Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Flytt och drömmar

Kategori: Allmänt

Hej på dig,
Jag är mitt uppe i att packa ner mitt liv i lådor och svarta säckar. För första gången på länge så är det smått kaos i mitt liv och som jag trivs. Har insett att jag gillar lite rörigt för det är då den bästa jag kommer fram. 

Tills nu har det varit fast jobb, nästan den exakta lägenheten jag ville ha. Livet är alldeles alldeles för organiserat för min del. Känner mig lite fången. Jaha tänker ni nu är hon inte klok igen. 

Jag stortrivs med mitt jobb men trots det så känner jag att jag vill göra skillnad här i världen speciellt för otrygga barn, barn som har det svårt. Jag har ofta drömt om att vinna massa pengar som jag skulle använda till att hjälpa dessa barn. Så om någon därute sitter på en massa pengar hör av er. 

Mitt i rensandet inser jag att jag har mycket av allt. Fyller mina svarta säckar som ska skänkas samtidigt så skäms jag lite. Har bestämt att endast några få saker ska få flytta in i min nya lägenhet. 

Livet består av så mycket mer än massa saker. Den här hetsen som vi lätt dras med i gäller att börja kontrollera. Varför har vi blivit ett konsumtionssamhälle? Blir lite rädd faktiskt. Vad hände med att ta hand om det man har och byta ut när det är trasigt? Har man 25 tröjor varför inte skänka hälften för troligtvis använder du inte alla 25. Det krävs så lite av oss men det betyder säkert så mycket för någon annan. 

Nu blev det här inlägget : Jag har dåligt samvete inlägg. Dessutom menar jag inte att ge er dåligt samvete bara att ni ska tänka till innan ni byter ut helt fungerande saker. 

En väldigt lång vecka med mycket jobb har det varit. Så nu längtar jag till ny vecka, mindre jobb och mer rensning av mina saker. Godnatt och sluta aldrig drömma. För drömmar är själens spegel. 

Lördag och ledig dag där hösten visade sig från sin allra charmigaste sida.