Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Toooo long no write...

Kategori: Allmänt

Hej alla därute i novembermörkret,

Ja jag lever och mår bra men det kunde gått illa på olika sätt. Den sista incidenten blev en rejäl wake up call för mig och fick mig att undra hur mycket otur kan en människa egentligen ha på en månad?

Kan ni tänka er efter att ha jobbat från 11-23.30 så kommer jag hem. Alldeles för trött för att sova blir jag plötsligt sugen på nötter.  Nötter?! Really Natasa Tomic Really??? Klättrar upp för en stol och sträcker lite på mig och tänker ja men lite till så har jag påsen. Hinner inte få ordning på balansen och jag halkar på stoldynan. Trillar ner från stolen och med huvudet rakt i diskbänken. Sitter på golvet och tänker jag borde kanske resa på mig. Känner att det rinner blod på hela mig. Vågar inte titta vart ifrån det rinner men vet att det är från huvudet. Ringer folk men alla sover typiskt. Kunde slagit mig riktigt illa och ingen fanns där. Hmm kanske borde skaffa ett litet djur som kan hålla lite ordning på mig. Sagt och gjort så ringer jag min mamma. Alltid kan man lita på mum. Hon ringer syrran o sedan är dom hos mig. Vi åker till sjukhuset och jag får en bedövningsspruta i pannan och 2stygn. Läkaren tittar på mig och säger : Ja du unga dam du hade verkligen tur. Detta kunde gått riktigt illa. I ditt fall handlar det om milimeter. Jag skrattade och sa: Ja det är nog dags att min tur vänder nu. Åkte hem och sov hos mum o daddy och blev ompysslad med ett bultande huvud med 2stygn och ihopklistrad vid vänster öga.

Ja vad händer annars i mitt liv. Mycket och lite. Försöker kolla runt lite jobb. Inte bästa tidpunkten men jag är optimist. Det finns tid o plats för allt.Jag jobbar på H&M men har lite annat på gång men det är i början på det nya året. Jag har sökt lite kurser till våren också. Lika bra och fortsätta skaffa poäng. Kunskap är makt.

I januari åker jag o mum till Serbien jag ska hämta hem min man. Hahaha skojar bara men vet att många tror att det är så. Jag ska mysa med mormor och morfar några dagar och sedan ska han invandra vår kära lillebror Meda. Jag och min mum får lite semester. Ska bli mys.

Jag har faktiskt köpt klart mina klappar till alla. Min fantastiska systerdotter har fått ett berg av grejer från moster. Hon är verkligen ett lyckligt litet tandlöst leende. Fantastiska människa. Ger oss alla olika leenden och arga blickar när hon inte får som hon vill. Redan 6månader och bestämd liten tjej. Härligt. Ja nu spårade jag iväg lite. Mina tjejor har fått sina klappar. I år har jag satsat på färre men lyxiga klappar. Dom ska vi försöka byta innan julen. Vi träffas alltid och gör ett litet minijulbord innan den riktiga julen. Fuskstartar julen vilket är mysigt.

Nu till månadens händelse. Jag var och såg Swan Lake. Det var som att kliva i en sagovärld vilket passar mig just nu. Heeelt fantastiskt duktiga var alla balettdansare och dansöser. Här är lite bilder från den kvällen. Välkommen till sagovärlden. Enjoy.