Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Julen, nära, kära och bästa presenten som man kan få..

Kategori: Allmänt

Hej alla stressade jul människor

Dax att stanna upp och se vad som händer runtomkring oss. Presenter är kul, massa kul. Måste erkänna att pappret o snöret är mer än halva nöjet för mig. Spännande att klura vad som finns i just det paketet men utsidan är viktigt. Börjar smått förstå att jag är nog lika mänsklig som ytlig fast det går emot allt jag tror på fast jag ser mig själv som freemale.

Enligt min kära far som kallar mig hans krigarsessa har jag skruvat upp krigen i typ 180grader och han tycker jag trotsar allt o alla omkring mig.So what daddy jag krigar för det jag tror på, vad ska jag göra. Usch vad jag inte gillar orättvisa eller människor som bara utnyttjar andra, får det att krypa i mitt skinn. Ni vet sådana där som bara lever av andra människor. Andra betalar, köper , tar hand... Upptäckte det.. Och när det dessutom handlar om grabbar OMG så oattraktivt. Behöver inte någon som ska betala för mig men avskyr o se när andra utnyttjar andra omkring mig.. Vill bara säga: Hey sluta snylta och leva som en rockstjärna när du inte är det. Sådana människor går kraftigt bort.

Snart åker jag till Thailand/Phuket ska göra min praktik på en svensk skola.Ska bli skönt o byta bort kylan mot sol och värme.4februari bär det av. Innan dess är det mycket skola som ska avverkas. Snart går jag ut i ljuset. ( examen närmar sig)

Innan examen så får vår familj tillökning. Min kära syster och hennes festman väntar bebis..Åhhh kan ni förstå jag ska bli moster i maj. OMG hur kul som helst. Redan nu har min syster gett mig köpförbud. Köper något varje dag. Har tom köpt 2julklappar till mosters skatt.. Ahhh hon får förbjuda mig hur mycket som I dont care..MOSTERS SKATT SKA FÅ ALLT..

Har sett världens sötaste Jordan och burberry skor..Hahhahaah.. Jag kommer att vara världens STOLTASTE moster o säkert den jobbigaste...Hahahahah..Lära bebis aaaaallt jag kan..

Alla min klappar är inköpta och jag inser att detta årets klappar är det mys som gäller..Nästan allt jag har köpt är mysigt, gosigt eller helt enkelt skönt .. Ska bli mysigt med jul, men för min egen del är det C-uppsats som ska skrivas så någon lång julhelg blir det inte för min del. Men lite lagom iaf :-))

Detta får räcka för den här denna gång. Den bästa presenten kommer i maj min julklapp dröjer lite men värd sin väntan. /Världens stoltaste moster längtar efter mosters skatt..