bra musik och svettigt blir det med. Kom igen nu mina fina katter det svänger juh!!!!

Nu är det sweet dreams som gäller. Avslutar med mitt favorit träd i hela världen. Vackraste trädet!!!



Änglar är lånade varelser...

Kategori: Allmänt

Ja det stämmer rätt bra. Började dagen med att gå på begravning. Det var sorgligt, men på något sätt en lättnad. Man vill inte att en människa ska lida. Som ni förstår handlade det om sjukdom. Min tankar går till familjen som sörjer. Inte lätt och inget man säger gör det enklare att acceptera men med tiden så kommer sorgen att försvinna men saknaden aldrig. Så känner jag för min kusin. Det har gått 12år. Det känns som om det hände igår. Ingen sorg finns kvar, men en oerhört saknad. Han gick bort i en tragisk bilolycka. Min underbara kusin med ögon som choklad och ett blygt leende, med överbeskyddar instinkter, med ett starkt band mellan oss. Bandet finns fortfarande kvar. Tänker alltid på din kommentar när du skulle flytta till Schweiz och jag till Sverige. Dina ord var : När du ser den där stjärnan som lyser starkast(zvezda danica) och du pekade upp mot himlen, så titta upp för säkert i det ögonblicket så tittar jag med. O då är vi tillsammans sa du o log. Du är nog en ängel som tittar på mig och ler rätt ofta åt alla konstiga saker jag gör. Det går faktiskt inte en dag att jag inte tänker på dig. Jag flyttade härom dagen o hittade dina brev till mig. Du fick mig att le. Alla våra fantastiska planer. Men så är det här i livet. Man vet aldrig vems tur det kan vara. Vill därför säga. Älska dina nära som om det inte fanns en morgondag.

Åkte till jobbet och som alltid så blir det enklare där. Jag är trött men på ett bra sätt. Kroppen och huvudet fick jobba rätt bra. Trivs på mitt jobb och alla dom underbara människor jag jobbar med. Helt fantastiska är dom. Efter jobbet åkte jag till Twin där jag träffade live friends. Jag var inget vidare sällskap, men idag får jag vara sån. Trött sliten och behöver semester. Jag har flyttat också så det har bara handlat om flytt, skola och jobb. Önskar det fanns någon som kunde springa runt o leta en pojke till mig.Tänk vad smiddigt. Jag skriver en lista vad jag vill ha och någon annan gör jobbet. Hahahahah, skojar lite. Eller kanske inte.

Nehe märker att jag håller på att flippa ur lite här. Vill inte skriva massa konstiga saker. :-))

Avslutar med ett fin dikt till min kära kusin som är min fina ängel och som jag ger rätt många skratt däruppe.

Sto te nema ove noci,
Znam da mi nikad vise neces doci.
Pitam zvezdu danicu,
moju drugaricu.

Koliko zelim da te vidimi i osmeh tvoj.
Dali postoji andjelski mobilni broj?
Samo da te pitam kako si
i da ti kazem da puno nedostajes mi.
Dali zna zvezda danica,
moja drugarica.

Do svanuca ja cekacu,
od svanuca ja nestacu.
Kao zvezda danica,
moja drugarica.

Mozda mi dodjes u san
Das mi tvoj divan osmeh i pozelis lep dan.

Danica je i dalje tu,
ja cesto poglem u nju.
I uvek se nadam da ces mi doci
bar u snu.
Volim te moji lepi andjele!!!!

Ängel, till låns du var..