Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Im back!!!

Kategori: Allmänt

Japp en kort uppdatering vad som har hänt den senaste tiden.

Jag tog examen den 10juni :-))) Wihoooo för mig. Arbetslös och lycklig. Men vad gör det, en utbildning är alltid bra att ha i bagaget. Dyker nog upp något jobb med tiden.

Blev en resa med kusin till Kreta Chania, Platanias. 18juni-25juni rena rama heaven. Jag sov i genomsnitt 11h per natt. Kroppen var sliten och trött. Behövdes nog. Ingen alkohol, inget hav  för det var för kallt att bada i. Tack för poolen. Den räddade resan. Där hängde jag och kusin. Bästa händelsen hände på väg ner till Kreta i flyget. Kusinen sitter brevid mig och jag såklart sitter närmast fönstret. Vid vingen, min hatplats, men men va för trött för o orka bry mig. Vi lyfter och piloten säger det blir mycket turbolens var inte oroliga det handlar om en liten stund. (Jag vill förtydliga att jag inte är flygrädd) Kusinen var sliten efter en tuff vecka. Efter en stund och en otrolig berg o dalbana i luften så faller flyget. Folk börjar gripas av panik , gråta och barnen börjar bli helt hysteriska. Då öppnar min kusin ögonen o säger varför skriker folk har vi landat eller? Assååå allvar förstår ni hur borta den killen var om man tror att man har landat och märker ingen kaos i flyget.

Började jobba 27juni på HM och där är jag fram till 7augusti. Sedan blir det troligtvis en tripp till Serbien till värmen :-))) Tills dess är det mys med Bellis som gäller. Världens pussigaste bebis är hon. Kjärlek mucho kjärlek :-)))

Jaha finns inte så mkt spännande i mitt liv för tillfället. Jag är väldigt nöjd just nu med det här året helt enkelt. Och bättre kommer det att bli.

Vi hörs snart igen.
Puuuss till världen från mig!!!