Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Svar på frågorna...

Kategori: Allmänt

Skulle vara kul och veta vem du är, som skriver inläggen och läser min blogg.
Men okej jag ska svara på dina frågor.

Såhär såg inlägget ut:

Jag vill gärna ställa mig i kö ;-) Mitt svar: Det är bara att ställa sig i kön, så får du säkert reda på hur många du har framför dig.
Hur många är före? Förresten,
vad är rosa ängladamm??? Mitt svar: För att få reda på vad rosa ängladamm är så måste du vara i cirkeln av dem jag älskar ;-)
Verkar
spännande för mig som är extremt
drogliberal.

Jag måste göra ett inlägg angående droger. 
Jag är emot allt som har med droger att göra. Varför använda droger när det finns annat i livet man kan bli hög på. Varför inte livet självt...En liten tanke såhär på kvällen.

Japp idag har jag varit på skolan och haft föreläsning, lång dag men givande.. Härligt när man känner att en föreläsare är grym och man blir helt tagen av det han berättar, eller börjar jag helt enkelt bli en historie nörd ? 
Kommer ni ihåg den där reklamen där tjejen går in i hissen som en lite lärare med glasögon och när hon sedan kliver ut så är det party som gäller :-) jag är inte där än, men på god väg mina vänner. 

Jag brukar vara duktig på att dela med mig om mina missöden, och sista tiden så  dyker dem upp lite här och där.  Idag i skolan så blev jag kallad hjärtlös och bichig. Hahahahhaha, bara för att jag inte hade samma åsikt som han så fick jag dem gulliga namnen. Pojkar vet verkligen hur dem ska uppföra sig moget ibland. Aja för att ge lite klarhet i varför jag fick så gulliga namn , så diskuterades bomberna över Hiroshima och Nagasaki. Angående atombomberna 1945: vilken av dem var värst? Då måste jag säga att detta är min personliga åsikt och det är så jag tycker. 

Det var inte lätt att bestämma sig för vilken av dessa två bomberna var värst, men jag får nog säga Nagasaki. Den var grym och långt ifrån mänskligt. Varför tycker jag så, jo tänk att sitta och vänta och veta vad som ska ske men inte när. Man hade fått se den grymma händelsen i närbild när Hiroshima bombades, man hade sett bilder och man visste vad man hade att vänta. Dessutom så sprängde man bomben i Nagasaki med dubbel sprängkraft än i Hiroshima. Att det dog färre i Nagasaki beror på det bergiga landskap som Nagasaki är byggt på. Det sorgliga var samtidigt att bomberna som fälldes i både Nagasaki och Hiroshima var USA:s sätt att visa Ryssland hur starka dem var och att dem skulle passa sig, med andra ord så var bomberna ett meddelande från USA till Ryssland.

Detta var min åsikt, men tydligen så klarar en del inte av att hantera andra människors åsikter och tankar. Jag säger bara till den killen väx upp och lär dig att hantera opponeringar och kritik som den är menad, i detta fall konstruktiv kritik utan massa name calling...

Detta var lite kring mina tankar om allt möjligt...
Ibland så behöver inte allt vara struktur. Släpp loss och låt tankarna flöda..

Nu måste jag verkligen få lite sömn...

Ps snart är det dax för girls night out wiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeee....

/You gonna see me in your dreams tonight...My face is gonna hunt you all the time..../ThisFace


En välbehövlig helg...

Kategori: Allmänt

Precis vad jag behövde, en helg där jag inte pluggar eller gör något alls. Efter en grym vecka, så är jag back in the Game..Japp det stämmer im back. Trött och sliten har jag varit , sovit i genomsnitt 3h per natt... Hihihihihiih, nope ingen spänningen där. Plugg plugg och plugg.

 Just nu gör jag min praktik. 5veckor underhållning och verklighet. Kom fram till att det kommer att vara min verklighet, (hmmm min syster är lite konstigt just nu) Hahahahahha, ni skulle sett henne inatt som en klubbad säl :-)) men söt säl...hihihihiihihih....

Annars så vet ni hur mitt liv ser ut nu när hösten är här. Skola, träning lite jobb och ja underbara bad. Jag älskar att tappa upp ett varmt bad, massa härlig luktande olja många bubblor ju mer bubblor ju underbarare bad.

Idag blev det en munikis runda, med min Samantha...She is back in the Game and I love her. Några ord till henne. Jag är stolt över dig, du börjar  bli samma tjej som du en gång i tiden var. Hihihihiihihih...Me like a lot.

Sen så har jag några väl valda ord till den klubbade sälen: När ska vi träna????????????????????????????

Ja just det jag har börjat dricka Rosa Ängla Damm, det mina vänner är grymma grejjer, det får mig att se världen med rosa ögon. Japp och det är sant, men schhhhhhh det är egentligen ganska hemliga grejjer :-)) Men det funkar, så alla ni som inte har trott på min ängladamm magi, säger jag bara SYND OM ER... Det kommer verkligen att bli in your face. Hihihihiih...This Face in your Face .....Hahahahahahha....

Imorgon är det föreläsning på skolan från 8-16. Måste få skönhetssömn. Viktigt..Jag har en imago...

Ni som är älskade av mig, vet vilka ni är, ni andra ställ er i kö(men ni kommer aldrig komma fram till min älskar dig zon, men hoppas kan ni)

/This face

Har folk inget hyfs?????????

Kategori: Allmänt

Jaha lagom arg är jag. Ska ta det från början. Jag vaknade och var på ett bra humör. Skulle till skolan och träffa min grupp, åkte hemifrån i min kära bil. Som vanligt så finns det inga parkeringar, så jag parkerer lite vid sidan och väntar att någon ska åka ut. Jag var ute i god tid så det var okej att vänta lite. Just då traskar en man mot sin bil och jag tänker vad skönt, ibland så får man bara se till att ha lite tålamod. Fram och tillbaka åker en röd liten bil och vill också ha en parkeringsplats(detta var på skolans parkering, Jönköpings Högskola) Så han backar ut och där kommer den lilla bilen farandes som om hon körde Formel 1 bil, och bara ökar gasen och tar min plats, som jag har stått och väntat på. Hon knackar på min ruta, ser helt vild ut och frågar mig om jag jobbar här, jag hinner inte ens säga något, hon säger med sin jäkla dryga röst: Jag jobbar faktiskt här och springer in. Asssååå jag tappade ansiktet. Kan ni fatta detta?!? Jag kunde inte det. Jag blev såååååå arg, gick ut ur min bil och skrev en lapp.

Jag skrev: Det du gjorde var verkligen fult. Har du ingen hyfs? Du kanske jobbar här på skolan , men jag läser och du äger inte skolans parkering. Så götr man helt enkelt inte. Försök o kom i tid till ditt jobb så du slipper sno andras parkeringsplaster. /Studenten

Med andra ord ingen bra dag på skolan idag, var dock super effektiv och fick massa pluggat.

Har folk tappat all hyfs, eller har vi så bråttom att man inte hinner vara civiliserad???

Japp thats all people...Love ya.../Thisface....

Bowling och sedan cross...

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en sååååå härligt soft dag..Det hela började med att min favvo syster kommer hem runt 11.30, o säger dags att gå upp kanske..Jaha där låg jag och hade det varmt och skönt i sängen(skönhetssömn är något jag aldrig nallar på) Alltid viktigt att få sömn i mitt fall, för om jag inte får sova tillräckligt, blir hela min dag lidande, föreläsningarna blir en enda stor röra i mitt lilla söta huvve. :-)

 För att inte tala om träningen, där är jag som en seg råtta, orkar inte något, och just nu är träningen mitt överlevnadsredskap. Japp det är den tuffa, men ack så underbara sanningen. 

Japp upp gick jag och traskade omkring i min stora härliga pyjamas, orkade inte göra något, gick bara runt och runt, åt lite frukost iofs, så något vettigt gjorde jag. Satt och tittade på tv lite, men allt var lite trist. Gick in till min favvo systers rum hon höll på att pyssla(i detta fall så så läste hon en tidning, hihihiihih) Om man kan säga att läsa en tidning är att pyssla, men men det är min syster i ett nötskal. Love her anyway med alla hennes konstigheter. Tjatade lite och sen så åkte vi och käkade lite lunch, schhhhhh hemlis vart syster :-))

På vägen hem så kommer jag på en såååå kul grej, att vi ska åka och bowla, men tror ni syster ställer, nehe svårflörtad som bara den, kommer på att om jag frågar min softa kusin Manny så kanske hon ställer, hon är lite svag för hans söta blå ögon, jag me för den delen. Hiihihihihi, kanske inte så bra att skriva om det , då kanske han börjar använda det oftare.. Sagt och gjort så skickar jag ett mess till favvo Manny, han är snabb den där lilla Manny, så bowling blev det :-)) 2h bowling wa wa wiie, hihiihihih, det var roligt, förutom att favvo syster inte hade så kul, det gick inte så bra för henne, hon är en sådan grym tävlingsmänniska, så lite hängde hon läpp, men systemkameran var med , så lite glad då och då var hon. Jag var grymmast :-)) vem kunde tro det. Jag är inte så duktig, men jag har ett bra psyke, starkt och stabilt, krävs mycket som kan rubba det. Hihihiihihih, så jag kickade dem små favvisarna. Sorry peeps.. ;-) Lär av en mästare :-)) Med andra ord MIG...hihihiihihih....puuuuuuuuuuuuss...

Kom hem och jag o syster bestämde oss för att vara duktiga, vi skulle träna cross på friskis i Huskvarna, så ett snabbt ombyte blev det, och sen så satte vi fart. Kom dit tog varsin cross, och så var vi igång..Jag crossade 60min och brände 950kalorier, heter det crossade ? Jo nu får det heta crossade, för jag bestämmer min blogg :-)) moget va?  Efter 60 tuffa minuter så såg jag ut som någon hade hällt en hink med vatten över mig. Runt ögonen så såg jag ut som en panda, en blöt panda :-)) kändes toppen.

Syster crossade i 30min och körde box i 30 min. Ni skulle sett kickarna, jag hade inte velat vara där...Hihihiihih, dem innehöll kvalite, styrka och mycket attityd. Bra jobbat syster. Hon behövde nog sparka av sig lite, har en känsla att det är inte sista gången hon kickade...Hihiihihih...You Go Sister..Ska försöka lägga upp lite bilder på bowlingen nu...

Till alla er som känner mig säger jag bara, dont be strangers.

Till er som tror att ni kan handskas med mig säger jag bara,Honey, you couldn’t handle half of me...

Snygga skor va????
StriiiiiiiiiiiiiiikeSmå ganstrar

Musik ska det vara...

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeeeeeey folket...
 
Jag är inne i en period där jag har insett vikten av bra musik. Man måste ha bra träningsmusik, bra girlpower musik, trask musik och ni vet soft musik eller som min syster säger P_ _ musik, hihihiihh, fråga henne hon utvecklar det gärna. Varför är det så mycket lättare att göra allt med bra musik? Ge gärna förslag på det. Jag tror att man lurar sig själv, man nynnar och helt plötsligt har man gjort det tråkiga som man har skjutit på ett tag, så med andra ord, ladda era ipods med grym musik, i med plopparna i öronen och kör loss på vad du har att göra, funkar lovar..

Vad händer i mitt grymma liv..Hmmm låt mig tänka det är så mycket..Hihihiihih...Jag hade seminarie förra veckan med 7boyz och jag såklart. Hade på känn att jag skulle fixa det bra, få pojkarna att äta ur min hand.Hihihihiihih, I DID IT...Hihihihiih, så från i onsdags så är 7 boyz mitt lycko tal :-) If you know what I mean...hihihiihih...Japp man kan tro att jag blivit heeelt crazy , men det har jag inte, har aldrig mer varit jag än jag är just nu. Ni förstår precis eller hur. Kul att bara uppskatta livet och ta vara på det.

 Det som jag saknar detta året är en resa, kort eller lång bara det är utomlands. Får se hur jag sköter skolan, så kanske jag belönar mig själv med en liten resa.

Underbart det där med ett funkande belönings system, sätt upp små mål och varje gång du lyckas så belönar du dig eller någon annan med sånt som du uppskattar.


Exempel på belöningar som uppskattas(vi är dåliga på att belöna oss själva och andra för den delen)

1. En god middag med härligt sällskap
2.Bio med en mysig fika
3.Snygga underkläder
4.En galen överraskning
5.Ett kort eller ett handskrivet brev
6.Ett upptappat bad med massa oljor och skum(häääääääääääääääääärligt)
7. En långpromenad med någon härlig prick
8.En picknick i det fria :-)
9.En ny härlig bodylotion(lyx för din hud) uppskattas av alla ;-)
10. Gör något som får dig att må som en prinsessa(eget val)

Det var allt för idag...
Just nu gillar jag den här låten:

Ima ova bol tajno skroviste
ima tu, u srcu mom, kucu i dvoriste
sakrile ga tu slatke usne njegove
kao tresnje crvene sto su letos rodile
bas romanticno
a po mene tako tragicno

Ref.
Zalecila sam rane tudjim usnama
da izlecim ih stvarno, ne mogu nikada
da uspavam sve tuge, ja imala sam plan
al' secanje na tebe ima lagan san
i cele godine
jedu mi se tresnje svaki dan

Ima ova noc nebo zvezdano
pa bih htela ponovo da u njega gledamo
kao sto smo pre one godine
kad su nam u srcima tresnje rodile
bas romanticno
a po mene tako tragicno