Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Näst sista terminen sen är man utbildad lärare..

Kategori: Allmänt

Det var verkligen längesen jag tog mig tid till att uppdatera vad som händer i mitt liv. Som alltid så är det full ös. Den här hösten kommer att bli den bästa i mitt liv. Det är mycket som händer nu. Skolan börjar närma sig sitt slut. Känns skönt att se ljuset i tunneln, fast i mitt fall i berget. Ni vet instängd och undrade om det någonsin skulle ske, ett litet ljus väldigt litet. Jag är som jag är och ger aldrig upp, motgångar eller utmaningar som jag hellre kallar dem, har funnits i mitt liv. Finally på rätt väg är hon :-)

Livet är underbart. Jag har jobbat hela sommaren, hunnit med en resa till Turkiet Side med en vän. Skönt det var solen ville inte titta fram dem 3 första dagarna så besvikelsen var ett faktum men vi hittade annat o roa oss med. En underbar resa till Pamukkele gjorde att regnet inte spelade roll. Minibussresan gjordes med ett härligt gäng, där jag o min tjejkompis var de yngsta peeps. Underbara människor vi träffade och minnen för livet.
Jag ska försöka uppdatera lite oftare för min egen skull, alltid kul att kunna gå in o läsa vad som hände mig då. Det är ju en dagbok fast på nätet.

Veckan som kommer är maffig på alla sätt och vis.  Ett grupparbete ska göras klart på tisdag, onsdag föreläsning, torsdag 2muntliga examinationer som jag måste rocka på. (Läser just nu Religion C-kursen på högskolan)
Har inte skött min träning så bra som jag borde. Har fått bakläxa med 3pass om dagen för att kicka igång kroppen ordentligt eftersom jag ska vara i min elitserieform(som jag var i när jag spelade i elitserien) tills  den 10juni 2011.
Good news har börjat lira basket igen. Ska bli 2gånger i veckan med några matcher i serien.. Fun fun fun..

Avslutar med att säga några visdomsord eftersom vishet är lika med jag eller just den här sommaren så kan man väl kalla mig FUn FUn FUn :-)))
Det är allt från mig..
Njut av livet  som jag njuter!!!!!

/ThisFace