Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Long time no write...

Kategori: Allmänt

Hej Hej..
Livet har bara rusat på, där jag har fått springa efter. Inte helt lätt kan jag säga. I skolan så har det varit en hel del föreläsningar, seminarie och muntliga redovisningar. Allt det har gått så bra.. Imorgon börjar min praktik 4v framöver. Det ska bli skoj..Det är min nästa sista praktik innan jag tar exam..Wiiiieeeee...Nästa sommar om allt går som det ska..

Träningen har gått sämre däremot, tider har inte passat mina favvopass..Fast egentligen så hade jag kunnat köra lite cross och löpband..Ny vecka ny början.. :-)) Hääääärligt..Längtar tills imon..

Snön är tillbaka med besked..Det är ett tecken till mig..
Pussar till er alla..

/ThisFace

Schoooool...

Kategori: Allmänt

Hade en föreläsning idag som var obligatorisk...Booooooring...Överlevde gjorde jag..Blev lite lunch med Awiee :-) Satt och drömde mig bort vart jag kände för att resa :-) Sista resan gjordes till Serbien, mysigt och åka hem lite.. Tittade på flygresor så det blir nog en vända i början på juni till Serbien i ca 7dagar..Då ska jag vara duktig och ta massa kort. Jag är inte så duktig på det, men jag ska bli bättre..Kommer att lägga upp alla mina fina bilder på FB. Då kommer ni förstå min kärlek till Belgrad :-)
 My looooooooooooooooooooooooooooove..
Kärlek
Jaha behövde låna en bok jag behöver komma igång med uppgiften tills nästa fre då vi har seminarie igen. Såklart att den var utlånad. Köpa den tar ca 7-8dagar och jag har inte tid..Jobbar bäst under stress..

Ja just det nu har jag också skaffat FB får se vad jag tycker om det. Ska utvärdera det om 3månader..

Nehe nu är jag inte sugen på att skriva mer..
/ThisFace

Give it to me right
Or don't give it to me at all

I did survive...

Kategori: Allmänt

Igårkväll var jag trött, tröttare än vanligt.Har sovit lite konstigt och oroligt ni vet när man vänder o vrider på sig massor, och drömmarna är helt galet röriga, alla finns där kändes det som.Somnade nog runt 22.45 och vaknade idag kl11..Oj oj vad skönt jag hade sovit..Kroppen ville verkligen ha sömn..Nu fick den det..Härligt..

Åkte in till skolan träffade min gruppmedlem C vi gjorde dem sista ändringarna inför seminariet på fredag..Det kändes väldigt bra, but you never know.

Förra veckan hade jag bokat spinning intensiv 70min tills idag 17.30. I skolan så var jag lite velig ska jag gå eller inte, det slutade med att jag avbokade passet, men gick dit ändå..Duktiga jag!!!!! Hihihihih... Jag ångrar mig verkligen inte. Instruktören S var superduktig och lagom söt att titta på :-) Passet var väldigt tufft men det gick rätt fort, kanske för att S var så söt..Who knows...Efter 70minuter såg jag ut som om någon hade hällt en hink med vatten över mig.Då kan ni tänka er hur jag såg ut. Nöjd hoppade jag in i duschen och mös.. Jag var helt enkelt supernöjd över dagens pass..Så mina onsdagar är bokade framöver 17.30 då är det spinning 70minuter som gäller..Lääääängtar redan till nästa onsdag..

Nu ska jag ta en stooor kopp te och bädda ner mig och njuta av min tidning(topp och Hälsa) den kommer varje månad och jag ska verkligen bara njuta av allt..

Hoppas ni också njuter av kvällen!!!

Kramar till er alla..

/ThisFace

I don't know
Only God knows where the story ends for me
But I know where the story begins
It's up to us to choose
Whether we win or lose
And I choose to win

Shopping och toyboy...Kan livet bli bättre...Klart det kan...

Kategori: Allmänt

Igår så gjordes ett arbete klart om barn med läs och skrivsvårigheter..Detta firades på stort genom att belöna mig själv genom en rätt bra shopping..Det blev 3koftor, 6par strumper, leggings inköpta förrgår och 2linne att ha under koftan, cerise och svart..Japp helnöjd är jag..Det var rätt längesen jag jag handlade något och det var precis vad jag behövde..

Skolan går bra och det är rätt soft kurs(jag läser specialpedagogik) Idag hade jag föreläsning 8.30-11.30.. Jag vaknade och bussen gick 7.55 jag står där och väntar ingen buss som kommer.. Detta är en snabbuss som åker motorvägen till stan och den dök inte upp..Klart jag blev sen till föreläsningen..Fick ta nästa buss..8.05 så får jag ett sms av Samantha där hon skriver: Nu kommer skiten...Hihihihih...Förstod att hon var lagom irriterad...Inte mkt att göra utan vi var framme 8.45..Lagom sen till föreläsningen...Bättre sent än aldrig var mitt motto imorse..

Sitter på föreläsningen och får luftpussar av en kurskompis...Blev lite förvånad han gillar att vara kaxig och jag är nog rätt kaxig tillbaka..Men inte vid luftpussar...Hahahaha...På eftermiddagen var det dags för nästa föreläsning, där jag hamnade framför lilla babyboy(han är 22) så blev det något snack om betyg och jag kallade han babyboy för han är så ung, då säger lilla fulingen: jag föredrar boytoy från din sida...Hahahahahahahahh...sån liten fuling...Han är rätt skön iaf man kan alltid driva med han..

Som ni förstår är mitt liv Stooooooooooor underhållning just nu..

Everybody wants to be me, but there is only one of me..Hihihih..

Imorgon ska jag spinna 70min..Skönt med träning..Det är verkligen min avkoppling..Har dock fått rätt mycket problem med höger axel och nacken..Jag har ont massa ont..Använder tigerbalsam, behöver massage istället.. Någon att rekommendera?

Lite bilder på mina kläder

 svarta leggings med fejk läder ovanför knät HM 299:-
softkofta med svarta fläckar från vila 299:- , 2 gråa koftor från HM 199:-/st

Superhärliga är dem..Man kan vilka leggingsman vill och ändå känna sig klädd eftersom dem är lite längre så dem täcker rumpan rätt bra. När jag visade leggingsen till min mamma så sa hon bara: du har verkligen en rumpa som mörkhyade människor har..Hahahahaahha...Ja det är bara att skratta...

I'm not going home with you..
You won't get no nookie or the cookies
I'm no rookie.
You're insinuating that I'm hot
But these goodies boy are not
Just for any of the many men that's tryna get on top.
No you can't call me later
And I don't want your number.
I'm not changin' stories
Just respect the play I'm callin'.

/ThisFace