Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Sakta tillbaka

Kategori: Semester

Hej mina fina därute!
Är äntligen på rätt spår. Det har varit en omtumlande period, rörig, läskig och traumatisk. Allt slutade bra. Bara för att det slutade bra innebär inte att man bara går vidare sådär. Mardrömmar, vaknade i svett, hjärtat har bankat hårdare än någonsin. Nu äntligen efter ca 1 månad så har jag börjat sova bättre, vaknar alltmer sällan mitt i natten av att jag är rädd. Äntligen så sover jag nästan hela nätter. Vilken lycka!!
 
Så nu är det feber som har tagit över min kropp. Börjar få myror i rumpan av att inte kunna jobba. Tidningarna är utlästa, pocket böckerna också. Tv är ingen hit. Så vad gör jag : Jo nätshoppar. Livsfarligt!! Vill bli frisk nu och gå till jobbet. BUMS!!
 
Hela familjen är på Menorca. De verkar ha det rikktigt gott. Solen är sådär och havet har rätt mycket vågor. Vad vore utomlands utan hav, vågor, moln, sol och glass. Låter ljuvligt i mina öron. Det var nog en välbehövlig semester för alla som åkte. För min del blir det nog inte mycket semester i år. Lite oavslutade saker ska fixas. Sedan är det lopp den 20augusti på 5km som ska springas. Majgaaaad hur otränad är jag inte för det. Men 1juli sätter träningen igång inför det. Oavsett hur det går blir det bättre än dem senaste gångerna som jag inte ens har anmält mig. Denna gång fick jag det i b-day present. Tack för det N!! kanske den sparken i baken jag behövt hela tiden.
 
Vill bara GRATULERA Sverige till en grymt bra match mot regerande världsmästarinnorna Frankrike!! Härligt att se att Sveriges dambasket på gång!!
 
Känns lite tomt utan någon planerad resa. Har som sagt myror i hela kroppen och vill helst av allt iväg på små avstickare. Dags att bli vuxen och faktiskt lugna mig lite. Eller??
 
Just nu läntar jag till detta..Åhhh ja vad är en dag på stranden...
 
 
 
Med detta säger jag hejdå.
Dax att titta på lite basket. Heja Sverige!!!