Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Kaaaaos, Oväntat-Nooot

Kategori: Allmänt

Hej alla fina därute,
Ja jag ligger helt klart på minus med mina uppdateringar..Trist, men det beror på att mitt liv är galet just nu.
Jobbade på mitt vanliga jobb, från ingenstans dyker ett nytt jobb upp. Fantastiskt kul. Berättar för den chefen att jag har ett schema som jag inte kan svika, och det var okej. Jag jobbar så mkt jag kan och en hel del hemifrån. Ja nu undrar ni säkert vad det är, just nu håller vi på att utveckla kursplaner för olika skolämnen. Galet stressigt men superkul. Wihooo för mig!! Tack finaste Anna för dina fina ord hos det högsta hönset. Stor bukett rosor till dig!! Just nu snittar jag ca 65h i veckan på båda jobben.

Inte långt efter åker jag på lunginflammation, konstigt när jag med feber och galen hosta gick till jobbet. Ja en sjukskrivning på en vecka och lite morfin för hostan så var jag på benen igen. Trodde jag ja. Det gick 2dagar o sedan ännu värre än innan. En sjukskrivning på ca 1v igen. Trött jag blir på baciller, men hur envis ska jag vara när jag inte inser att min kropp säger STOP. Ja nu är jag mycket bättre. Jobbar mina timmar på jobbet och försöker ta det så lungt det bara går.

Regn, regn och mera regn är på junimenyn för tillfället. Kommer hem idag som en dränkt katt ska tilläggas och möts av världens lycka, eller lycka på flaska. Mina underbaraste sommarparfymer har kommit. Åhhh det luktar sommar och jag blir alldeles alldeles lycklig i kroppen och ansiktet spricker upp i ett stort flin. Åhhh det är verkligen sommar på flaska.

Den här månaden är helt klart min slösa månad. Köpt en MK- väska, som är en varjedagväska, som får plats med böcker , smink och allt annat skoj. Den är superfin. Gillar dom röda detaljerna i annars en brun-beige väska. Kul när det blir en liten brytning. Har inhandlat superfina espadrillos. Love, love och skönast är dom. Nu behöver jag sol för att använda dom. 3 par och det står något kul på 2 av paren, har själv bestämt vad det ska stå. Korten kommer nästa gång. Lovar! O sedan det tråkigaste inköpet på mycket länge är min Kanebo foundation som jag har fått gå ner i 2 färgskalor. Förstår ni hur blek jag är då. Har inte hänt på åratal. Men jaja jobbar praktiska taget dynget runt nu. O sedan har jag blivit väldigt feg att gå till solariet. Jag vet men det är just me.

Imorgon innan jobbet ska jag ta hand om mig själv, ska gå med en tjejis på ansiktsbehandling och bara vara. Behöver det. Vi ska bara prata strunt och umgås en liten stund.

Ja just glömde berätta, en av mina närmaste vänner ska gifta sig i New York och jag ska med. Hade ändå planerat in en trip dit. Ska bli fantastiskt kul. Ett annorlunda bröllop, men det är verkligen dom två. Helt rätt att följa hjärtat och vad dom vill istället för det där typiska traditionella. Inget fel med det, men alla kanske inte är traditionella. Oavsett vad, är jag Glad för deras skull!! Kjärlek är alltid vackert!!

O vet ni vad det innebär, att när jag blir helt 100 så är det dags för mig att börja träna för att se ut som one million dollar baby.. Ja jag vet, det är bra för mig också. Massa bounus att börja träna. Ingen vet det bättre än jag. Sedan att man ser fräschare ut är bara en bonus. Hmm klarade jag mig ur den här snurriga situationen? Äsch vem bryr sig..
Nähe mina finisar nu ska jag ta mig en dusch och en skvätt sommar på mig. Hmm kanske borde önskat mig något annat kom jag på nu..Jäklar, toooo late..

Ha det bra nu i regnet. Snart kommer solen...