Mitt liv

En smått förvirrad tjej som försöker hitta sin plats i den stora världen.

Duktiga jag...

Kategori: Allmänt

Efter en trevlig kväll med tjejerna, blev lite middag på vårat ställe (där vi var rätt ofta när vi var yngre) och sen efterrätt på vårat favvofik så var klockan 21. Rätt skönt att bara umgås och chittchatta lite.. Miranda fick sina presenter och det blev en lyckad kväll..Jag kom hem och var rätt pigg måste jag säga..Kom inte i säng förrän vid 02.

Vaknade runt 10 och såg att jobabet hade ringt..Ringde upp och de sa att det var kris, men jag tackade nej till att jobba för det är ju faktiskt min uppsats dag..Ringde lite till biblioteket och försökte få tag på en bok..Gick också rätt bra så idag ska jag åka och hämta den..

Har funderat rätt mycket kring det här med uppsats..Det är rätt svårt att skriva när inspirationen inte är på topp eller när inspirationen är ute och vandrar och letar efter mig och jag letar efter inspirationen, vi verkar gå om varandra :-)) Sånt är livet..Finns inga schema som är spikade fast man ibland hade önskat det..Visserligen så är jag ingen sådan person som klarar av fotboja, behöver min frihet och kunna ta dagen som den kommer..Det betyder inte att jag inte gillar trygghet det är det bästa som finns..

Min McDreamy måste nog vara vääääääldigt tålamodig, snäll, rolig(få mig att skratta rätt mycket) hjärtat på rätt ställe, älska sin familj och tycka att familjen är det bästa som finns, eller iaf förstå att familjen betyder massor för mig..Sen det viktigaste av allt han måste vara min bästa vän och tycka att jag är nr1 i hans liv..Nu tänker ni säkert okeeeeeeeeeeeeej she is crazy..Men är dem kraven verkligen för höga? Vad tror ni om det? Kommentera gärna det..

Nu är det dags att fortsätta med uppsatsen..

She walks the mile makes you smile all the while being true
Don’t take for granted the passion she has for you
If you choose to refuse you will lose, put her first
She will find a man who knows a worth

/ThisFace



Kommentarer

  • T säger:

    Oj då. Ganska tuffa krav får jag säga. Intressant

    att du själv ställer dig frågan om kraven är

    för höga. Det är väl klart att i de bästa av världar

    önskar vi att det skulle vara så för alltid.

    Frågan är väl om du själv kan leva upp till

    dom kraven? Även din mcdreamy önskar

    sig nog samma sak, vem gör inte det? Alla

    vill vi bli älskade, satta högst upp på piedistalen,

    få oss att skratta, vara den som blir prioriterad

    först men vem kan själv helt ärligt leva upp

    till dom kraven?

    2009-12-10 | 09:20:39
  • Anonym säger:

    Omvärlden ställen sällan så höga krav på individen som individen själv gör. Ibland är det däför viktigt att stanna till och reflektera över sin tillvaro. Finns det något man kan ändra på, kanske en omorganisering av vardagen behövs, eller inte.



    När det kommer till kärleken, så visst ska man ha det man vill, annars blir man inte nöjd. Idag kallas det för krav, men jag tycker att det är sunt förnuft. Alla vill vi älska och vara älskade. Balans!



    T kul och se dig igen....Vilken "by" är du ifrån?

    2009-12-10 | 11:08:00
  • Samantha säger:

    Klart att jag glömde sätta min signatur, inte konstigt efter det långa inlägget.



    Här kommer en kram också:)

    S

    2009-12-10 | 11:10:06
  • Bree-randa säger:

    Ja när vi ändå håller på att säga vad vi tycker, kan jag ju inte låta bli att skriva ett inlägg..

    Jag tycker att kraven är helt och hållet rimliga! Sen är frågan, precis som du säger Mr. T, om alla kan leva upp till de förjämnan..?

    MEN.. Det ska definitivt vara grunden i ett förhållande! Att älska varandra varje dag, ta hand om varandra som om varje dag vore den sista och finnas där för varandra när det behövs. Att vara varandras soul-made, lover och BFF.

    Jag håller med Samantha, det gäller bara att hitta en balans som fungerar för båda parter.

    2009-12-10 | 13:20:48
  • T säger:

    Tjeeena Samantha! Hade behövt ditt stöd

    för ett tag sen i machodebatten men då

    lös du med din frånvaro...Vaddå by??hahaha

    ja det kan man nog säga om Jönköping.

    Nån storstad är det väl knappast. Själv då?

    2009-12-10 | 16:26:53
  • Samantha säger:

    T; Nu har lamporna tänds och närvaron ska skärpas:))) Har tyvärr inte hängt med i debatten, får nog läsa history...Så T, du är från Jönköping oxå..världen är liten. Nästa fråga blir väl från vilken stadsdel, fast det kanske låter skummt och fråga, heheh......



    N; Väntade på att Grace A skulle börja igår, tyvärr helt utan vetenskap om att det är slut för säsongen...Såg fram emot att se Karev, men jag får väl vänta....."Ingen säger något tll mig":P



    2009-12-10 | 18:40:22
  • Natasja säger:

    Ja du T helt ärligt med handen på hjärtat så kan jag nog säga att jag kan möta dem kraven.. Finns ibland saker som händer i livet så man inte kan styra över och då kanske man inte kan vara nr1 hela tiden och det är okej, men det är mina krav. Alla har olika krav på livet, partner och allt annat. I min värld så är det som gäller. My way or the highway..Låter inte allt för lätt kanske.. Men jag vet vad jag erbjuder och jag vet vad jag vill ha.. Girls sluta vara så nyfikna på Mjukis T.

    2009-12-10 | 19:59:03
  • Natasja säger:

    Bree-randa..

    Hahahahaha, asså skärpning bara en krona som fattas på ditt huvve, för vinka kan du(men jag är ju bara trevlig)o sen kan du säga att du önskar dig fred på jorden..Hahahahahha....

    2009-12-10 | 20:02:35
  • Bree-randra säger:

    Är det nåt fel i att önska sig fred på jorden? Och jag klär oxå i krona på huvud så... Vote for me!vink vink Hahahaha (Och du, jag är faktiskt bara trevlig!)

    2009-12-11 | 07:37:15

Kommentera inlägget här: